• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
15

Μία η δήλωση, δύο (τουλάχιστον) οι αναγνώσεις
Εκτύπωση

Διπλή (τουλάχιστον) είναι η ανάγνωση που προσφέρει η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας ή και άλλων περιφερειών της χώρας στη Μονάδα ΑΣΑ στα Ιωάννινα.

Αυγ
15

Προσπάθησε να «περάσει» ναρκωτικά στη φυλακή
Εκτύπωση

Ποσότητα ηρωίνης και κάνναβης προσπάθησε να μεταφέρει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Σταυρακίου και να το παραδώσει σε έναν κρατούμενο, μία 54χρονη ημεδαπή, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Αυγ
14

«Στον αέρα» ο διαγωνισμός για 1.500 ειδικούς φρουρούς
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών, για την οποία έχει γίνει ήδη η δημοσίευση στο ΦΕΚ, από την περασμένη εβδομάδα.

Αυγ
14

Συλλήψεις 10 ατόμων για παράνομο κάμπινγκ
Εκτύπωση

Συνελήφθησαν χθες, νωρίς το πρωί στην παραλία Κερέντζας Βαλανιδορράχης Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου Πρέβεζας, δέκα άτομα, πέντε ημεδαποί (ηλικίας από 37 έως 65 ετών) και πέντε αλλοδαποί (ηλικίας από 32 έως 75 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων που αφορούν στην εγκατάσταση τροχόσπιτων και σκηνών σε αιγιαλούς.

Αυγ
14

Το 10% των οφειλετών χρωστούν λιγότερα από… 1 ευρώ!
Εκτύπωση

Και όμως, υπάρχουν φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία μικρότερα του ενός ευρώ ο καθένας και ούτε λίγο ούτε πολύ αποτελούν το περίπου 10% του συνολικού αριθμού των οφειλετών της εφορίας ή 367.253 άτομα. Κατά πάσα πιθανότητα δε, η συντριπτική πλειονότητά τους να μην γνωρίζει καν ότι οφείλει στο κράτος.

Αυγ
14

Πολλές πυρκαγιές, νερό με το σταγονόμετρο
Εκτύπωση

Χαμηλή βλάστηση αλλά και κάποια αιωνόβια δέντρα κατακαίει η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης σε δασώδη περιοχή στον Κακόλακο Πωγωνίου χωρίς να απειλεί τον οικισμό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή με 25 πυροσβέστες ήταν η αδυναμία πρόσβασης στο σημείο και χρειάστηκε η διάνοιξη αγροτικών δρόμων για να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα μέχρι ένα σημείο.

Αυγ
14

Ικανοποιητικές πληρότητες στο Ζαγόρι
Εκτύπωση

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η πληρότητα από τις αρχές Αυγούστου στα καταλύματα της περιοχής του Ζαγορίου, που έχει περάσει πλέον σε μία νέα εποχή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες για τον τουρισμό και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

Αυγ
14

Καρδιολόγοι στα όριά τους…
Εκτύπωση

Στα όρια της φυσικής τους εξάντλησης βρίσκονται οι γιατροί που υπηρετούν στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Χατζηκώστα, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθούν στις αυξημένες καθημερινές ανάγκες, λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Αυγ
13

ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - Νέοι ορίζοντες ανάπτυξης
Εκτύπωση

Νέους ορίζοντες για την αξιοποίηση της τεράστιας δυναμικής που διαθέτει, ώστε να επεκτείνει τις πωλήσεις της σε νέα προϊόντα και αγορές, ανοίγει για τη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου, η μετατροπή της σε Ανώνυμη Εταιρεία. Μία μετατροπή που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, διαδικασία που καθιστά στο εξής την Ηπειρωτική Βιομηχανία σε ΑΕ από υποκατάστημα όπως λειτουργούσε.

Αυγ
13

Οι συνδέσεις βελτίωσαν την εικόνα της Παμβώτιδας
Εκτύπωση

Η ολοκλήρωση των έργων σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο στο παραλίμνιο μέτωπο και στα υπόλοιπα πόλης, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση και την επέκταση του εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση της λίμνης Παμβώτιδας.

Αυγ
13

Καμία ανοχή σε όσους δεν είναι συνεπείς
Εκτύπωση

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης και δημιουργίας εντυπώσεων, με προφανή σκοπό να αποκομίσουν κάποια πρόσκαιρα μικροπολιτικά και μικροπαραταξιακά οφέλη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή, απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στις παρατάξεις του Γ. Ζάψα και του Σπ. Ριζόπουλου.

Αυγ
13

Στο 16.6% η ανεργία στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Ήταν προφανές το «λάθος» και τα αυθαίρετα συμπεράσματα που εξήγαγε λόγω αυτού, ο Σπ. Ριζόπουλος, που επιτέθηκε για μία ακόμη φορά με ανακοίνωσή του στην περιφερειακή αρχή, με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τα ποσοστά ανεργίας το τελευταίο τρίμηνο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος