• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
11

Συνθήκες οικονομικής ασφυξίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Εκτύπωση

Σε ποσοστό άνω του 50% έχει μειωθεί ο τζίρος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και πρωτοφανείς συνθήκες στην αγορά εργασίας.

Ιουν
11

Ανάγκη η αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ όπου και τυπικά θα οριστικοποιηθεί η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της βιομηχανίας.

Ιουν
11

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για το μεσοπρόθεσμο
Εκτύπωση

Η ανάγκη αλλαγής της πολιτικής που ακολουθείται, ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας με αναπτυξιακή προοπτική, βρίσκεται στο επίκεντρο των αιτημάτων των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών που θα διαδηλώσουν μαζικά την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας.

Ιουν
10

Αποχαιρετά τον ΠΑΣ και ο Μπακαγιόκο
Εκτύπωση

Αρκετούς πονοκεφάλους καλείται να αντιμετωπίσει πλέον ο Ντεμόλ για τη συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας, αφού στα ήδη διαπιστωμένα κενά, προστίθενται συνεχώς και νέα.

Ιουν
10

Αφετηρία για έξοδο από την κρίση η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου
Εκτύπωση

Επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου ως αφετηρία για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση προτείνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ιουν
10

Προειδοποιούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Εκτύπωση

Την άμεση ανάκληση όσων ανέφεραν τη Δευτέρα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι τρεις αντιδήμαρχοι της πόλης κ.κ Νάστος, Θεμελής και η κα Τσίλη, και ειδικά των αναφορών τους περί νέων ηθών, νονών και μπράβων, αλλά και για τους νόμους του ισχυρότερου, ζήτησαν με συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Remezzo, που σφραγίστηκε τη Δευτέρα από τη δημοτική αστυνομία.

Ιουν
10

Ισοπεδώθηκε ο καταυλισμός μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
Εκτύπωση

Παρελθόν αποτελεί από χθες ο μεγάλος καταυλισμός που είχαν φτιάξει παράνομοι μετανάστες από διάφορες χώρες του κόσμου, στο δάσος δίπλα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετά την πολύ μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών δυνάμεων από την Αθήνα και την Ήπειρο, που έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ιουν
09

ΠΑΣ - Διοικητικά λάθη αντιμετωπίζει ο Μόσχογλου
Εκτύπωση

Το χαμένο έδαφος των τριών τελευταίων ετών στον διοικητικό τομέα του ΠΑΣ προσπαθεί να καλύψει από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου.

Ιουν
09

Σε πλήρη εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας περιμετρικά του Κάστρου
Εκτύπωση

 

Παρουσία της δημοτικής αστυνομίας ξεκίνησε η εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλίμνια οδό, περιμετρικά του Κάστρου.

Ιουν
09

Σε επίπεδο – ρεκόρ η ανεργία στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Στα ύψη αναρριχήθηκε μέσα σε δυο μήνες η ανεργία στην Ήπειρο, με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα να αποτυπώνουν με τα πιο μελανά χρώματα την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, αλλά και σε όλη τη χώρα γενικότερα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ιουν
09

Σε δεινή θέση ο εμπορικός κόσμος των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Στις προσφορές εναποθέτουν τις ελπίδες τους πολλοί Γιαννιώτες έμποροι, που από τις αρχές του καλοκαιριού αναζητούν τρόπους για να προσελκύσουν καταναλωτές και να εξασφαλίσουν τα τρέχοντα έξοδα.

Ιουν
08

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την κατεδάφιση καταυλισμών μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
Εκτύπωση

Συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου για απομάκρυνση των καταυλισμών που έχουν στήσει σε διάφορα μέρη κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, έδωσε και χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος