• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
11

Αγώνας για τη διασφάλιση των δομών ψυχικής υγείας
Εκτύπωση

Τη δεύτερη αιτία θανάτου θα αποτελεί παγκοσμίως το 2020 η κατάθλιψη, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία που παρουσίασε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με αφορμή τη χθεσινή ημέρα ψυχικής υγείας.

Οκτ
10

Η Ήπειρος έχασε τον δάσκαλο της φωτογραφίας
Εκτύπωση


Σε ηλικία 91 ετών έφυγε το πρωί της Κυριακής από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος της Ελληνικής φωτογραφίας, ο Κώστας Μπαλάφας.

Οκτ
08

Ερωτηματικά για τη στάση της εκπαιδευτικής κοινότητας
Εκτύπωση

Έντονα ερωτηματικά προκαλεί η στάση των αρμόδιων εκπαιδευτικών φορέων στο περιστατικό χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε υπό κατάληψη σχολείων της πόλης και διακομιδής δύο νεαρών, ενός 24χρονου και μιας 16χρονης στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Οκτ
08

Υπό αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας το καφενείο της ΟΑΣΗΣ
Εκτύπωση

Το αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας του εστιατορίου, του καφενείου – ζαχαροπλαστείου και του περιβάλλοντος χώρου της ΟΑΣΗΣ έθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΑΝΕΤΑΙ κατά την προχθεσινή συνεδρίασή του.

Οκτ
08

Στα μέσα φθινοπώρου του 2012 οι έρευνες για το πετρέλαιο
Εκτύπωση

Αγώνα δρόμου για την σύντμηση του χρόνου που απαιτείται για την ανάδειξη αναδόχου έρευνας και εξόρυξης των κοιτασμάτων πετρελαίου σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Νομός Ιωαννίνων, κάνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δηλώσεις του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη.

Οκτ
07

«Πράσινο φως» στις έρευνες για πετρέλαιο στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Το πράσινο φως για έρευνα και εξόρυξη πετρελαίου σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και ο Νομός Ιωαννίνων έδωσε χθες το μεσημέρι η Κυβερνητική Επιτροπή.

Οκτ
07

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των αδικοχαμένων αστυνομικών
Εκτύπωση

Αναβολή για της 17 Νοεμβρίου έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης που συνδέεται με τον θάνατο των δύο αστυνομικών, Κ. Βλαχοπάνου και Δ. Κώτση, στο μακελειό της Τρυγώνας, τον Δεκέμβριο του 2006.

Οκτ
07

Στο... περίμενε οι εργαζόμενοι της Μεταλλουργικής
Εκτύπωση

Εν αναμονή των κυβερνητικών αποφάσεων για την τύχη των φορέων που ανήκουν όχι μόνο στο στενό, αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα βρίσκονται οι 70 περίπου υπάλληλοι της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου.

Οκτ
07

Αγώνας για να διατηρηθεί ζωντανή η ασημουργία
Εκτύπωση

Τη θέση που της αξίζει στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό επιδιώκει να καταλάβει η γιαννιώτικη ασημουργία μέσα από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς.

Οκτ
06

«Ταφόπλακα» στην αγορά ακινήτων
Εκτύπωση

«Αργοπεθαίνει» όπως αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα η κτηματαγορά και η αγορά ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα και φυσικά και στο νομό Ιωαννίνων, όπου όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερα σπίτια και οικόπεδα μένουν απούλητα, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να βρίσκονται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, όπως επίσης και δεκάδες μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Οκτ
06

Ζητούν δικαίωση για τους αδικοχαμένους αστυνομικούς
Εκτύπωση

Δικαίωση ζητούν έξι χρόνια μετά οι συγγενείς των αδικοχαμένων αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων στην Τρυγώνα, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Ρώσου κακοποιού Μαξίμ Ζελίν κατά την μεταγωγή του στις φυλακές της Λάρισας.

Οκτ
06

Ηχηρό μήνυμα κατά της κυβερνητικής πολιτικής
Εκτύπωση

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα έστειλαν χθες το δικό τους μήνυμα προς τους κυβερνώντες για την οικονομική πολιτική που ακολουθούν, η οποία έχει φέρει σε πολύ δυσχερή θέση χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος