• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
26

Αγώνας για την ολοκλήρωση της μετακόμισης των υπηρεσιών Πολεοδομίας
Εκτύπωση

Πυρετωδώς εργάζεται το προσωπικό της Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακόμισης συνολικά των υπηρεσιών Πολεοδομίας στο κτίριο της οδού Κωλέττη 7.

Οκτ
25

ΠΑΣ - Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά το επόμενο 20ημερο
Εκτύπωση

Πολλά ενδέχεται να αλλάξουν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέχρι την ημέρα (20 Νοεμβρίου) που η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στον αγώνα που θα δώσει στους Ζωσιμάδες με την Ξάνθη την ημέρα αυτή.

Οκτ
25

«Ναι» από το Δήμο Πωγωνίου στα αιολικά πάρκα
Εκτύπωση

Θετική ήταν η γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου Πωγωνίου σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή δύο αιολικών σταθμών στα όρια του Δήμου.

Οκτ
25

Κοινό μέτωπο για μία ενιαία τουριστική ταυτότητα
Εκτύπωση

Στη συγκρότηση ενός κοινού φορέα που θα αναλάβει την προώθηση του ηπειρωτικού τουριστικού προϊόντος, όπως όμως και των τοπικών προϊόντων, ομονόησαν οι τοπικοί φορείς από την αυτοδιοίκηση και την αγορά, κατά τη χθεσινή σύσκεψη όπου παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής της Ηπείρου.

Οκτ
25

Σε μία εβδομάδα η απομάκρυνση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα εργάζονται υπέρ – εντατικά τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών για να απομακρύνουν τους όγκους απορριμμάτων που συσσωρεύθηκαν από την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων στους δήμους.

Οκτ
25

Αγωνιούν για το μέλλον τους οι εργαζόμενοι στην υγεία
Εκτύπωση

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί από χθες το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξαιτίας της κινητοποίησης που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οκτ
22

ΒΒοήθεια σε δεκάδες οικογένειες με ηλικιωμένα άτομα
Εκτύπωση


Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου Ιωαννιτών.

Οκτ
22

Από Δευτέρα η αποκομιδή των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η εντατική προσπάθεια απομάκρυνσης των απορριμμάτων από τους δρόμους εφόσον οι εργαζόμενοι στους Δήμους δεν προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Οκτ
22

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης ταξί
Εκτύπωση

Με περιοριστικούς όρους, χωρίς όμως την καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ταξί που πριν μερικές μέρες συνελήφθη με την κατηγορία της μεταφοράς Μαροκινών λαθρομεταναστών.

Οκτ
22

Αλαλούμ με τη β’ δόση της έκτακτης εισφοράς
Εκτύπωση

Αλαλούμ επικρατεί με την β’ δόση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς εννέα μόλις ημέρες πριν το τέλος του Οκτωβρίου, και εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι σε όλη τη χώρα δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής το σχετικό ειδοποιητήριο πληρωμής.

Οκτ
21

Η πιο δύσκολη αντιπυρική περίοδος των τελευταίων ετών
Εκτύπωση

Μια από τις χειρότερες αντιπυρικές περιόδους των τελευταίων ετών βίωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αντιπυρικής περιόδου 2010-2011.

Οκτ
21

Επισκίασε τις πορείες η «μάχη» για την κατάληψη της πλατείας
Εκτύπωση

Η «μάχη» για την κατάληψη της κεντρικής πλατείας επισκίασε τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος