• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
29

48 ώρες στους δρόμους για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

Αυστηρό μήνυμα κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της πρόθεσης της κυβέρνησης να επιβάλει νέα σκληρά οικονομικά μέτρα έστειλαν περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι που συμμετείχαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώθηκαν στα Γιάννινα.

Ιουν
29

Ανταλλαγή πληροφοριών για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών
Εκτύπωση

Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών κατατέθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που το περασμένο διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τίτλο «Καλές πρακτικές στους τομείς της Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης».

Ιουν
29

Αντίδοτο στην κρίση η ένταξη παιδικών σταθμών στο ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Αυξημένο ενδιαφέρον δείχνουν πολλές Γιαννιώτικες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής» που επιτρέπει τη συμμετοχή επιπλέον 355 παιδιών σε 14 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών.

Ιουν
28

Και χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό το λεκανοπέδιο
Εκτύπωση

Με προβλήματα και στην υδροδότηση θα περάσουν οι επόμενες ημέρες για τους κατοίκους διαφόρων περιοχών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων που υδρεύονται από το ΣΥΔΚΛΙ, είτε εξαιτίας των διακοπών ρεύματος στα αντλιοστάσια, είτε εξαιτίας ανεπάρκειας του δικτύου.

Ιουν
28

Μείωση δαπανών, άριστη παροχή υπηρεσιών
Εκτύπωση

Τον δρόμο του… εξορθολογισμού έχει πάρει το νοσοκομείο Χατζηκώστα που κατάφερε να μειώσει εντυπωσιακά τις δαπάνες του 2011 σε σχέση με το 2010 και πολύ περισσότερο με το 2009, όπως αποδεικνύουν τα συγκριτικά στοιχεία που παρουσίασαν ο διοικητής Θ. Μεσσήνης και ο υποδιοικητής Φ. Βάββας.

Ιουν
28

Ανθρωποθυσίες στην «καρμανιόλα» Ε.Ο. Ιωαννίνων - Άρτας
Εκτύπωση

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως η Εθνική Οδός Ιωαννίνων – Αντιρρίου αποτελούσε και αποτελεί έναν δρόμο «καρμανιόλα» όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα συνάνθρωποί μας αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Ιουν
28

Συνεχώς έδαφος κερδίζει η καλλιέργεια του ιπποφαούς
Εκτύπωση

Συνεχώς αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για την καλλιέργεια του ιπποφαούς, κάτι που δείχνει την στροφή των νέων κυρίως αγροτών στις εναλλακτικές και σίγουρα πιο αποδοτικές καλλιέργειες.

Ιουν
28

Εικόνες βγαλμένες από μία άλλη εποχή
Εκτύπωση

Εντυπωσιακές εικόνες από μία άλλη εποχή, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δεκάδες κάτοικοι των Ιωαννίνων και πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου.

Ιουν
28

Στο στόχαστρο επιτήδειων το αντλιοστάσιο Ροδοτοπίου
Εκτύπωση

Πριν καλά – καλά τεθεί και πάλι σε λειτουργία το αντλιοστάσιο Ροδοτοπίου, το οποίο είχαν «αδειάσει» πριν λίγο καιρό, διαρρήκτες, έγινε και πάλι στόχος επιτήδειων που μέρα μεσημέρι, έκλεψαν για δεύτερη φορά καλώδια χαλκού, σε μικρότερη ποσότητα όμως από την πρώτη φορά που είχε γίνει στις 27 Απριλίου.

Ιουν
25

Απαραίτητη η γνώση των προβλημάτων του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου
Εκτύπωση

Η δεύτερη κατά σειρά σύσκεψη για την καταγραφή προβλημάτων και προτάσεων, με σκοπό την κατάρτιση, από την Περιφέρεια Ηπείρου,  ολοκληρωμένου σχεδίου στον τομέα Μεταφορών & Επικοινωνιών, πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Ιουν
25

Από τα 16 στα ναρκωτικά και το αλκοόλ
Εκτύπωση

Κοινωνική αλληλεγγύη είναι η λύση για τα αυξανόμενα φαινόμενα χρήσης ναρκωτικών και εξάρτησης από το αλκοόλ και το τζόγο, που επιδεινώνονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ιουν
25

Απαντούν στο μεσοπρόθεσμο με 48ωρη απεργία
Εκτύπωση

Απάντηση στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που επιφέρει νέα μέτρα για τους πολίτες, δίνουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με 48ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος