• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
13

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί σήμερα το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο
Εκτύπωση

Σε ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας με απεργιακές κινητοποιήσεις και δράσεις εντός των νοσοκομείων.

Οκτ
13

Πράσινο φως για την ανταλλαγή εκτάσεων
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η διαδικασία για την ανταλλαγή εκτάσεων με πολίτες στους οποίους ο δήμος οφείλει σημαντικά χρηματικά ποσά από ρυμοτομίες ανάβει μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής της περιουσίας του δήμου.

Οκτ
12

Αγωνία για το μέλλον της αυτοδιοίκησης
Εκτύπωση

Την αγωνία τους για την πορεία του «Καλλικράτη» εν μέσω της οικονομικής κρίσης εξέφρασαν οι αυτοδιοικητικοί κατά την χθεσινή, πρώτη, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Οκτ
12

Ο δήμος τίμησε την οικογένεια Μάτσα
Εκτύπωση

Την οικογένεια Μάτσα, που διέγραψε μία λαμπρή πορεία στην ελληνική δισκογραφία και εξακολουθεί να σφραγίζει τα μουσικά δρώμενα, τίμησε, σε μία λιτή και απέριττη εκδήλωση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.  

Οκτ
12

Στα μαχαίρια για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων τη Δευτέρα με αφορμή το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2011 – 2014 του Δήμου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου διατυπώθηκαν αλληλοκατηγορίες μεταξύ της παράταξης της πλειοψηφίας και την μείζονος αντιπολίτευσης.

Οκτ
12

Το ενιαίο μισθολόγιο οδηγεί σε καταλήψεις και απεργίες
Εκτύπωση

Με τον αποκλεισμό του Δημαρχείου Ιωαννίνων συνεχίστηκαν χθες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση των Ιωαννίνων, μετά από απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ του νομού.

Οκτ
12

Καθησυχαστικοί οι ιδιοκτήτες πρατηρίων παρά την απεργία
Εκτύπωση

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους Γιαννιώτες καταναλωτές σχετικά με τη διάθεση καυσίμων στην τοπική αγορά, παρά την απεργία των εργαζομένων στα διυλιστήρια.

Οκτ
12

Μοναδικές οι θεραπευτικές ικανότητες της ιππασίας
Εκτύπωση

Ένα πρωτοποριακό κέντρο θεραπευτικής ιππασίας λειτουργεί από το 2008 στα Γιάννινα με μοναδικό γνώμονα την θεραπεία ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά και ψυχοθεραπευτικά προβλήματα.

Οκτ
11

Κανονικά οι εξετάσεις των επί πτυχίω φοιτητών
Εκτύπωση

Κανονικά αναμένεται να δώσουν εξετάσεις οι επί πτυχίω φοιτητές στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά και την διευκρινιστική εγκύκλιο που απέστειλε προς τις πρυτανικές αρχές όλης της χώρας το Υπουργείο Παιδείας.

Οκτ
11

Προειδοποιητική αποχή από τους δικηγόρους λόγω... μνημονίου
Εκτύπωση

Σε προειδοποιητική αποχή από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου από τα καθήκοντά τους προχωρούν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, μετά την απόφαση της ολομέλειας των προέδρων, καθώς αντιδρούν στην στάση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ψήφιση του νόμου σχετικά με την απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος.

Οκτ
11

Νέα αντιπαράθεση για το ΧΥΤΑ
Εκτύπωση

Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων κατατέθηκε χθες το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Βορείων Τζουμέρκων και ενός κατοίκου της περιοχής, ενάντια στην προσωρινή λειτουργία του ΧΥΤΑ Ελληνικού.

Οκτ
11

Αποπνικτική η κατάσταση στις φυλακές
Εκτύπωση

Σε δύο νέες 2ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, χθες και σήμερα, προχωρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όλης της χώρας διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν την ώρα εργασίας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος