• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
31

Πυροβολεί τους τζαμπατζήδες η ΔΕΥΑΙ
Εκτύπωση

Με τους κακοπληρωτές τα... βάζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ) μετά την απόφαση που έλαβε η διοίκηση της επιχείρησης να διεκδικήσει τις οφειλές ύψους 7 εκ. ευρώ που έχουν διαμορφωθεί από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Μαϊ
31

Συνιστά υπομονή για μεταγραφές ο Χριστοβασίλης
Εκτύπωση

Ενδιαφέρουσα, σίγουρα όμως όχι κρίσιμη, είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες για την ομάδα του ΠΑΣ σε όλα τα επίπεδα, ύστερα και από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ που έγινε την Παρασκευή.

Μαϊ
31

Έργα περιβαλλοντικού και τουριστικού ενδιαφέροντος
Εκτύπωση

Στην ένταξη των έργων που αφορούν στην ανάπλαση και κατασκευή μονοπατιών στα όρια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στο ΕΣΠΑ, πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες του προγράμματος, στοχεύει η δημοτική αρχή, που ήδη έχει αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες.

Μαϊ
31

Κριτική ΝΔ από τα Γιάννινα και για τον πολιτισμό
Εκτύπωση

Ανοιχτή πρόσκληση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να απομακρυνθεί από την τακτική της αδράνειας στην οποία έχει περιέλθει και να προωθήσει με ταχύτητα τα έργα, καθώς ενέχει ο κίνδυνος απώλειας πολύτιμων πόρων, που έχουν δεσμευτεί ήδη από την κυβέρνηση της Ν.Δ, απηύθυνε η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ Ευγενία Τσουμάνη, που επισκέφθηκε το Σάββατο τους αρχαιολογικούς χώρους της Δωδώνης και της Καστρίτσας.

Μαϊ
31

Κερδίζει έδαφος η ανακύκλωση συσκευών
Εκτύπωση

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των Γιαννιωτών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με την PITSOS, το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μαϊ
31

ΠΠΓΝΙ - Νέος Διοικητής ο Β. Δημόπουλος
Εκτύπωση

Από την Πάτρα κατάγεται ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, που αντικαθιστά το Σωτήρη Κωσταρά.

Μαϊ
28

Ασυνείδητοι προκάλεσαν ζημιές σε βαν της ΕΛΕΠΑΠ
Εκτύπωση

Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί το περιστατικό με την πρόκληση ζημιών στα βαν της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, που έγινε αντιληπτό νωρίς χθες το πρωί.

Μαϊ
28

Ούτε βήμα πίσω από τη δημοτική αρχή για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων
Εκτύπωση

Αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανεξέλεγκτη κατάληψη κοινοχρήστων χώρων και να εφαρμόσει κατά γράμμα την κανονιστική απόφαση που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο, δηλώνει η δημοτική αρχή.

Μαϊ
28

Στάχτη στα μάτια ο Ζαϊρί
Εκτύπωση

Στα Γιάννινα βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γ. Χριστοβασίλης και οι εξελίξεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες, λογικά πάντα, θα είναι καταιγιστικές.

Μαϊ
28

Πτηνοτρόφοι εναντίον πτηνοτρόφων για τα απόβλητα
Εκτύπωση

Ένα σημαντικό εσωτερικό πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος της πτηνοτροφίας, που σε μια δύσκολη εποχή, λόγω της οικονομικής κρίσης, βρίσκεται αντιμέτωπος και με κακούς και ασυνείδητους επαγγελματίες.

Μαϊ
28

Στο ΣτΕ οι βενζινοπώλες για το πλαφόν
Εκτύπωση

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος και 14 πρατηριούχοι υγρών καυσίμων της περιφέρειας, για να ακυρωθούν ως παράνομες και αντισυνταγματικές οι δύο υπουργικές αποφάσεις που προβλέπουν την επιβολή πλαφόν στην αμόλυβδη βενζίνη σε ορισμένες περιοχές.

Μαϊ
28

Καθημερινά ανανεώνεται το ραντεβού των «Αγανακτισμένων»
Εκτύπωση

Ραντεβού την Κυριακή 29 Μαΐου στις 18:00 δίνουν οι Έλληνες και οι Ισπανοί «Αγανακτισμένοι» με την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση που αναμένεται να βρει ανταπόκριση σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος