Μαρ
17

«Ασανσέρ» τα πρόστιμα στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Εκτύπωση

Σημαντικές αλλαγές προωθεί στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αλλαγές που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μαρ
17

Στο μικροσκόπιο του Ντεμόλ Γάλλοι ποδοσφαιριστές
Εκτύπωση

Με ένα μπλοκάκι γεμάτο σημειώσεις και ονόματα επέστρεψε από την Γαλλία ο Βαγγέλης Αγγελής, όπου για πέντε και πλέον  ημέρες είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και να σχηματίσει ιδίαν άποψη για αρκετούς παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα του ΠΑΣ.

Μαρ
17

Κερδίζει το στοίχημα της πολιτιστικής αποκέντρωσης
Εκτύπωση

Η πολιτιστική αποκέντρωση με την αθρόα συμμετοχή Ηπειρωτών και χιλιάδων επισκεπτών είναι το στοίχημα που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια το Ριζάρειο Εκθεσιακό Κέντρο στο Μονοδένδρι.

Μαρ
17

Προ των πυλών δυναμικές κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Με δυναμικές κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείουν ούτε το ενδεχόμενο της απεργίας απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε εκατοντάδες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σε καταργήσεις ορισμένων σχολείων.

Μαρ
17

Στα πλοκάμια του ΣΔΟΕ παράνομες δεξαμενές καυσίμων
Εκτύπωση

Σοβαρές παραβάσεις και κατηγορίες για λαθρεμπόριο καυσίμων, παράνομη διακίνηση και παραβάσεις στη χρήση βυτιοφόρων οχημάτων εντοπίστηκαν στο νομό Ιωαννίνων, μετά από συνεχείς και επί μακρόν ελέγχους του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης.

Μαρ
17

Αλλάζουν τα δεδομένα στη διαχείριση των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Τρεις θέσεις εντός του νέου Δήμου Ιωαννιτών προτείνει η μελέτη για τη χωροθέτηση εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων όπως αυτή παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης σε φορείς στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρ
16

Ξεκινά η προετοιμασία για Ιωνικό
Εκτύπωση

Στο γήπεδο και στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ρεπό που είχαν από τον Ντεμόλ χθες. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά με τον Ιωνικό εκτός έδρας την προσεχή Δευτέρα, στο οποίο οι Γιαννιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμη καθοριστικό βήμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Μαρ
16

ΔΕΥΑΙ - Καμία επιβάρυνση στα τιμολόγια
Εκτύπωση

Καμία επιπλέον επιβάρυνση για τους κατοίκους της πόλης, αλλά και για όσους μένουν στις δημοτικές ενότητες, δεν θα υπάρξει σε ό,τι αφορά τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΙ.

Μαρ
16

Βουνό οι αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις
Εκτύπωση

Αναβρασμός επικρατεί στον χώρο της εκπαίδευσης μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις 1933 σχολικών μονάδων σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τη δημιουργία 877 νέων σχολικών μονάδων.

Μαρ
16

Ταυτοποιήθηκαν επτά ακόμη κλεμμένες εικόνες
Εκτύπωση

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες από τις ελληνικές αρχές, σε συνεργασία με την Interpol και την Βρετανική Αστυνομία για τον εντοπισμό, όσο το δυνατόν περισσότερων κλεμμένων εικόνων, που τα τελευταία χρόνια είχαν κλαπεί από ιερόσυλους από μοναστήρια των Ιωαννίνων, αλλά και από άλλες πόλεις και χωριά σε ολόκληρη τη χώρα.

Μαρ
16

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου
Εκτύπωση

Ήταν λίγο πριν τις 8 χθες το πρωί όταν τρεις διαδοχικοί πυροβολισμοί τάραξαν την ησυχία στον Βαπτιστή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Μαρ
16

Η κρίση αποδυναμώνει το καταναλωτικό κίνημα
Εκτύπωση

Περιορισμένη καταναλωτική συνείδηση και αναγνώριση της δυναμικής τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Ελλήνων καταναλωτών τα τελευταία χρόνια.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος