Οκτ
01

Φ. Φίλιος: «Αν πετύχω ως Δήμαρχος, συνεχίζω»
Εκτύπωση

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Ιωαννιτών στις εκλογές του 2014 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Puzzle του ITV και τον Βλάση Ντόκα το βράδυ της Πέμπτης.

Οκτ
01

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν οι καταλήψεις
Εκτύπωση

Πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που και οι ίδιοι οι μαθητές περίμεναν προφανώς, λαμβάνουν οι σχολικές καταλήψεις σε μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ήπειρο.

Οκτ
01

Ανοιχτή πληγή για τους κατοίκους η Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων μικρού βεληνεκούς, που μπορούν ωστόσο να επιφέρουν καθοριστικό αποτέλεσμα ως προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, δηλώνουν οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ, που εξακολουθούν να αναμένουν την υλοποίηση δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντί τους η δημοτική αρχή.

Οκτ
01

Στοίχημα η διασφάλιση της λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου
Εκτύπωση

Το στοίχημα της λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Ναρκωτικών και Αλκοολισμού καλείται να κερδίσει η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Σεπ
30

Ουρές για τις αιτήσεις για τις αναπηρικές συντάξεις
Εκτύπωση

Από τα ξημερώματα είναι αναγκασμένοι να συγκεντρώνονται έξω από το γραφείο του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας δεκάδες ασφαλισμένοι, που καταθέτουν αιτήσεις για αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα.

Σεπ
30

Τα συνθήματα προκάλεσαν τη διακοπή της συνεδρίασης
Εκτύπωση

Μία ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι με δεκάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να προχωρούν σε έντονη διαμαρτυρία για όσα συμβαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να οδηγούν αναγκαστικά το προεδρείο του Σώματος στην απόφαση να διακόψει τη συνεδρίαση.

Σεπ
30

Σκουπίδια από Δευτέρα στο ΧΥΤΑ Ελληνικού
Εκτύπωση

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι τη στιγμή που θα τεθεί επιτέλους σε λειτουργία (έστω και δοκιμαστική) ο ΧΥΤΑ του Ελληνικού, το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια στο νομό Ιωαννίνων.

Σεπ
30

Αποφασισμένοι να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία
Εκτύπωση

Με το συμβολικό κάψιμο των ειδοποιητηρίων για την έκτακτη εισφορά οι εργαζόμενοι των δύο νοσοκομείων της πόλης συνέχισαν χθες τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στα φοροεισπρακτικά μέτρα που ανακοινώνονται διαρκώς.

Σεπ
29

Στην... πυρά η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης
Εκτύπωση

Δραστικά μέτρα για να εκφραστεί η αντίθεση στην φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης λαμβάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων που προτείνει στα μέλη του να μην καταβάλουν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.

Σεπ
29

Αντιδράσεις και για τις κλίνες των δημόσιων νοσοκομείων
Εκτύπωση

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους νοσοκομειακούς γιατρούς η συμφωνία για τη διάθεση κλινών των δημόσιων νοσοκομείων σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Σεπ
29

Κερδίζει έδαφος η αγορά καυσόξυλων
Εκτύπωση

Χιλιάδες τόνοι καυσόξυλων έχουν ήδη διατεθεί στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας μία σημαντική αύξηση που ξεπερνά το 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από ένα χρόνο.

Σεπ
29

Προβληματισμός για καταλήψεις και φύλαξη σχολείων
Εκτύπωση

Με καταλήψεις που δημιουργούν «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Παιδείας αντιδρούν οι μαθητές στην γενικότερη οικονομική πολιτική που ακολουθείται, αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των σχολείων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος