• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουλ
21

«Επτά επί Θήβας» στην αρχαία Δωδώνη
Εκτύπωση

 

 

Η παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος«Επτά επί Θήβας», που κέρδισε κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος».

Ιουλ
21

Στο Ιτς Καλέ με τον «Νιόνιο»
Εκτύπωση

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα της Ελληνικής μουσικής, θα συμμετέχει στο φεστιβάλ του Ιτς Καλέ. Πρόκειται για τον Δ. Σαββόπουλο, ο οποίος έρχεται την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ.

 

Μαζί του ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Βαγγέλης Καρίπης και ο Στάθης Άννινος.

Ιουλ
21

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ - «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή…»
Εκτύπωση

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 9η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

 

Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο που προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση, το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή…», θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 21.30, στο Υπαίθριο Θέατρο Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών (ΕΗΜ).

Ιουλ
21

«Ερωτόκριτος», του Δημήτρη Μαραμή, στο Its Kale Festival
Εκτύπωση

Το μιούζικαλ Ερωτόκριτος του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη παραγωγή και ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το Μάιο του 2017 στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Μία εβδομάδα πριν τη πρεμιέρα όλα τα εισιτήρια και των δέκα παραστάσεων ήταν εξαντλημένα, ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και όλες οι κριτικές διθυραμβικές.

Ιουλ
21

Κλείνει τον Αύγουστο η Βιβλιοθήκη
Εκτύπωση

Η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, προγραμματίζεται να παραμείνει κλειστή τα Σάββατα, 22 και 29 Ιουλίου.

 

Κατά το μήνα Αύγουστο, από 01-08-2017 έως και 31-08-2017, και πάντα σε εφαρμογή του Εσωτερικού Οδηγού Λειτουργίας της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων, η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή για το κοινό της προκειμένου να προβεί στον έλεγχο του υλικού, καθώς επίσης και στην ετήσια τακτοποίηση, καθαρισμό και απολύμανση τόσου του υλικού όσο και του χώρου του κτηρίου της Βιβλιοθήκης.

Ιουλ
21

Στο Γαρδίκι, μία μέρα μετά την Πανσέληνο
Εκτύπωση

 

Σε κάποια παρανόηση των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, ενδεχομένως και σε κάποιο λάθος προγραμματισμό του δήμου Ζίτσας και της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων οφείλεται η «παράλειψη» του αρχαιολογικού χώρου Γαρδικίου από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που ανακοίνωσε το ΚΑΣ για την Πανσέληνο της 7ης Αυγούστου.

Ιουλ
20

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ - «Βόμβα» 15 δισ. ευρώ από τα δάνεια του νόμου Κατσέλη
Εκτύπωση

  • Νέο «μπλόκο» στη διεξαγωγή πλειστηριασμών στα Γιάννενα – Άγονος ο πλειστηριασμός για τη Spider

Σημαντικές ζημιές που μπορεί να φθάσουν έως και τα 13 δισ. ευρώ κινδυνεύουν να υποστούν οι τράπεζες λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας δικαστικής διευθέτησης των δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση, ως αποτέλεσμα του συνωστισμού χιλιάδων υποθέσεων στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Ιουλ
20

ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ - Το… μπαλάκι στο υπουργείο για το μέλλον της Βιομηχανίας
Εκτύπωση

Μόνο μία προσφορά κατατέθηκε στη διαδικασία της εκκαθάρισης, η οποία ωστόσο υπολείπεται κατά 7 εκ. ευρώ της αρχικής τιμής εκκίνησης που είχε δώσει ο εκκαθαριστής

 

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και μόνο σε αυτό, έχει περάσει πλέον το «κλειδί» για το μέλλον της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου, καθώς κατά τη διαδικασία της εκκαθάρισης της, εν λειτουργία, κατατέθηκε τελικά μία και μοναδική προσφορά, η οποία ωστόσο υπολείπεται κατά πολλά… εκατομμύρια ευρώ της αρχικής τιμής που είχε δώσει ο εκκαθαριστής.

Ιουλ
20

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ανεπίτρεπτα τα θεσμικά εμπόδια στο έργο της Δικαιοσύνης
Εκτύπωση

Την ξεκάθαρη θέση πως είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν θεσμικά εμπόδια στο έργο της Δικαιοσύνης, εξέφρασε χθες η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον συγκεκριμένο χώρο.

Ιουλ
20

Εγκαίνια κωδωνοστασίου στον Ανθρακίτη
Εκτύπωση

Τα εγκαίνια, του νέου κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου στον Ανθρακίτη Ζαγορίου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Ιουλίου μετά το τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Ιουλ
20

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ - Πάρκο αναψυχής η παραποτάμια περιοχή της Τύριας
Εκτύπωση

 

Πράσινο φως για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, την ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής Τύριας, δίνει η απόφαση οριστικής ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020".

Ιουλ
20

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Ενίσχυση των καλλιεργειών φαρμακευτικών φυτών
Εκτύπωση

 

Στην προώθηση, ενίσχυση και υποστήριξη των καλλιεργειών φαρμακευτικών φυτών, που αφθονούν στο Ζαγόρι, ως επιχειρηματική δραστηριότητα, στοχεύει το έργο με την ονομασία «HERBINNO» που εντάχθηκε στο Interreg Ελλάδος-Αλβανίας 2014-2020.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος