• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
24

Ισχυρά χρηματοδοτικά «εργαλεία» στις αιρετές Περιφέρειες
Εκτύπωση

Στα χέρια των αιρετών Περιφερειών περνούν από 1η Ιουλίου οι τύχες των περιφερειών και των πολιτών, σύμφωνα με όσα ορίζει ο «Καλλικράτης».

Ιουν
24

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίας
Εκτύπωση

Στήριξη των ανέργων με 3.000 πεντάμηνες θέσεις εργασίαςΈνα πολύ καλό στήριγμα βρίσκουν οι άνεργοι της Ηπείρου μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, το οποίο ήδη προωθεί το κράτος σε 25 περιοχές της χώρας, που παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Ιουν
23

Γκονζάλες και Τσιρίλο θέλει ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Τον παγκοσμίου φήμης διεθνή Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Κίλι Γκονζάλες επιδιώκει να αποκτήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπως αποδεικνύει η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης στον 37χρονο παίκτη.

Ιουν
23

Συνέχεια στους ελέγχους σε μπαρ και καφετέριες
Εκτύπωση

Περισσότεροι από δέκα υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούν εξορμήσεις από την αρχή της εβδομάδας, προκειμένου να ελέγξουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σχετικά με τις άδειες χρήσης και κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Ιουν
23

Στα όριά τους οι αστυνομικοί υπάλληλοι
Εκτύπωση

Στα όρια της απόγνωσης, αλλά και στα όρια των αντοχών τους έχουν φτάσει οι αστυνομικοί υπάλληλοι, που βλέπουν και τους μισθούς τους να περικόπτονται για μία ακόμη φορά μέσα από το μεσοπρόθεσμο, αλλά και τις υπηρεσίες τους να οδηγούνται σε πλήρη απαξίωση από την πολιτεία.

Ιουν
23

Δεν έχει τέλος η «μάχη» ενάντια στη λαθρομετανάστευση
Εκτύπωση

Χωρίς τέλος είναι ο αγώνας που δίνουν καθημερινά αστυνομικές και λιμενικές αρχές στην ελληνική μεθόριο, με στόχο να μην εισέλθουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες.

Ιουν
23

Οικονομική ανάσα στα παράλια μέσω... Ιταλίας
Εκτύπωση

Μία αναπάντεχη οικονομική ανάσα παίρνουν περιοχές στα παράλια της Δυτικής Ελλάδας και κυρίως της Θεσπρωτίας, καθώς εκατοντάδες Ιταλοί εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας για να απολαύσουν ολιγοήμερες ή ακόμη και πολυήμερες διακοπές.

Ιουν
23

Η θετική πορεία του ΔΗΠΕΘΕ συνεχίζεται και το καλοκαίρι
Εκτύπωση

Με όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη χρονιά συνεχίζεται η καλοκαιρινή περίοδος για το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο που «κατάφερε» να συγκεντρώσει Γιαννιώτες καλλιτέχνες στο νέο της εγχείρημα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα της ντόπιας καλλιτεχνικής αναδημιουργίας.

Ιουν
22

Στον καιρό της τηλεοπτικής κατασκοπίας
Εκτύπωση

Μικρό καλάθι θα πρέπει να κρατάνε μάλλον όσοι περιμένουν πολλά από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και κυρίως όσοι περιμένουν να βγει λαβράκι μέσα από τις περιπτώσεις των μεταγραφικών στόχων από τη γειτονική χώρα.

Ιουν
22

Απολαμβάνουν τη γιαννιώτικη φιλοξενία οι αθλητές των Special Olympics
Εκτύπωση

Τα αξιοθέατα της περιοχής και την γιαννιώτικη φιλοξενία απολαμβάνουν από χθες οι αθλητές και οι συνοδοί των αποστολών της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας που καταλύουν στην πόλη των Ιωαννίνων μέχρι την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics στην Αθήνα.

Ιουν
22

Παίρνουν την «κατηφόρα» οι βάσεις
Εκτύπωση

Απροσδιόριστη είναι η εικόνα των βαθμολογιών στις πανελλήνιες εξετάσεις, κυρίως αναφορικά με τις επιδράσεις που θα έχουν οι χαμηλοί βαθμοί στη διαμόρφωση των βάσεων ακόμη και στις πλέον περιζήτητες σχολές.

Ιουν
22

Καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις στο Πέραμα
Εκτύπωση

Οι ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις δεν αποτελούν προνόμιο της έδρας του ενιαίου Δήμου πλέον, αφού η δημοτική αρχή συνεχίζει το «άνοιγμα» του πολιτισμού εκτός από τους Συλλόγους και τους φορείς και γεωγραφικά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος