• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
27

«Χιονοστιβάδα» οι αντιδράσεις για τα ασφαλτικά
Εκτύπωση

Απέναντι σε μία ομοβροντία πυρών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας Δ. Γεωργακοπούλου, με αφορμή την απόφασή της να εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους για την μονάδα ασφαλτομίγματος και πετρελαιοειδών στη Λωρίδα Σαγιάδας.

Οκτ
27

ΧΑΔΑ - Ανεβάζει ρυθμούς η Περιφέρεια για την αποκατάσταση
Εκτύπωση

Διαχρονικό αποδεικνύεται το πρόβλημα της οριστικής αποκατάστασης των ανεξέλεγκτων χωματερών στην Ήπειρο.

Οκτ
26

Τονωτική ένεση το τριήμερο για τον τουρισμό
Εκτύπωση

Την πρώτη τονωτική οικονομική ένεση μετά από πολύ καιρό ευελπιστούν να πάρουν οι επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού στα ορεινά των Ιωαννίνων, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Οκτ
26

Χωρίς Συμπαραστάτη του Δημότη ο Δήμος Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να γίνει νέα ψηφοφορία για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, καθώς η διαδικασία στη συνεδρίαση της Δευτέρας απέβη άκαρπη.

Οκτ
26

Σε Συμπληγάδες τα οικονομικά του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

 

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου Ιωαννιτών αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρουσιάστηκαν οι ισολογισμοί και απολογισμοί των πρώην Καποδιστριακών Δήμων, που από τις αρχές του έτους απαρτίζουν τον Καλλικρατικό Δήμο Ιωαννιτών.

Οκτ
26

Αγώνας για την ολοκλήρωση της μετακόμισης των υπηρεσιών Πολεοδομίας
Εκτύπωση

Πυρετωδώς εργάζεται το προσωπικό της Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακόμισης συνολικά των υπηρεσιών Πολεοδομίας στο κτίριο της οδού Κωλέττη 7.

Οκτ
25

ΠΑΣ - Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά το επόμενο 20ημερο
Εκτύπωση

Πολλά ενδέχεται να αλλάξουν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέχρι την ημέρα (20 Νοεμβρίου) που η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στον αγώνα που θα δώσει στους Ζωσιμάδες με την Ξάνθη την ημέρα αυτή.

Οκτ
25

«Ναι» από το Δήμο Πωγωνίου στα αιολικά πάρκα
Εκτύπωση

Θετική ήταν η γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου Πωγωνίου σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή δύο αιολικών σταθμών στα όρια του Δήμου.

Οκτ
25

Κοινό μέτωπο για μία ενιαία τουριστική ταυτότητα
Εκτύπωση

Στη συγκρότηση ενός κοινού φορέα που θα αναλάβει την προώθηση του ηπειρωτικού τουριστικού προϊόντος, όπως όμως και των τοπικών προϊόντων, ομονόησαν οι τοπικοί φορείς από την αυτοδιοίκηση και την αγορά, κατά τη χθεσινή σύσκεψη όπου παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής της Ηπείρου.

Οκτ
25

Σε μία εβδομάδα η απομάκρυνση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα εργάζονται υπέρ – εντατικά τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών για να απομακρύνουν τους όγκους απορριμμάτων που συσσωρεύθηκαν από την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων στους δήμους.

Οκτ
25

Αγωνιούν για το μέλλον τους οι εργαζόμενοι στην υγεία
Εκτύπωση

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί από χθες το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξαιτίας της κινητοποίησης που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οκτ
22

ΒΒοήθεια σε δεκάδες οικογένειες με ηλικιωμένα άτομα
Εκτύπωση


Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου Ιωαννιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος