Μαρ
17

Στα πλοκάμια του ΣΔΟΕ παράνομες δεξαμενές καυσίμων
Εκτύπωση

Σοβαρές παραβάσεις και κατηγορίες για λαθρεμπόριο καυσίμων, παράνομη διακίνηση και παραβάσεις στη χρήση βυτιοφόρων οχημάτων εντοπίστηκαν στο νομό Ιωαννίνων, μετά από συνεχείς και επί μακρόν ελέγχους του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης.

Μαρ
17

Αλλάζουν τα δεδομένα στη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Τρεις θέσεις εντός του νέου Δήμου Ιωαννιτών προτείνει η μελέτη για τη χωροθέτηση εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων όπως αυτή παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης σε φορείς στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρ
16

Ξεκινά η προετοιμασία για Ιωνικό
Εκτύπωση

Στο γήπεδο και στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ρεπό που είχαν από τον Ντεμόλ χθες. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Ιωνικό εκτός έδρας την προσεχή Δευτέρα, στο οποίο οι Γιαννιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμη καθοριστικό βήμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Μαρ
16

ΔΕΥΑΙ - Καμία επιβάρυνση στα τιμολόγια
Εκτύπωση

Καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους κατοίκους της πόλης, αλλά και για όσους μένουν στις δημοτικές ενότητες, δεν θα υπάρξει σε ό,τι αφορά τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΙ.

Μαρ
16

Βουνό οι αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Αναβρασμός επικρατεί στον χώρο της εκπαίδευσης μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις 1933 σχολικών μονάδων σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τη δημιουργία 877 νέων σχολικών μονάδων.

Μαρ
16

Ταυτοποιήθηκαν επτά ακόμη κλεμμένες εικόνες
Εκτύπωση

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες από τις ελληνικές αρχές, σε συνεργασία με την Interpol και την Βρετανική Αστυνομία για τον εντοπισμό, όσο το δυνατόν περισσότερων κλεμμένων εικόνων, που τα τελευταία χρόνια είχαν κλαπεί από ιερόσυλους από μοναστήρια των Ιωαννίνων, αλλά και από άλλες πόλεις και χωριά σε ολόκληρη τη χώρα.

Μαρ
16

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου
Εκτύπωση

Ήταν λίγο πριν τις 8 χθες το πρωί όταν τρεις διαδοχικοί πυροβολισμοί τάραξαν την ησυχία στον Βαπτιστή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Μαρ
16

Η κρίση αποδυναμώνει το καταναλωτικό κίνημα
Εκτύπωση

Περιορισμένη καταναλωτική συνείδηση και αναγνώριση της δυναμικής τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Ελλήνων καταναλωτών τα τελευταία χρόνια.

Μαρ
15

Η κρίση επηρεάζει και το εθελοντικό κίνημα
Εκτύπωση

Επιπτώσεις και στο εθελοντικό κίνημα, όπως για παράδειγμα οι εθελοντικές αιμοδοσίες, φαίνεται πως φέρνει η οικονομική κρίση. Τα στατιστικά στοιχεία για το 2010 είναι απογοητευτικά, καθώς την χρονιά που πέρασε παρατηρήθηκε μείωση στις αιμοληψίες κατά 7-9%, αριθμός που αντιστοιχεί σε 50.000 φιάλες ετησίως.

Μαρ
15

Κινητοποίηση πρωτότυπη και... πολύχρωμη
Εκτύπωση

Δυναμική και …πολύχρωμη από τα μπαλόνια που γέμισαν τον ουρανό των Ιωαννίνων ήταν η πρώτη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην πόλη από τον κλάδο των ιδιοκτητών καφέ, μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων του δήμου Ιωαννιτών, με τους επιχειρηματίες να εκφράζουν σύσσωμοι την αντίδρασή τους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Μαρ
15

Συρρικνώνεται ο σχολικός χάρτης της Ηπείρου
Εκτύπωση

Συρρικνώνεται ο «σχολικός χάρτης» που θα μετρά από την νέα χρονιά σχεδόν 2000 λιγότερα σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια, προκαλώντας ήδη αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Μαρ
15

Η οργανωμένη δουλειά έφερε αποτελέσματα για τη Β' ΔΟΥ Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Απόρροια της οργανωμένης δουλειάς είναι η δεύτερη  θέση που κατέλαβε η τοπική εφορία στην εσωτερική αξιολόγηση για την συγκέντρωση εσόδων, σύμφωνα με τον διευθυντή της Β΄ΔΟΥ Ιωαννίνων Αλέξανδρο Φαρμάκη.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος