• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
08

Στους δρόμους φοιτητές και καθηγητές για το νέο νόμο
Εκτύπωση

Κατά του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση διαδηλώνουν σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι καθηγητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σεπ
07

Σε θέση «μάχης» οι ιδιοκτήτες ταξί
Εκτύπωση

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά, όπως έγινε και τον Αύγουστο, δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί εφόσον οι προτάσεις του υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο προσχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, γίνουν αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σεπ
07

Στόχος να γίνει θεσμός η εμποροπανήγυρη
Εκτύπωση

Δίπλα στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, λίγο πριν τη διασταύρωση των Νεγράδων, πραγματοποιείται από τη Δευτέρα και μέχρι την προσεχή Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η μοναδική εμποροπανήγυρη στην ευρύτερη περιοχή για τη φετινή τουλάχιστον χρονιά.

Σεπ
07

Αυξημένη η επισκεψιμότητα στο οινοποιείο «Γκλίναβος»
Εκτύπωση

Στη θέση «Άσπρα χώματα» ξεκίνησε η τρυγική περίοδος για το οινοποιείο «Γκλίναβος». Από νωρίς χθες το πρωί τα μέλη του οινοποιείου βρέθηκαν στην περιοχή και ξεκίνησαν τον τρύγο με την ευχή όλων η φετινή περίοδος να κυλήσει με θετικά αποτελέσματα.

Σεπ
07

Ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη τα μέλη του Εργατικού Κέντρου
Εκτύπωση

Το δικό τους μήνυμα θα στείλουν μέσα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εργατικά και συνδικαλιστικά σωματεία. Για μια ακόμη χρονιά οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν μέσα από τα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και τα οικονομικά μέτρα.

Σεπ
06

Οι μαθητές πληρώνουν την κωλυσιεργία του Υπουργείου
Εκτύπωση

Δημόσια συγνώμη από τους μαθητές και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία από την καθυστέρηση διάθεσης των σχολικών βιβλίων ζήτησε η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση πως η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με φωτοτυπίες και DVD!

Σεπ
06

«Πρότυπο» συνεταιριστικής βιομηχανίας η ΔΩΔΩΝΗ
Εκτύπωση

Το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ μονοπώλησε την ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων που χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα.

Σεπ
06

«Λουκέτο» στην Πρυτανεία Ιωαννίνων από φοιτητές
Εκτύπωση

Στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησαν χθες φοιτητές του Ιδρύματος που αντιδρούν στις προωθούμενες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας.

Σεπ
06

Το θαλάσσιο σκι επέστρεψε στην Παμβώτιδα
Εκτύπωση

17 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να επιστρέψουν στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων αγώνες θαλάσσιου σκι, γεγονός που επετεύχθη χάρη στην προσπάθεια του Ομίλου Σκι Παμβώτις και του δήμου Ιωαννιτών.

Σεπ
03

Με ταχείς ρυθμούς τα έργα στη 2η Επαρχιακή Οδό
Εκτύπωση

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση της 2ης Επαρχιακής Οδού Ιωαννίνων, ένας δρόμος ο οποίος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Τζουμέρκων, εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν.

Σεπ
03

Ανησυχία για την αναπτυξιακή προοπτική της Ηπείρου
Εκτύπωση

Στον «αέρα» κινδυνεύουν να βρεθούν σημαντικά έργα της Περιφέρειας Ηπείρου, που οι φορείς της έχουν προτείνει για ένταξη σε χρηματοδοτικά πλαίσια του ΠΕΠ Ηπείρου, καθώς όπως αποδεικνύεται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης δεν έχει συμβάλει στην αύξηση των κονδυλίων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Σεπ
02

Σε τροχιά σφοδρής σύγκρουσης για την Ανώτατη Εκπαίδευση
Εκτύπωση

Σε αναβρασμό βρίσκεται η τριτοβάθμια εκπαίδευση με καταλήψεις σε τμήματα και συλλαλητήρια, εξαιτίας του νέου νόμου του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος