• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
06

«Λουκέτο» στην Πρυτανεία Ιωαννίνων από φοιτητές
Εκτύπωση

Στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησαν χθες φοιτητές του Ιδρύματος που αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας.

Σεπ
06

Το θαλάσσιο σκι επέστρεψε στην Παμβώτιδα
Εκτύπωση

17 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να επιστρέψουν στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων αγώνες θαλάσσιου σκι, γεγονός που επετεύχθη χάρη στην προσπάθεια του Ομίλου Σκι Παμβώτις και του δήμου Ιωαννιτών.

Σεπ
03

Με ταχείς ρυθμούς τα έργα στη 2η Επαρχιακή Οδό
Εκτύπωση

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση της 2ης Επαρχιακής Οδού Ιωαννίνων, ένας δρόμος ο οποίος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Τζουμέρκων, εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν.

Σεπ
03

Ανησυχία για την αναπτυξιακή προοπτική της Ηπείρου
Εκτύπωση

Στον «αέρα» κινδυνεύουν να βρεθούν σημαντικά έργα της Περιφέρειας Ηπείρου, που οι φορείς της έχουν προτείνει για ένταξη σε χρηματοδοτικά πλαίσια του ΠΕΠ Ηπείρου, καθώς όπως αποδεικνύεται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης δεν έχει συμβάλει στην αύξηση των κονδυλίων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Σεπ
02

Σε τροχιά σφοδρής σύγκρουσης για την Ανώτατη Εκπαίδευση
Εκτύπωση

Σε αναβρασμό βρίσκεται η τριτοβάθμια εκπαίδευση με καταλήψεις σε τμήματα και συλλαλητήρια, εξαιτίας του νέου νόμου του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Σεπ
02

Πεδίο αντιπαράθεσης η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ
Εκτύπωση

Έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός κυβέρνησης προκαλεί το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σεπ
02

Μεγάλη πτώση του τζίρου την περίοδο των εκπτώσεων
Εκτύπωση

Τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων τριών ετών σημείωσε ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Σεπ
02

Αγώνας αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά της «Φλόγας»
Εκτύπωση

Ένας μαραθώνιος αγάπης και ελπίδας, για τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες όπως και οι οικογένειές τους, είναι ο αγώνας που θα δώσουν τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.00 στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΣΑΠ.

Σεπ
02

Νέες κινητοποιήσεις προ των πυλών από τους κτηνοτρόφους
Εκτύπωση

Αγωνιστική διάθεση διατηρούν και ενόψει της νέας γαλακτοκομικής σεζόν οι κτηνοτρόφοι, που προγραμματίζουν μέσα στο Σεπτέμβριο συγκεντρώσεις για την οργάνωση του αγροκτηνοτροφικού χώρου στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σεπ
01

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης
Εκτύπωση

Σε... hi tech τροχιά ευελπιστεί να θέσει την ελληνική δικαιοσύνη η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον εξορθολογισμό και τη βελτίωση στην απονομή της πολιτικής δικαιοσύνης.

Σεπ
01

«Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
Εκτύπωση

Στα άκρα τραβούν το σχοινί οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων που πλέον αντιδρούν εντονότατα στην απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23%.

Σεπ
01

Αυξήθηκαν τα θύματα, μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα
Εκτύπωση

Ραγδαία είναι η αύξηση που παρουσιάζει τον μήνα Ιούνιο του 2011 ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στην Ήπειρο σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος