• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
23

Στην «πυρά» η φορολογική πολιτική
Εκτύπωση

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο σύστημα φορολόγησης που προωθεί η κυβέρνηση, που μεταξύ άλλων προβλέπει αντικειμενικά κριτήρια για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και επιτηδευματίες.

Αυγ
23

Χωρίς προβλήματα σήμερα η λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών
Εκτύπωση

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών σήμερα και αύριο, μετά την απόφαση αναστολής της 48ωρης απεργίας που είχε οριστεί για τις 23 και 24 Αυγούστου.

Αυγ
23

Απεργιακό διήμερο από τους γιατρούς της χώρας
Εκτύπωση

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι γιατροί όλων των κλάδων στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στη νέα κυβερνητική πρόταση μέσω των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας για την απασχόληση και τις αμοιβές των γιατρών που συμμετέχουν στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Αυγ
23

Και τώρα… περιμένουν τον Άρη
Εκτύπωση

Με το νικηφόρο 2-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκερντέμπεου, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, μία μόνο εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυγ
23

Αντιστέκονται στην κρίση τα ιδιωτικά σχολεία
Εκτύπωση

Στα περσινά επίπεδα κυμαίνονται οι εγγραφές των μαθητών στα ιδιωτικά σχολεία των Ιωαννίνων λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αυγ
23

Φοιτητική κατοικία με ένα «κλικ»
Εκτύπωση

Φοιτητική κατοικία με ένα «κλικ» μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους μπορούν να βρουν εκατοντάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που εμπιστεύονται την on-line υπηρεσία «e-enoikiazetai».

Αυγ
20

Ξεπερασμένες λογικές αντίδρασης
Εκτύπωση

Αιχμές στην μερίδα εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων σχετικά με την στάση τους στη μεταφορά των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών της επιχείρησης στο παλαιό δημαρχείο Περάματος, άφησε ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Δημήτρης Θεμελής.

Αυγ
20

Πρώτα οι παράγκες, μετά η απόφαση
Εκτύπωση

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση εμποροπανήγυρης είναι στο Δήμο Πωγωνίου και συγκεκριμένα στην θέση Λίμνη, του τοπικού Διαμερίσματος Νεγράδων, εκτός από μια «μικρή» λεπτομέρεια. Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη, 23 Αυγούστου για το θέμα.

Αυγ
20

Ανεβαίνουν τα σκαλιά του… δημαρχείου
Εκτύπωση

Εκκλησία ή Δημαρχείο; Σε αυτό το δίλημμα μπαίνουν όσα ζευγάρια επιθυμούν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή, με κοινωνική νομιμοποίηση. Παλαιότερα, το δίλημμα αυτό ούτε καν υφίσταντο αφού οι «πιέσεις» από την οικογένεια και τον κοινωνικό περίγυρο, σαφώς δεν άφηναν περιθώρια επιλογής, αλλά οδηγούσαν το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς πολύ σκέψη.

Αυγ
19

Αλλάζει μορφή η πόλη
Εκτύπωση

Ένα πλήρες και λειτουργικό δίκτυο πεζοδρόμων στο ιστορικό αλλά και εμπορικό κέντρο της πόλης, συνολικού μήκους 1.850 μ. περίπου θα αποκτήσουν τα Γιάννενα, μέσα από το ΕΣΠΑ.

Αυγ
18

Μονόδρομος η ενίσχυση του τουρισμού
Εκτύπωση

«Μονόδρομος» για την τουριστική ανάδειξη της πόλης των Ιωαννίνων, που πλέον έχει περιοριστεί στον ρόλο του ενδιάμεσου σταθμού των επισκεπτών που κατευθύνονται προς τα ορεινά του νομού ή τα παράλια της Ηπείρου, αποτελεί η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Αυγ
18

Νέοι διευθυντές στα σχολεία ως το 2015
Εκτύπωση

Οι νέοι διεύθυνες των σχολικών μονάδων της Ηπείρου τοποθετήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος