• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
26

Οι φοιτητές γνωρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Την εμπιστοσύνη τοπικών επιχειρηματιών και νέων της περιοχής κέρδισε η πρωτοβουλία Ημέρα Σταδιοδρομίας που διοργάνωσε χθες η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
26

Πρωτιές για την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Μεταξύ των κορυφαίων Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών της χώρας κατατάσσεται η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Μονάδας Ολικής Ποιότητας αποδεικνύουν πως η βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος των Ιωαννίνων ανήκει στις πληρέστερες και αρτιότερες που υπάρχουν.

Νοε
24

Διακρίσεις με φόντο την αύξηση της επισκεψιμότητας
Εκτύπωση

Ώθηση στην επισκεψιμότητα ευελπιστούν οι επαγγελματίες του τουρισμού να δώσει στο Νομό Ιωαννίνων, αλλά και σε ολόκληρη την Ήπειρο η διάκριση προορισμών της περιοχής, όπως τα Ιωάννινα, το Ζαγόρι και η Λευκάδα, στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Νοε
24

Και με τη βούλα «όχι» στα ασφαλτικά Σαγιάδας
Εκτύπωση

Την ουσιαστική επανεξέταση εναλλακτικών θέσεων για την χωροθέτηση της εγκατάστασης αποθηκευτικών χώρων πετρελαίου, μαζούτ και ασφαλτικών γαλακτωμάτων στην Λωρίδα Σαγιάδας εισηγείται η Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά τον έλεγχο της διαδικασίας για την ουσία και τη νομιμότητά της έκδοσης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Γεωργακοπούλου Μπάστα.

Νοε
24

Απομακρύνθηκαν επικίνδυνα δέντρα από το πάρκο της Κιάφας
Εκτύπωση

Στην υλοτόμηση δένδρων από το πάρκο στην περιοχή της Κιάφας προχώρησε τις τελευταίες ημέρες το Δασαρχείο Ιωαννίνων με γνώμονα την απομάκρυνση των δένδρων που ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια κατοικιών και περαστικών.

Νοε
24

Ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη υπό προϋποθέσεις
Εκτύπωση

Θετικό πρόσημο αναμένεται να έχουν οι περισσότερες επιδράσεις της κατασκευής και λειτουργίας της Ιόνιας οδού, όταν και εάν φυσικά θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του οδικού άξονα.

Νοε
23

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη του τουρισμού
Εκτύπωση

Τις δυνάμεις τους ενώνουν όλοι οι δήμοι του νομού Ιωαννίνων προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνεχείς διακρίσεις της ευρύτερης περιοχής στον τομέα του τουρισμού.

Νοε
23

Παρεμβάσεις ουσίας προς όφελος των πολιτών
Εκτύπωση

Μία σημαντική προσπάθεια για την αντικατάσταση μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να εκμηδενιστούν οι απώλειες νερού για την πόλη, καταβάλλει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Νοε
23

Καμία ανησυχία για τμήματα του νοσοκομείου «Χατζηκώστα»
Εκτύπωση

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τη λειτουργία τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου της 6ης ΥΠΕ σχετικά με τους νέους Οργανισμούς λειτουργίας των νοσοκομείων.

Νοε
23

Περικοπές χωρίς να πληγεί η φοιτητική μέριμνα
Εκτύπωση

Στα... απολύτως απαραίτητα περιορίζει τις δαπάνες του το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη φοιτητική μέριμνα.

Νοε
22

Υψηλοί στόχοι για τα χωριά του Ζαγορίου
Εκτύπωση

Ακόμη πιο υψηλούς στόχους θέτουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ζαγόρι, μετά την ανάδειξη της περιοχής ως αγαπημένου ορεινού προορισμού της χρονιάς, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «Philoxenia» 2011.

Νοε
22

Γερές βάσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας
Εκτύπωση

Ως μία ακόμη αναγνώριση του νομού Ιωαννίνων, ως περιοχή που παρουσιάζει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκλαμβάνονται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου στο πλαίσιο της 27ης Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» που στοχεύει στην ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών της χώρας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος