• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
27

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί το ΠΠΓΝΙ
Εκτύπωση

Με προσωπικό ασφαλείας αναμένεται να λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων τις επόμενες ημέρες, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Σεπ
27

Πρόσω ολοταχώς για προσφυγές οι πρυτάνεις
Εκτύπωση

Προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με την αντισυνταγματικότητα διατάξεων του νέου νόμου του Υπουργείου Παιδείας προγραμματίζουν οι πρυτανικές αρχές των Πανεπιστημίων της χώρας.

Σεπ
24

Με ανεβασμένη ψυχολογία για το διπλό στο Αγρίνιο
Εκτύπωση

Επιστροφή στον τόπο του... εγκλήματος που διέπραξε στις αρχές του 2011 ο Εμίλιο Φουρτάδο, πρώην πια παίκτης της ομάδας, για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αύριο στο γήπεδο του Αγρινίου.

Σεπ
24

Σε ετοιμότητα για νέες κινητοποιήσεις οι αστυνομικοί
Εκτύπωση

Σε ετοιμότητα παραμένουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας παρά την ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή, πως δεν θα συμπεριληφθεί σε σχετικό Προεδρικό Διάταγμα η ρύθμιση για την έκτακτη μετάθεση του αστυνομικού προσωπικού για λόγους σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών.

Σεπ
24

Η αδυναμία πληρωμής οδηγεί σε προσφυγές
Εκτύπωση

Η αδυναμία πληρωμής των έκτακτων φόρων, τόσο από τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και από τους εργαζόμενους, οδηγεί όλο και περισσότερους στο να αναζητούν νομική διέξοδο, ειδικότερα μετά τις προσφυγές που ήδη κατατέθηκαν, κατά των μέτρων που θεωρούνται αντισυνταγματικά.

Σεπ
24

«Κραυγή αγωνίας» για το μέλλον του ΚΕΘΕΑ
Εκτύπωση

«Κραυγή αγωνίας» για το μέλλον τους εκφράζουν τα μέλη και οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ μετά και τη νέα απόφαση απαξίωσης των κοινωνικών δομών απεξάρτησης και ψυχικής υγείας, με την ένταξή τους στο σχέδιο εργασιακής εφεδρείας.

Σεπ
24

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από τα Γιάννινα ο Ν. Χουντής
Εκτύπωση

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από τα Γιάννινα όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, μεταφέροντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο των πολιτών από την οικονομική κρίση.

Σεπ
23

Τελεσίγραφο για την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ
Εκτύπωση

Το... αναμενόμενο τελεσίγραφο τους τελευταίους πέντε περίπου μήνες ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών από την Ήπειρο, ο διοικητής της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκης.

Σεπ
23

Στ. Ντεμόλ: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό»
Εκτύπωση

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, και οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές κρατούν χαμηλά τους τόνους, καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Σεπ
23

«Σωσίβιο» η πεζοδρόμηση για την τοπική αγορά
Εκτύπωση

Μία ξεχωριστή μέρα στο κέντρο της πόλης έζησαν καταναλωτές και καταστηματάρχες, λαμβάνοντας μία πρόγευση από της εικόνα του πεζοδρομημένου εμπορικού κέντρου που οραματίζεται η δημοτική αρχή.

Σεπ
23

Στα όριά της η ελληνική οικογένεια
Εκτύπωση

Ενδεικτική της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται τα ελληνικά νοικοκυριά και της αναστάτωσης που επικρατεί στους πολίτες ήταν η συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα.

Σεπ
22

Χωρίς αυτοκίνητο έστω και για μία ημέρα
Εκτύπωση

Με τη δέσμευση του δήμου Ιωαννιτών, ότι το πρώτο δίκτυο πεζοδρομήσεων του κέντρου της πόλης θα είναι έτοιμο σε έναν περίπου χρόνο, οι κάτοικοι της πόλης, έμποροι και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να πάρουν μία μικρή γεύση από το πώς θα είναι η λειτουργία του κέντρου εφόσον το έργο ολοκληρωθεί.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος