• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
07

Εξακολουθεί να τρομάζει το τέρας της γραφειοκρατίας
Εκτύπωση

Απευθείας συνεννοήσεις με τις Βρυξέλλες για την προώθηση έργων του ΕΣΠΑ, αλλά και την διαχείριση κονδυλίων του άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ζητούν οι Περιφερειακές και Διαχειριστικές αρχές, προκειμένου να αποφύγουν την ολιγωρία και τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις των κεντρικών υπηρεσιών.

Δεκ
07

Ζητούμενο η ευαισθητοποίηση των νέων
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και κινητοποίηση της φοιτητικής κοινότητας για το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στόχευε η παρουσία της Κινητής Μονάδας Πρόληψης Γυναικολογικών Νόσων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής σε χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δεκ
07

Αναστέλλονται οι συμβάσεις των γιατρών με τον ΟΠΑΔ
Εκτύπωση

Κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αναλαμβάνουν φορείς του δημόσιου τομέα και της ιατρικής κοινότητας.

Δεκ
07

Ευδιάκριτο το μήνυμα των εκλογών για τον Γ. Μήτση
Εκτύπωση

Ανοιχτός στο διάλογο και τη συνεργασία για το μέλλον του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και των επιχειρηματιών της περιοχής δηλώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης.

Δεκ
07

Μηχανεύονται φυγή στο εξωτερικό οι μηχανικοί
Εκτύπωση

Εργασία στο εξωτερικό αναζητούν όλο και περισσότεροι νέοι επαγγελματίες και απόφοιτοι πανεπιστημιακών και τεχνολογικών τμημάτων της Ελλάδας.

Δεκ
06

Καθολική η αντίδραση για το κλείσιμο των τμημάτων του ΤΕΙ
Εκτύπωση

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου Γρ. Γκίκα θα έχουν αύριο φορείς της Ηγουμενίτσας που αντιδρούν στο ενδεχόμενο κατάργησης των τμημάτων του Τεχνολογικού Ιδρύματος που λειτουργούν στην Ηγουμενίτσα.

Δεκ
06

Μηνύματα πολλαπλών αναγνώσεων
Εκτύπωση

Διάθεση διαλόγου και συνεργασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων δείχνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στις εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Δεκ
03

Μετ’ εμποδίων η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων
Εκτύπωση

Στην κατάρτιση ενός χάρτη ορθολογικής διαχείρισης και προστασίας των υδάτινων πόρων προσβλέπει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με την διαβούλευση του σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων.

Δεκ
03

Εξελίξεις προ των πυλών για τη ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Στα Γιάννινα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αστέριος Ροντούλης ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία σύσκεψη με όλους τους φορείς που εμπλέκονται με την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Δεκ
03

Θολό τοπίο για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Τα πρώτα σύννεφα στη διαδικασία που πρόκειται(;) να οδηγήσει στη διενέργεια ενός διεθνούς διαγωνισμού για την λειτουργία του ΧΥΤΑ από έναν Φορέα ιδιωτικού χαρακτήρα, έκαναν χθες την εμφάνισή τους κατά τη συνάντηση μεταξύ των δημάρχων του νομού.

Δεκ
02

Μείωση τελών για εξάλειψη των ανισοτήτων
Εκτύπωση

Μείωση έως και 50% στα τέλη και τους δημοτικούς φόρους, απαλλαγή συλλόγων και Ιδρυμάτων πρόνοιας και καμία αύξηση για το 2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων.

Δεκ
02

Μαθητές των Δωδωναίων ενημερώθηκαν για τα αρπακτικά πουλιά
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για την πανίδα της χώρας στοχεύει το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που το τελευταίο διάστημα υλοποίησαν ο Σύλλογος ANIMA και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος