• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
05

Ασύμβατες δραστηριότητες ιχθυοκαλλιέργειες και ασφαλτικά
Εκτύπωση

Ενδιάμεσα από μία απόσταση 100 περίπου μέτρων που χωρίζει δύο ιχθυοκαλλιεργητικές μονάδες, θα διέρχονται τα δεξαμενόπλοια που θα προσεγγίζουν τη μονάδα ασφαλτικών και τις δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου, εφόσον τελικά η εν λόγω μονάδα λειτουργήσει στην προτεινόμενη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας.

Νοε
04

Προς Τρίπολη ο Τσιώλης, ηρεμεί ο Ντεμόλ και ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Αποθήκευση Έστω και διά της τεθλασμένης, η ομάδα του ΠΑΣ λογικά θα ηρεμήσει αναφορικά με την περίπτωση αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας, αφού ο Σ. Τσιώλης, διακαής πόθος της ΠΑΕ και του Γ. Χριστοβασίλη οδεύει προς την Τρίπολη. Παρότι χθες ο κ. Τσιώλης επιχείρησε να ανασκευάσει τις προχθεσινές του δηλώσεις, λέγοντας ότι υπήρξε παρανόηση και πως δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από τον ΠΑΣ, όπως φάνηκε την Τετάρτη, είναι προφανές, ότι θέμα υπήρξε μετά την απομάκρυνση του Καρδιτσιώτη τεχνικού από τον Άρη, όμως τελικά επιλέχθηκε από την ΠΑΕ να μην οδηγηθούν αυτή τη στιγμή στα άκρα οι έτσι κι αλλιώς τεταμένες σχέσεις με τον Ντεμόλ. Άλλωστε, ο Βέλγος τεχνικός έχει στη διάθεσή του αρκετό χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα, να βελτιώσει τις αδυναμίες και τα προβλήματα και να παρουσιάσει ένα νέο σύνολο στο παιχνίδι της 20ης Νοεμβρίου στους Ζωσιμάδες με αντίπαλο την Ξάνθη. 

Νοε
04

Κύριο μέλημα για το δήμο Ιωαννιτών η εξυπηρέτηση του πολίτη
Εκτύπωση

Όλα τα σύγχρονα δεδομένα στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ποιότητα της ζωής του περιλαμβάνονται στην 8η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημοσίου - κοινωνικού τομέα και ιδιωτικών επιχειρήσεων «Polis 2011», που εγκαινιάστηκε χθες και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

Νοε
04

Ναι μεν αλλά για τις υδατοκαλλιέργειες
Εκτύπωση

Έναν από τους δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της τοπικής και εγχώριας οικονομίας, είχε ως αντικείμενο η ημερίδα που διοργάνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ηπείρου, στην Πρέβεζα, την Τετάρτη.

Νοε
04

Αναγκαία η στελέχωση της Αγγειοχειρουργικής κλινικής
Εκτύπωση

Την άμεση στελέχωση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ζητά το υπάρχον προσωπικό που καλείται να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο όγκο περιστατικών, όχι μόνο από τα Γιάννινα και την Ήπειρο, αλλά από ολόκληρη την βορειοδυτική Ελλάδα.

Νοε
03

Επανήλθαν τα σενάρια για αλλαγή προπονητή
Εκτύπωση

Θα χρειαστεί να περάσουν ακόμη κάποιες ημέρες για να ηρεμήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα από τα σενάρια και την προπονητολογία, αφού η συνάντηση Ντεμόλ – Χριστοβασίλη την Παρασκευή δε φαίνεται να διέλυσε τα «μαύρα σύννεφα» που υπήρχαν στις σχέσεις τους. Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΣ να απέδωσε στα μέσα ενημέρωσης την ευθύνη για τη σεναριολογία στο θέμα του προπονητή, όμως με δικές του δηλώσεις χθες στο ραδιόφωνο του ΓΙΓΑ στα Γιάννινα, άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για πιθανή αλλαγή, λέγοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα.

Νοε
03

Εξαντλούνται τα περιθώρια για τις τιμές γάλακτος
Εκτύπωση

Περιθώριο μίας εβδομάδας δίνουν οι κτηνοτρόφοι στο διοικητικό συμβούλιο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ για την ανακοίνωση των τιμών γάλακτος για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Νοε
03

Ομόφωνο «όχι» στην κατάργηση των ΚΕΔΔΥ
Εκτύπωση

Ομόφωνο ψήφισμα υποστήριξης της λειτουργίας των Κέντρων Διάγνωσης, Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης αποφάσισε να εκδώσει η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, μετά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στις υποστηρικτικές δομές ολόκληρης της χώρας.

Νοε
03

Η κρίση «τρώει» και τα σφαγεία
Εκτύπωση

Μία πονεμένη ιστορία είναι τα σφαγεία της Ηπείρου και του νομού Ιωαννίνων, καθώς στο πέρασμα του χρόνου, εξαιτίας του υψηλού κόστους λειτουργίας τους, πολλές φορές καταλήγουν στο να είναι προβληματικά από άποψη βιωσιμότητας.

Νοε
02

Ομοβροντία πυρών για το δημοψήφισμα
Εκτύπωση

«Ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων αποτέλεσε η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση του Οκτωβρίου, με το ενδεχόμενο των εκλογών να είναι πλέον πιο κοντά, απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί κανείς ένα 24ωρο πριν.

Νοε
02

Νέες σοβαρές αμφιβολίες για τα απογευματινά ιατρεία
Εκτύπωση

Σοβαρές αμφιβολίες για το θεσμό των απογευματινών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία ως προς την εξυπηρέτηση των ασθενών και τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, εκφράζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Νοε
02

Πρωταρχικός στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας
Εκτύπωση

Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τη δωρεά οργάνων στρέφει την προσοχή και τη δράση της η Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος