Ιουλ
14

Έγινε... ρουτίνα ο εντοπισμός φυτειών χασίς
Εκτύπωση

Τρεις φυτείες χασίς και οπιούχου παπαρούνας έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που συνεχίζουν να σημειώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα επιτυχίες.

Ιουλ
13

Καλοβλέπει τον Φρέαν ο ΠΑΣ
Εκτύπωση

Με φόντο τη συνέχιση των μεταγραφών και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα και να μπορέσει να σταθεί δυνατά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ιουλ
13

Πρόκληση η ανάδειξη της γιαννιώτικης ασημουργίας στην δύσκολη οικονομική συγκυρία
Εκτύπωση

Το στοίχημα της ανάδειξης της γιαννιώτικης αργυροχρυσοχοϊας και λαϊκής τέχνης θέτει η νέα διοίκηση του Κέντρου Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων.

Ιουλ
13

Δεν το βάζουν κάτω οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί για τα πλαστά πτυχία
Εκτύπωση

Με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Άρτας απάντησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) στην καταγγελλόμενη καθυστέρηση και απραξία στην ακύρωση των παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά ΤΕΕ της Άρτας.

Ιουλ
13

Πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών η Ηγουμενίτσα
Εκτύπωση

Πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών αποτελεί και με βάση τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2011 η Ηγουμενίτσα.

Ιουλ
13

Παραμένουν σε εγρήγορση οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί
Εκτύπωση

Στις 3 Αυγούστου, κατά τη γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, δίνουν νέο... ραντεβού οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί και παραγωγοί της Ηπείρου.

Ιουλ
13

Και με τη... βούλα η επέκταση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Εκτύπωση

Ένα έργο πνοής για το χώρο της υγείας στην Ήπειρο ενέταξε στο ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Ηπείρου, μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεταφορά της αρμοδιότητας διαχείρισης της νέας προγραμματικής περιόδου από την Αιρετή Περιφέρεια.

Ιουλ
12

Γερές βάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου
Εκτύπωση

Σε κλίμα ικανοποίησης για την ανοδική πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το νέο ανακαινισμένο κεντρικό κατάστημα και κτίριο της Διοίκησης, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ιουλ
12

Και ο Χουτ στο ρόστερ του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα παραμείνει στο Ελατοχώρι Πιερίας ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που από χθες βρίσκεται εκεί προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ιουλ
12

Αναζητούν σωσίβιο στις εκπτώσεις
Εκτύπωση

Τις εκπτώσεις περιμένουν πως και πως οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης ως την τελευταία τους ίσως ευκαιρία για να πάρουν μία οικονομική ανάσα ενόψει του πολύ δύσκολου χειμώνα που έχουν μπροστά τους, όπου ακόμη και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναμένεται ένα ντόμινο «λουκέτων» μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ιουλ
12

Πολύτιμες συμβουλές για την ασφάλεια των κατοικιών
Εκτύπωση

Απλά βήματα για την ασφάλεια των κατοικιών κατά την απουσία των ιδιοκτητών τους την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών προτείνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Ιουλ
12

Κάθε χρόνο και περισσότερες οι αιτήσεις αναπληρωτών καθηγητών
Εκτύπωση

Αυξημένες είναι για μια ακόμη χρονιά οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τις θέσεις των αναπληρωτών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος