• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
22

Απολαμβάνουν τη γιαννιώτικη φιλοξενία οι αθλητές των Special Olympics
Εκτύπωση

Τα αξιοθέατα της περιοχής και την γιαννιώτικη φιλοξενία απολαμβάνουν από χθες οι αθλητές και οι συνοδοί των αποστολών της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας που καταλύουν στην πόλη των Ιωαννίνων μέχρι την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics στην Αθήνα.

Ιουν
22

Παίρνουν την «κατηφόρα» οι βάσεις
Εκτύπωση

Απροσδιόριστη είναι η εικόνα των βαθμολογιών στις πανελλήνιες εξετάσεις, κυρίως αναφορικά με τις επιδράσεις που θα έχουν οι χαμηλοί βαθμοί στη διαμόρφωση των βάσεων ακόμη και στις πλέον περιζήτητες σχολές.

Ιουν
22

Καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στο Πέραμα
Εκτύπωση

Οι ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις δεν αποτελούν προνόμιο της έδρας του ενιαίου Δήμου πλέον, αφού η δημοτική αρχή συνεχίζει το «άνοιγμα» του πολιτισμού εκτός από τους Συλλόγους και τους φορείς και γεωγραφικά.

Ιουν
22

Παρελθόν οι μικρές κλινικές των περιφερειακών νοσοκομείων
Εκτύπωση

Τη δημιουργία «μαγαζιών» μέσα στα δημόσια νοσοκομεία που θα οδηγήσουν σταδιακά στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος προωθεί την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ με τη μείωση των κλινικών και τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων.

Ιουν
22

Σε μαρασμό οι αστυνομικές δυνάμεις της Ηπείρου
Εκτύπωση

Στους δρόμους του αγώνα κατέρχονται ένστολοι μάλιστα οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί που οργανώνουν αύριο Πέμπτη στην Αθήνα μεγάλο συλλαλητήριο, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική, κυρίως όμως σε ό,τι προβλέπεται στο εξής μέσα από το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αναφορικά με νέες περικοπές στο μισθολόγιό τους.

Ιουν
21

«Σφαγή» αριστούχων στις πανελλαδικές
Εκτύπωση

Σε …σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες θα εξελιχθεί φέτος η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου για τους χιλιάδες υποψήφιους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, εξαιτίας των αλλαγών που υπάρχουν στις μετεγγραφές αλλά και στην οικονομική συγκυρία.

Ιουν
21

Η απεργία φέρνει διακοπές ρεύματος και στα Γιάννινα
Εκτύπωση

Με ολιγόωρες διακοπές και σε τοπικό επίπεδο, ξεκίνησαν χθες οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Ιουν
21

Αθλητές των Special Olympics φιλοξενούν τα Γιάννινα
Εκτύπωση

Αθλητές και συνοδούς των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 από την Λευκορωσία και τη Λιθουανία φιλοξενεί η πόλη των Ιωαννίνων για τις επόμενες τέσσερις ημέρες και μέχρι την έναρξη των αγώνων.

Ιουν
21

Μεταγραφές - πακέτο για τον ΠΑΣ
Εκτύπωση

Μέχρι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για να ακούσουν επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ σχετικά με τους νέους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου στο περιθώριο της έναρξης του τουρνουά των ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έγινε την Κυριακή.

Ιουν
21

Γνώρισαν από κοντά το ίνδαλμά τους
Εκτύπωση

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης για το 2011 και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν το κεντρικό πρόσωπο χθες το πρωί στην έναρξη του 20ου ΖΑΓΟΡΙ Basketball Camp του ΑΓΣΙ, που συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Ιουν
21

Επιτακτική ανάγκη οι νέες δομές για το ΚΕΘΕΑ
Εκτύπωση

Επιτακτική είναι πλέον η ανάγκη για μεγαλύτερη στήριξη όλων των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ τόσο από την πολιτεία, όσο και από την τοπική κοινωνία, καθώς διαπιστώνεται και με βάση αριθμητικά στοιχεία πως η δύσκολη περίοδος που διανύουμε ευνοεί την αύξηση των εξαρτημένων ατόμων.

Ιουν
18

Η Πανεπιστημιακή κοινότητα προωθεί τις καλλιέργειες
Εκτύπωση

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της πανεπιστημιακής κοινότητας των Ιωαννίνων για την ανάπτυξη εντός της Πανεπιστημιούπολης καλλιεργειών, κάτι το οποίο αποδείχθηκε για μία ακόμη ημέρα μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα της Συγκλήτου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος