• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
26

Γεμίζουν οι πόλεις, αδειάζουν τα χωριά
Εκτύπωση

Σημαντικά αυξημένος σε σχέση με την απογραφή του 2001 είναι ο αριθμός των απογραφέντων στο Δήμο Ιωαννιτών, αν και οι άνθρωποι του Δήμου περίμεναν σαφώς περισσότερους ανθρώπους να απογραφούν στην περιοχή καθώς γνωρίζουν πως πολλοί ζουν εδώ αλλά επέλεξαν να απογραφούν στα χωριά τους.

Ιουλ
23

Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Ζέεφελντ
Εκτύπωση

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά το προχθεσινό ρεπό που πήραν, καθώς η προετοιμασία είναι δύσκολη για όλους και η ξεκούραση για παίκτες και τεχνικό επιτελείο ήταν αναγκαία μετά την επίπονη εβδομάδα σκληρών προπονήσεων που έγιναν στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ιουλ
23

Συνέχεια στις αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις από τους οδηγούς ταξί
Εκτύπωση

Τις αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις σε οδικές αρτηρίες, αεροδρόμια και λιμάνια συνεχίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί ολόκληρης της χώρας, που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ιουλ
23

Άναψαν «φωτιές» στο Δημοτικό Συμβούλιο
Εκτύπωση

«Φωτιά» άναψε στο δημοτικό συμβούλιο η συζήτηση για την πυρκαγιά που ταλαιπώρησε για 48 ώρες το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Ιουλ
23

Επιτυχημένη αυτή τη φορά η ανέλκυση του Καναντέρ
Εκτύπωση

Επιτυχημένη ήταν αυτή τη φορά η επιχείρηση για την ανέλκυση του πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Καναντέρ, που από το μεσημέρι της Τετάρτη είχε ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης στον πλωτήρα, στο κέντρο της λίμνης Παμβώτιδας.

Ιουλ
23

Μετρήσεις των επιπέδων διοξίνης μετά την πυρκαγιά στη χωματερή
Εκτύπωση

 

Τη συνδρομή του «Δημόκριτου» για τον έλεγχο των επιπέδων διοξίνης μετά την πυρκαγιά στη χωματερή της Δουρούτης, αναμένεται να ζητήσει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Ιουλ
22

Μετρά τις πληγές του το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Οι καμένες εκτάσεις στις πλαγιές των βουνών πάνω από το Νεοχωρόπουλο, τα Μάρμαρα, την Πεδινή και το Σταυράκι έμειναν χθες να θυμίζουν την πύρινη λαίλαπα που έθεσε σε συναγερμό το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων για δύο 24ωρα.

Ιουλ
22

Απέτυχε η προσπάθεια ανέλκυσης του Καναντέρ
Εκτύπωση

Αποτυχημένη ήταν χθες η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για την ανέλκυση από τη λίμνη Παμβώτιδα του πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Καναντέρ που κατά τη διάρκεια της προχθεσινής επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Γιάννινα ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης.

Ιουλ
22

Τέταρτη ημέρα στους δρόμους οι οδηγοί ταξί
Εκτύπωση

Σε νέο αποκλεισμό με τα οχήματά τους, αυτή τη φορά της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, κοντά στο Αβγό, προχώρησαν χθες οι ιδιοκτήτες ταξί των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου.

Ιουλ
22

Τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητούν οι αθλητές του Α.Ο. Ποσειδώνα
Εκτύπωση

Την στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την συνέχιση λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ιωαννίνων ζήτησαν οι αθλητές του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ με την παρουσία τους χθες στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ιουλ
21

Χωρίς τέλος η «μάχη» με τις φλόγες
Εκτύπωση

Με τα πύρινα μέτωπα βρέθηκε αντιμέτωπο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχή ημέρα χθες, με ζημιές σε κτηνοτροφικές μονάδες και κατοικίες.

Ιουλ
21

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί
Εκτύπωση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί ολόκληρης της χώρας, μετά και την χθεσινή άκαρπη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών,

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος