• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Φεβ
26

Προκλητικές αποφάσεις από την ΕΠΟ
Εκτύπωση

Ανάστατος είναι ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποφάσεις από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα που σχολιάζονται συνεχώς και με την τοπική ομάδα να αποδεικνύεται κατά περίσταση το… εξιλαστήριο θύμα.

Φεβ
26

Επιμένουν οι συμβασιούχοι, επιμένει και η δημοτική αρχή
Εκτύπωση

Στην κατάληψη του Δημαρχείου Ιωαννίνων προχώρησαν χθες το πρωί οι πρώην συμβασιούχοι της ΑΔΕΙ, υλοποιώντας την απόφαση που έλαβαν στην γενική τους συνέλευση την περασμένη Πέμπτη.

Φεβ
26

Κάθε ημέρα και πιο πάνω η τιμή της αμόλυβδης
Εκτύπωση

Κάθε μέρα και πιο πάνω ανεβαίνει η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σε όλους τους νομούς της Ηπείρου, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που προκαλεί ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων και επιβαρύνσεων.

Φεβ
26

Αποτάσσονται τον αντικαπνιστικό νόμο
Εκτύπωση

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου δηλώνουν οι ιδιοκτήτες καφέ –μπαρ και συναφών επαγγελμάτων στα Γιάννινα, που από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους χώρους εστίασης.

Φεβ
26

Δεν έσωσαν την παρτίδα ούτε οι χειμερινές εκπτώσεις
Εκτύπωση

Πτώση του τζίρου κατά 20% με 40% υπολογίζουν πως υπέστησαν τα εμπορικά καταστήματα των Ιωαννίνων την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, που λήγουν τυπικά την ερχόμενη Δευτέρα.

Φεβ
26

Δίκτυο πεζόδρομων στην καρδιά της πόλης
Εκτύπωση

 

Πρόσω ολοταχώς για τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου πεζόδρομων που θα δώσουν μία διαφορετική όψη στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, έχει βάλει η νέα δημοτική αρχή που εδώ και περίπου δύο μήνες κάνει το δικό της αγώνα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Φεβ
25

Πρόταση για την ενίσχυση των μεταφορικών επιχειρήσεων
Εκτύπωση

Την αποκατάσταση της αρχής της αμοιβαιότητας στο όφελος από την εκμετάλλευση του μεταφορικού έργου μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, ώστε να δοθεί και πάλι η δυνατότητα σε ελληνικές μεταφορικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν επ’ ωφελεία της ελληνικής οικονομίας ζητά το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Φεβ
25

Επιστροφή στην κατάληψη για τους συμβασιούχους της πρώην ΑΔΕΙ
Εκτύπωση

«Κλειστή» θα είναι και  πάλι από σήμερα η πόρτα του Δημαρχιακού μεγάρου των Ιωαννίνων, μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των πρώην εργαζομένων της ΑΔΕΙ να προχωρήσουν σε νέα αποκλεισμό διεκδικώντας την μεταφορά τους στη νέα κοινωφελή επιχείρηση.

Φεβ
25

ΠΑΣ - Σε αναζήτηση της χαμένης ηρεμίας
Εκτύπωση

Τη χαμένη ηρεμία αναζητούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά από τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, που έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν.

Φεβ
25

Ένα ακόμη βήμα για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας
Εκτύπωση

Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας στα μέλη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έγινε μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις πρυτανικές αρχές και το Αστικό ΚΤΕΛ Νομού Ιωαννίνων.

Φεβ
25

Στο... κενό η απόσυρση λόγω κρίσης
Εκτύπωση

Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας, καθώς λιγοστοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Φεβ
25

Πεδίο αντιπαράθεσης τα οικονομικά του Δήμου
Εκτύπωση

 

Πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» αποτελεί η ενημέρωση που έγινε από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά του Δήμου».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος