• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Νοε
11

Πήρε την κατηφόρα η οικοδομική δραστηριότητα στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Πολύ μεγάλη μείωση της τάξης του 54% με βάση τον όγκο σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο του 2011 στην Ήπειρο, τη στιγμή που τον ίδιο μήνα εκδόθηκαν 7,6% λιγότερες οικοδομικές άδειες, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Νοε
10

Διογκώνεται το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Θύμα αφενός των οικονομικών εκκρεμοτήτων και των οφειλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ από παλαιότερα έτη και αφετέρου της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, έχει πέσει ο δήμος Ιωαννιτών, με τα οικονομικά του να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ανθηρά.

Νοε
10

Χαμηλό το ποσοστό εμβολιασμού για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας
Εκτύπωση

Νέα δεδομένα στην ανάπτυξη συστημάτων αθροιστικού κινδύνου σε ζητήματα κολποσκόπησης και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας, αναμένεται να αναπτυχθούν στο Διεθνές Συνέδριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου που σήμερα ξεκινά στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ολοκληρώνεται το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου. 

Νοε
10

Στο φουλ οι μηχανές για την ανάδειξη της αρχαίας Νικόπολης
Εκτύπωση

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανάδειξη της μεγαλύτερης αρχαίας πόλης, της Νικόπολης Πρέβεζας, μετά από απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Νοε
10

Φυγή στο εξωτερικό για τους Έλληνες φοιτητές
Εκτύπωση

Όλο και περισσότεροι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επιλέγουν τη διέξοδο των σπουδών και της εργασίας στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες ηπείρους. Τα οικονομικά και εργασιακά δεδομένα στην Ελλάδα οδηγούν όλο και περισσότερους νέους στην αναζήτηση διεξόδων στο εξωτερικό.

Νοε
09

Χάνει συνεχώς έδαφος η αγορά πετρελαίου θέρμανσης
Εκτύπωση

Πάνω από 50% κυμαίνεται η πτώση στην αγορά και κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης στα Γιάννινα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων και τις εταιρείες διαχείρισης κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες της πόλης.

Νοε
09

«Αχίλλειος πτέρνα» η βραδινή αποκομιδή απορριμμάτων
Εκτύπωση

 

Λύσεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συστήματος αποκομιδής και εναπόθεσης των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Ελληνικού αναζητούν οι εμπλεκόμενοι φορείς, μετά από το πρόβλημα που δημιουργεί η βραδινή αποκομιδή των απορριμμάτων του δήμου Ιωαννιτών.

Νοε
09

Εκλογές στο Επιμελητήριο με φόντο την κρίση
Εκτύπωση

Σε μία κρίσιμη εποχή για τον επιχειρηματικό κόσμο ολόκληρης της χώρας, αλλά και του Νομού Ιωαννίνων, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Νοε
09

Σύγχρονη «μάστιγα» η κατάχρηση του διαδικτύου
Εκτύπωση

Έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, συνιστά η κακή χρήση ή και η κατάχρηση του διαδικτύου.

Νοε
07

Αγωνία Ντεμόλ για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Εκτύπωση

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα βρίσκεται από την Κυριακή ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου, όπου υποδέχεται την Ξάνθη.

Νοε
08

Από μικρή ηλικία στα ναρκωτικά τα ελληνόπουλα
Εκτύπωση

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία έρευνας που καταδεικνύουν πως οι έφηβοι «στρέφονται» ολοένα και περισσότερο προς την χρήση ινδικής κάνναβης.

Νοε
08

Αναστολή συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ για τους ΩΡΛ
Εκτύπωση

Αναπόφευκτη ήταν η απόφαση των ωτορινολαρυγγολόγων ελεύθερων επαγγελματιών των Ιωαννίνων να προχωρήσουν στην αναστολή της σύμβασης με τον ΟΠΑΔ, εξαιτίας των πολύμηνων καθυστερήσεων στην καταβολή των αμοιβών τους από ιατρικές επισκέψεις και πράξεις των ασφαλισμένων του ταμείου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος