• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
13

Τράβηξαν «χειρόφρενο» 100 περιπολικά
Εκτύπωση

Και με τη… βούλα επιβεβαιώνονται τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, με δεκάδες οχήματα να παραμένουν για πολύ καιρό ακινητοποιημένα εξαιτίας της έλλειψης πιστώσεων από την πλευρά του κράτους για την αποκατάσταση των ζημιών που τα περιπολικά έχουν υποστεί.

Μαϊ
11

17 χωματερές φέρνουν πρόστιμα στο νομό Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Ασφυκτικό είναι το χρονοδιάγραμμα για την δρομολόγηση λύσεων στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο αλλά και στο νομό Ιωαννίνων, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την επιβολή προστίμων στους Δήμους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μαϊ
11

Μήνυμα ανατροπής στέλνουν οι απεργοί εργαζόμενοι
Εκτύπωση

Μεγάλη πανεργατική και πανυπαλληλική απεργία σήμερα σε όλη την Ελλάδα και οι Γιαννιώτες εργαζόμενοι βρίσκονται σε εγρήγορση.

Μαϊ
11

Αυστηρή προειδοποίηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Την προειδοποιητική αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για σήμερα αποφάσισε η Σύγκλητος του εκπαιδευτικού ιδρύματος, αντιδρώντας στην περικοπή της χρηματοδότησής του από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.

Μαϊ
10

Α΄ Εθνική έχεις ανεβεί…
Εκτύπωση

Χρειάστηκε να φτάσει το πρωτάθλημα της Football League στην προτελευταία αγωνιστική της διεξαγωγής του, για να σφραγίσει ο ΠΑΣ και μαθηματικά την άνοδό του και την ταυτόχρονη επιστροφή του μετά από ένα χρόνο απουσίας στα σαλόνια της κατηγορίας των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαϊ
10

Νέο status quo για τα καταστήματα
Εκτύπωση

Οριστικό τέλος στη χαοτική κατάσταση που βιώνουν δεκάδες γειτονιές της πόλης, που είναι πολυσύχναστες από τον κόσμο που συγκεντρώνεται σε καταστήματα εστίασης, φιλοδοξεί να θέσει η δημοτική αρχή, προωθώντας τις νέες Κανονιστικές αποφάσεις που θα διέπουν τη λειτουργία τους.

Μαϊ
10

13 χρόνια συνεχούς λειτουργίας για την Πανηπειρωτική Έκθεση
Εκτύπωση

Τη δική τους απάντηση στην κρίση, στη δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών για την οικονομία της χώρας και επομένως και για τις επιχειρήσεις, δίνουν με τη συμμετοχή τους στην Πανηπειρωτική Έκθεση, δεκάδες επιχειρήσεις από την περιοχή και ολόκληρη τη χώρα.

Μαϊ
10

Αγώνας δρόμου για τη λειτουργία του Οίκου Ευγηρίας
Εκτύπωση

«Αγώνα δρόμου» για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο νέος Οίκος Ευγηρίας πραγματοποιεί η δημοτική αρχή, ζητώντας την συμβολή όλων των πολιτών, ώστε να εξευρεθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Μαϊ
10

Ζητούμενο η στήριξη των εργαζομένων
Εκτύπωση

Δυναμική αναμένεται να είναι η συμμετοχή των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην αυριανή πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Μαϊ
10

Εντυπωσιακά μεγάλη η ποδηλατοπορεία του ΟΦΠΙ
Εκτύπωση

Μία από τις μεγαλύτερες ποδηλατοπορείες που έγιναν τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια στα Γιάννινα ήταν αυτή που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων το πρωί της Κυριακής, συμμετέχοντας στην πανελλαδική ποδηλατοπορεία που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Μαϊ
07

Πανηγυρίζει την άνοδο ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Μπορεί στη Δράμα απέναντι στη Δόξα να μην τα κατάφερε, ωστόσο αύριο το απόγευμα έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» οριστικά την υπόθεση της ανόδου και να πετύχει τον πρώτο από τους δύο στόχους του.

Μαϊ
07

Ανοίγει τις πύλες τηςη Πανηπειρωτική Έκθεση 2011
Εκτύπωση

Τις πύλες της ανοίγει σήμερα η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Πανηπειρωτική 2011», και για 13η χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος