Μαρ
29

Αιχμή του δόρατος ο αγροτουρισμός
Εκτύπωση

Την εμπειρία της Ελλάδας στην ανάπτυξη δομών και δράσεων γύρω από τον αγροτουρισμό αξιοποιούν φορείς της Ρουμανίας, στο πλαίσιο διακρατικού προγράμματος που συμμετέχει ως εταίρος ο ΕΟΤ.

Μαρ
29

Νέο μπαράζ κινητοποιήσεων στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Δυναμικά αντιδρά ο χώρος της υγείας στην πολιτική της κυβέρνησης, που προβλέπει μείωση των δαπανών για την υγεία. Ο νέος γύρος κινητοποιήσεων ξεκινά σήμερα με τη συμμετοχή γιατρών και εργαζομένων.

Μαρ
25

Η πίεση προβληματίζει τον Ντεμόλ
Εκτύπωση

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην ομάδα του ΠΑΣ, ο Στεφάν Ντεμόλ παραδέχθηκε ότι υπάρχει μια μεγάλη πίεση  που ασκείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να επηρεάζονται οι παίκτες.

Μαρ
25

Άκαρπη η συνάντηση των επικεφαλής για τους συμβασιούχους
Εκτύπωση

 

Στο... μηδέν παραμένουν οι σχέσεις δημοτικής αρχής Ιωαννίνων και πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ μετά την χθεσινή άκαρπη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τους συμβασιούχους.

Μαρ
25

Σώζουν την παρτίδα οι εξαγωγές προς την Αλβανία
Εκτύπωση

Στην εξωστρέφεια και την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων στις ξένες αγορές στοχεύει το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» που παρουσιάστηκε πρόσφατα και σε επιχειρηματίες των Ιωαννίνων.

Μαρ
25

Αγώνας δρόμου για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων
Εκτύπωση

Αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε το συντομότερο δυνατό να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα στα άτομα με αναπηρίες καταβάλλουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.

Μαρ
25

Συντονισμός και συνεργασία για καλύτερα αποτελέσματα
Εκτύπωση

Εθελοντικές οργανώσεις από ολόκληρη την Ήπειρο παραβρέθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου στα Γιάννινα, με στόχο τον συντονισμό του εθελοντικού κινήματος στην περιοχή.

Μαρ
24

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν!
Εκτύπωση

Με μικρές προσδοκίες για το ζήτημα των πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ, η σύσκεψη των επικεφαλής όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, που συμφωνήθηκε λίγο πριν την λήξη των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το πρώην Δημαρχείο Παμβώτιδας το βράδυ της Τρίτης.

Μαρ
24

Στα χαρακώματα εκπαιδευτικοί και Υπουργείο Παιδείας
Εκτύπωση

Νέα διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών στα σχολεία.

Μαρ
24

Θα μιλήσουν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Να μετριάσουν τον εκνευρισμό που ήταν έντονος αμέσως μετά το παιχνίδι της Δευτέρας, προσπάθησαν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχαν την Τρίτη. 

Μαρ
24

Στο πλευρό των Περιφερειαρχών ο Κάρολος Παπούλιας
Εκτύπωση

Τα προβλήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης εξέθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας που συναντήθηκαν χθες μαζί του στην Αθήνα.

Μαρ
24

Ψαρεύουν στην Παμβώτιδα με... Βασιλικό Διάταγμα
Εκτύπωση

Ένα Βασιλικό Διάταγμα που φέρει την υπογραφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το 1972 διέπει τον τρόπο άσκησης της αλιείας στην λίμνη Παμβώτιδα!

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος