• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
21

Ουτοπία οι εξαγγελίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Εκτύπωση

Ουτοπία αποδεικνύονται οι διαχρονικές εξαγγελίες για αύξηση των δαπανών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, τα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα βρίσκονται λίγο πριν τα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Απρ
21

Πήραν «ανάσα» από τις εξαγωγές αμνοεριφίων στην Τουρκία
Εκτύπωση

«Ανάσα» στους παραγωγούς της Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου αποτελεί η αυξημένη εξαγωγή αμνοεριφίων προς την Τουρκία.

Απρ
21

Νέα επαφή ΠΑΣ - δήμου για το γήπεδο
Εκτύπωση

Ο στόχος της (επ)ανόδου του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να επιτεύχθηκε, ίσως μάλιστα ευκολότερα από ό,τι περίμεναν πολλοί, όμως στο μυαλό του προέδρου και μεγαλομετόχους της ομάδας ο μεγάλος στόχος είναι άλλος.

Απρ
21

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ… ΒΕΝΖΙΝΗ
Τελικά μπορεί το Πάσχα να έχει καλό καιρό και οι κάτοικοι της χώρας να ψήσουν τον οβελία με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμείς πρέπει να «κρατήσουμε» τις επιφυλάξεις μας για το αν θα προχωρήσουν σε μετακινήσεις με τα αυτοκίνητά τους.

Απρ
21

Η ανάπτυξη περνά από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Εκτύπωση

Ζητήματα ανάπτυξης μέσα από την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προώθησης επενδυτικών παρεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου απασχόλησαν την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Απρ
21

«Η ΔΩΔΩΝΗ δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον»
Εκτύπωση

Μέσα σε δύο ημέρες από την Τετάρτη 27 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 29 του μήνα, οι ενδιαφερόμενοι αλλά και η κοινή γνώμη θα πληροφορηθούν τις αποφάσεις της Αγροτικής που αφορούν στο μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και στο νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Απρ
20

Νέα δεδομένα για τις δομές ψυχικής υγείας
Εκτύπωση

 

Σε νέα εποχή περνούν οι δομές για την προαγωγή της ψυχικής υγείας τόσο στην περιφέρεια Ηπείρου, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Απρ
20

Ασφυκτικές πιέσεις για να βρεθεί λύση
Εκτύπωση

Κοινό μέτωπο με στόχο την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για το ζήτημα των λαθρομεταναστών στο λιμάνι και την πόλη της Ηγουμενίτσας διαμορφώνουν οι τοπικοί φορείς.

Απρ
20

Καταστράφηκαν φωλιές πουλιών και αμφιβίων στη λίμνη Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Δεκάδες φωλιές πτηνών και αμφιβίων που ενδημούν στην λίμνη Παμβώτιδα, καθώς επίσης και αυγά νεοσσών καταστράφηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε τμήμα του καλαμιώνα στην περιοχή της Αμφιθέας.

Απρ
20

Περιφερειακή... στήριξη στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Εκτύπωση

 

Κοντά στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και τη διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» βρέθηκε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, με την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της πόλης.

Απρ
19

Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος
Εκτύπωση

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι εμφανίσεις της ομάδας του ΠΑΣ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και αυτό αποδείχθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στο Εθνικό στάδιο.

Απρ
19

«Πόρτα» από τους Πανεπιστημιακούς στα Συμβούλια Διοίκησης
Εκτύπωση

Αντίθετη δηλώνει η πανεπιστημιακή κοινότητα στην πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας για τον διορισμό Συμβουλίων Διοίκησης στα πανεπιστήμια.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος