• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
16

Ο φόβος φυλάει τους... καταναλωτές
Εκτύπωση

Ουρές σχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες πολίτες για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που σε αρκετές περιπτώσεις περιλαμβάνει και το τέλος ακίνητης περιουσίας.

Νοε
15

Αιχμή του δόρατος εξοπλισμός και υποδομές
Εκτύπωση

Στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και στη βελτίωση  της διαγνωστικής ικανότητας των κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» στοχεύει ο προγραμματισμός της διοίκησης του νοσοκομείου για τους επόμενους μήνες.

Νοε
15

Κατοικίες ζωής για τα άτομα με αναπηρίες
Εκτύπωση

Σταθερά και σημαντικά βήματα για την υλοποίηση ενός μοναδικού εγχειρήματος κάνει η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον δήμο Ιωαννιτών.

Νοε
15

Αγώνας για να κερδίσουν το στοίχημα της φοιτητικής μέριμνας
Εκτύπωση

Τα στοίχημα της φοιτητικής μέριμνας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιδιώκουν να κερδίσουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
12

Πέντε επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις σκορπούν χαμόγελα
Εκτύπωση

Πλατιά χαμόγελα όχι μόνο στα μέλη της Μονάδας, αλλά στο σύνολο της ιατρικής κοινότητας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων έχουν σκορπίσει οι απόλυτα επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και έχουν φτάσει αισίως τις πέντε.

Νοε
12

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο αντλιοστάσιο της πλατείας Μαβίλη
Εκτύπωση

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αντλιοστάσιο της πλατείας Μαβίλη, με τον καθαρισμό και των δεξαμενών του αντλιοστασίου.

Νοε
12

Απαντούν με συγκεντρώσεις στον μη ορισμό τιμών εκκαθάρισης
Εκτύπωση

Με συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ την ερχόμενη Πέμπτη απαντούν οι κτηνοτρόφοι στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας σχετικά με την εκκαθάριση και τον ορισμό τιμών γάλακτος για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Νοε
12

Κοινό μέτωπο για το ειδικό τέλος ακινήτων
Εκτύπωση

Την εκτίμηση πως οι Δήμοι όλης της χώρας θα πρέπει να απαιτήσουν συλλογικά μία άμεση λύση για την αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος που έχει προκύψει για χιλιάδες νοικοκυριά σε ολόκληρη την Ελλάδα με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, εκφράζει σε απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Νοε
11

Φέρνει χρήμα η αξιοποίηση της βιομάζας
Εκτύπωση

Μία νέα διάσταση στον ενεργειακό σχεδιασμό της επόμενης δεκαετίας στην Ήπειρο δίνει η μελέτη αποτύπωσης του ενεργειακού χάρτη της Περιφέρειας και των αποθεμάτων ΑΠΕ που παρουσιάστηκε χθες στα Γιάννινα.

Νοε
11

Ελπίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή οι πρώην εργαζόμενοι της ΣΒΕΚΗ
Εκτύπωση

Με το τελευταίο «όπλο» που έχουν στα χέρια τους, την κατάληψη και τις οργανωμένες μορφές διαμαρτυρίας και κινητοποιήσεων, οι πρώην εργαζόμενοι της ΣΒΕΚΗ επιχειρούν από χθες να απεμπλακούν από την κατάσταση, στην οποία τους έφερε η υπόθεση με την αίσθηση ανακοπής που κατέθεσε υπέρ του Ιδρύματος, η νομική υπηρεσία του ΙΚΑ.

Νοε
11

Σήμερα (;) οι αποφάσεις για τις τιμές γάλακτος
Εκτύπωση

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ελπίζουν οι Ηπειρώτες κτηνοτρόφοι να ληφθούν οι αποφάσεις για την εκκαθάριση και τον ορισμό τιμών γάλακτος για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Νοε
11

Ήπειρος - Σταθερά αυξάνεται η ανεργία
Εκτύπωση

Σταθερά αυξάνεται η ανεργία στην Ήπειρο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στοιχεία που σε μηνιαία βάση βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύοντας πως και στην περιοχή μας οι άνεργοι αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος