• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαρ
10

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους Deep Purple
Εκτύπωση

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των θρυλικών Deep Purple  στα Γιάννενα την Τετάρτη 25 Μαΐου, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Μαρ
10

Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο ο Στεφάν Ντεμόλ
Εκτύπωση

Απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και για άλλα θέματα, όπως αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ αναμένεται να δώσει σήμερα ο Στεφάν Ντεμόλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο Εθνικό στάδιο.

Μαρ
10

Η κρίση «τρώει» τον αθλητισμό
Εκτύπωση

Τον τοπικό αθλητισμό και κυρίως τους μικρούς αθλητικούς συλλόγους και τα αθλητικά κέντρα φαίνεται πως «τρώει» η οικονομική κρίση, καθώς μήνα με τον  μήνα, χρόνο με τον χρόνο μειώνονται οι επιχορηγήσεις που άλλοτε απλόχερα έδινε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μαρ
10

Προσλήψεις για τη λειτουργία παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ
Εκτύπωση

Εβδομήντα άτομα θα προσληφθούν στα ΚΑΠΗ και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης με σύμβαση ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Μαρ
10

Εκτοξεύονται στα ύψη ανεργία και απολύσεις
Εκτύπωση

Κάθε μήνα και πιο ψηλά ανεβαίνουν τα ποσοστά της ανεργίας στην Ήπειρο αποδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η κρίση έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της στην περιοχή μας, δημιουργώντας ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.

Μαρ
10

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

Μέσα από έναν χωματόδρομο με αρκετές λακκούβες έπρεπε να περάσουν χθες αρκετοί οδηγοί που κινούνταν επί της οδού Ιωαννίνων στην Ανατολή εξαιτίας των εργασιών κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης, που έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μαρ
10

Έντονες αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων
Εκτύπωση

Έντονη είναι η αντίδραση πολλών σωματείων περιπτερούχων – καπνοπωλών της χώρας στην επιστολή που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία ο κλάδος συμφωνεί με την ύπαρξη θεσμοθέτησης του κατώτατου ορίου προμήθειας των έμπορων χονδρικής και λιανικής πώλησης, των καπνοβιομηχανικών προϊόντων που προτείνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Μαρ
09

Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους
Εκτύπωση

Την τιμητική τους είχαν χθες οι γυναίκες, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Μαρ
08

«Μάχη» με τον παγετό δίνει ο κρατικός μηχανισμός
Εκτύπωση

Ξώφαλτσα πέρασε και το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή των Ιωαννίνων, που με εξαίρεση τις λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά και τους δυνατούς ανέμους σε ολόκληρο το νομό, δεν αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις.

Μαρ
09

Οι φήμες γίνονται εφιαλτική πραγματικότητα
Εκτύπωση

Την στιγμή που η ΑΤΕ φιλοδοξεί να «βάλει» στα ταμεία της σημαντικό ποσό από την πώληση της κερδοφόρας γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη και των άλλων εταιρειών του αγροτοδιατροφικού τομέα (ΕΒΖ, ΣΕΚΑΠ), ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, απηύθυνε πρόσκληση στις συνεταιριστικές ενώσεις και οργανώσεις να διεκδικήσουν και να αγοράσουν τις αγροκτηνοτροφικές επιχειρήσεις της ΑΤΕ που βγαίνουν οσονούπω στο «σφυρί».

Μαρ
09

Κερδίζει έδαφος ο σχολικός εκφοβισμός
Εκτύπωση

Το διεθνώς διαδεδομένο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού ή αλλιώς bullying εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά σχολεία, όπως και στα σχολεία των Ιωαννίνων, προβληματίζοντας τα στελέχη της εκπαίδευσης και τους ειδικούς.

Μαρ
09

Συναγερμός μετά την ταυτοποίηση κλεμμένων εικόνων
Εκτύπωση

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την αναζήτηση και τον εντοπισμό και άλλων εικόνων που έχουν αφαιρεθεί από εκκλησίες του νομού τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι των περιοχών, που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να βλέπουν άδειες τις εκκλησίες των χωριών τους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος