• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
15

«Τείχος» πολιτών στο Μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

 

Σε γενική απεργία προχωρά σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των νέων οικονομικών αλλαγών της κυβέρνησης, με την 24ωρη απεργία και τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια σε ολόκληρη την χώρα.

Ιουν
15

Εκατοντάδες επισκέπτες το τριήμερο στα Γιάννινα
Εκτύπωση

 

Βασικός τόπος προορισμού για κάθε επισκέπτη της πόλης, η παραλίμνια περιοχή, όπου από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα εκατοντάδες επισκέπτες, αποβιβάζονται από τουριστικά λεωφορεία ή και από τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στις όχθες της Παμβώτιδας, αλλά και να επισκεφτούν το νησάκι.

Ιουν
15

Στα Γιάννινα η Φλόγα των Special Olympics
Εκτύπωση

 

Με λαμπρότητα παρά τον άστατο καιρό υποδέχθηκαν τα Γιάννινα, το απόγευμα της Δευτέρας τη Φλόγα των Special Olympics, η οποία άναψε στο βωμό που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ιουν
11

Αλλαγή πλεύσης για το γήπεδο εξετάζει ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Νέα δεδομένα στην προοπτική κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΣ δημιουργεί η πρόταση Μπιτσαξή στον Γ. Χριστοβασίλη να κατασκευαστεί το γήπεδο αυτό με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στο Πανηπειρωτικό.

Ιουν
11

Ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο
Εκτύπωση

Ο ρόλος, η ταυτότητα και οι δυνατότητες της Ηπείρου στο σύγχρονο οικονομικό πλαίσιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε χθες η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ιουν
11

Καταργήσεις ΚΑΠΗ και αλλαγές στα συσσίτια
Εκτύπωση

Συγκεκριμένες αποφάσεις που θα αλλάξουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, καλείται να λάβει το ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής που συγκροτήθηκε σε Σώμα και πραγματοποίησε ήδη δύο συνεδριάσεις.

Ιουν
11

Συνθήκες οικονομικής ασφυξίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Σε ποσοστό άνω του 50% έχει μειωθεί ο τζίρος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και πρωτοφανείς συνθήκες στην αγορά εργασίας.

Ιουν
11

Ανάγκη η αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ όπου και τυπικά θα οριστικοποιηθεί η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της βιομηχανίας.

Ιουν
11

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για το μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

Η ανάγκη αλλαγής της πολιτικής που ακολουθείται, ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας με αναπτυξιακή προοπτική, βρίσκεται στο επίκεντρο των αιτημάτων των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών που θα διαδηλώσουν μαζικά την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας.

Ιουν
10

Αποχαιρετά τον ΠΑΣ και ο Μπακαγιόκο
Εκτύπωση

Αρκετούς πονοκεφάλους καλείται να αντιμετωπίσει πλέον ο Ντεμόλ για τη συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας, αφού στα ήδη διαπιστωμένα κενά, προστίθενται συνεχώς και νέα.

Ιουν
10

Αφετηρία για έξοδο από την κρίση η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου
Εκτύπωση

Επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου ως αφετηρία για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση προτείνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ιουν
10

Προειδοποιούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Εκτύπωση

Την άμεση ανάκληση όσων ανέφεραν τη Δευτέρα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι τρεις αντιδήμαρχοι της πόλης κ.κ Νάστος, Θεμελής και η κα Τσίλη, και ειδικά των αναφορών τους περί νέων ηθών, νονών και μπράβων, αλλά και για τους νόμους του ισχυρότερου, ζήτησαν με συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Remezzo, που σφραγίστηκε τη Δευτέρα από τη δημοτική αστυνομία.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος