• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
22

Αναγκαία η διαμόρφωση ενός ενιαίου φορέα για την πρωτοβάθμια υγείας
Εκτύπωση

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ιατρική κοινότητα σχετικά με την εφαρμογή του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας, καθώς αιτήματα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και τοπικών Ιατρικών Συλλόγων δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Νοε
22

Οι Paguristas καθαρίζουν τις γειτονιές
Εκτύπωση

Δράση ανέλαβαν για μια ακόμη φορά οι Paguristas, που το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στην παιδική χαρά στην περιοχή της Καραβατιάς και ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού και ανάδειξης του χώρου.

Νοε
19

Προτεραιότητα στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης
Εκτύπωση

Στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης, μέσα από τη συνεργασία με Κλινικές και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, επενδύει τα τελευταία χρόνια η Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
19

Αγώνας για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης
Εκτύπωση

Ενάντια στο σημερινό δύσκολο οικονομικό και θεσμικό πλαίσιο αγωνίζεται η διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Σταυρακίου, που τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς έχουν αναπτύξει δομές και δράσεις, για τη διευκόλυνση των κρατουμένων.

Νοε
19

Έργο ζωτικής σημασίας για τα Καρδαμίτσια
Εκτύπωση

Ο δρόμος για την έναρξη κατασκευής ενός έργου ζωτικής σημασίας για τα Καρδαμίτσια ανοίγει μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Ηπείρου της μελέτης αναβάθμισης της τοπικής οδού σύνδεσης του δημοτικού διαμερίσματος Μαρμάρων με τα Καρδαμίτσια.

Νοε
18

Αυστηρά πρόστιμα για τον περιορισμό της παράνομης αφισοκόλλησης
Εκτύπωση

Υψηλά πρόστιμα, που ξεκινούν από 1000 ευρώ, προβλέπονται για τους παραβάτες των κανονισμών υπαίθριας διαφήμισης στο Δήμο Ιωαννιτών.

Νοε
18

Ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης για όλους
Εκτύπωση

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης με την παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε όσους έχουν ανάγκη και την ανάπτυξη ενός δυναμικού εθελοντικού κινήματος, στοχεύει να διαμορφώσει με τις νέες δομές που αναμένεται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών.

Νοε
17

Στην ψηφιακή εποχή οι πληροφορίες γύρω από το περιβάλλον
Εκτύπωση

Στη διαμόρφωση μιας βάσης δεδομένων που θα παρέχει κάθε ψηφιακή πληροφορία γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα για την εξυπηρέτηση δημόσιων υπηρεσιών και πολιτών, στοχεύει η Εθνική Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών, που υλοποιεί ο Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος (ΟΚΧΕ).

Νοε
17

Αισιοδοξούν για ένα καλύτερο μέλλον οι ιδιοκτήτες ταξί
Εκτύπωση

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Νοε
16

Προβληματισμός και πικρία στους φιλόζωους
Εκτύπωση

Πικρία προκαλεί στους φιλόζωους της πόλης το τελευταίο περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου στην περιοχή του Μάτσικα, που καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες.

Νοε
16

«Πληγές» για τους δημοσίους υπαλλήλους το μισθολόγιο και η εργασιακή εφεδρεία
Εκτύπωση

Σε εγρήγορση παραμένουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου και τους στόχους της νέας κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Νοε
16

Καθυστερεί ακόμη η παραλαβή σχολικών βιβλίων
Εκτύπωση

Ούτε τα Χριστούγεννα δεν πρόκειται να παραλάβουν οι μαθητές τα σχολικά βιβλία και τα τετράδια εργασιών που υπολείπονται για την ομαλοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος