• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Φεβ
11

Ναι μεν, αλλά για το Π.Δ. της λίμνης Παμβώτιδας
Εκτύπωση

Χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση όλων των παρατάξεων ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος της λίμνης Παμβώτιδας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες.

Φεβ
11

Η Ήπειρος θρηνεί για τον χαμό του Κώστα Παππά
Εκτύπωση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες το πρωί στην τοπική κοινωνία της Άρτας και στην Περιφέρεια Ηπείρου η είδηση του ξαφνικού χαμού του 53χρονου Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Κωνσταντίνου Παππά που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

Φεβ
11

Συνέχεια στην επίσχεση εργασίας
Εκτύπωση

Την συνέχιση της επίσχεσης εργασίας αποφάσισαν οι πρώην συμβασιούχοι της ΑΔΕΙ στην γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στα Λιθαρίτσια.

Φεβ
11

Αναβολή χειρουργείων λόγω... H1N1
Εκτύπωση

Απομονωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύονται δύο ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον ιό Η1Ν1.

Φεβ
10

Καταγγελίες για διαστρέβλωση απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου
Εκτύπωση

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες διήρκεσε το σχετικά καλό κλίμα στις σχέσεις μεταξύ περιφερειακής αρχής και μείζονος αντιπολίτευσης, όπως αυτό αποτυπώθηκε τουλάχιστον στη συνεδρίαση της Δευτέρας που είχε ως κύριο  θέμα συζήτησης το Π.Δ. της λίμνης Παμβώτιδας.

Φεβ
10

Απαραίτητος ο επανασχεδιασμός του τουριστικού χάρτη
Εκτύπωση

Έντονος είναι ο προβληματισμός στους υπεύθυνους φορείς της πολιτείας αναφορικά με την προοπτική του τουριστικού κλάδου στην περιοχή της Ηπείρου.

Φεβ
10

Φιλική πεντάρα στην Πρέβεζα
Εκτύπωση

Σε δεύτερη μοίρα περνά φυσικά το αποτέλεσμα της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης στην Πρέβεζα μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Φεβ
10

Συνεχής η συρρίκνωση της ερευνητικής δραστηριότητας
Εκτύπωση

Προβλημάτων… συνέχεια για την έρευνα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μετά την απόφαση αναστολής της χρηματοδότησης διδακτορικών διατριβών και μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα που έλαβε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Φεβ
10

ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εκτύπωση

ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ…
Δύο περίπου χρόνια πίσω βρίσκονται τα μεγάλα οδικά έργα όπως η Ιόνια οδός, σύμφωνα με το κράτος, αλλά κανείς μέχρι σήμερα από τους καθ’ ύλη αρμόδιους δεν μας είπε με βεβαιότητα πως το έργο αυτό που τόσο πολύ θα βοηθήσει την Ήπειρο, στην προσπάθεια για ανάπτυξη, θα ολοκληρωθεί.

Φεβ
10

Αναζητούν σωσίβιο στην απόσυρση
Εκτύπωση

 

Σε «ελεύθερη πτώση» συνεχίζει να βρίσκεται η αγορά αυτοκινήτου και τον Ιανουάριο του 2011, ακολουθώντας την αρνητική πορεία που παρουσίασε ολόκληρο το 2010.

Φεβ
09

Ζητούμενο η ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς
Εκτύπωση

Την απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας έλαβε η Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Φεβ
09

Ανατροπή για το καλό του τόπου
Εκτύπωση

 

Μία συζήτηση που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό της τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ της περιφερειακής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης, διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο περιφερειακό συμβούλιο, που συζήτησε το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος