• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
15

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της εκπαιδευτικού, Αγγελικής Χειλάκη
Εκτύπωση

Φτωχότερη είναι από το απόγευμα της Τρίτης, η εκπαιδευτική κοινότητα των Ιωαννίνων, η οποία θρηνεί για την ξαφνική απώλεια, της εκπαιδευτικού του 2ου Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Ιωαννίνων, Αγγελικής Χειλάκη.

Μαϊ
15

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Συνεδριάζει για τις εκλογές και τον μεγάλο δακτύλιο της πόλης
Εκτύπωση

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 2.00 το μεσημέρι, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. Το σημαντικότερο θέμα της συνεδρίασης είναι η διάθεση δημοτικών χώρων στα κόμματα και στους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους συνδυασμούς των υποψηφίων των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, για την προεκλογική προβολή τους.

Μαϊ
15

«ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» - Στόχος μια Περιφέρεια όλων των πολιτών
Εκτύπωση

Στους Ηπειρώτες των Αθηνών μίλησε ο Δ. Δημητρίου

 

Η επικέντρωση στην ταυτότητα του Ηπειρώτη, και στα γνωρίσματα, όσο και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που διαθέτει το εργατικό και επαγγελματικό-επιστημονικό δυναμικό της περιφέρειας Ηπείρου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ομιλίας που πραγματοποίησε στην Αθήνα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου.

Μαϊ
15

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Δεσμεύσεις Ελισάφ για το Σταυράκι
Εκτύπωση

Σε μία μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση κατοίκων του Σταυρακίου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ενώ είχε την δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους και να αναπτύξει τις βασικές θέσεις της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» για τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

 

Τα προβλήματα καθημερινότητας ήταν και στην περίπτωση αυτή τα σημαντικότερα που έθεσαν οι κάτοικοι ενώ σημαντικό έλλειμμα καταγράφεται και στις υποδομές.

Το Σταυράκι παρότι περιλαμβάνεται στις πρώτες περιοχές που συνενώθηκαν με τον Δήμο Ιωαννιτών ακόμη δεν κατάφερε να βρει τον βηματισμό του και να συγχρονιστεί με την πόλη.

Μαϊ
15

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ» - Ο προορισμός που κερδίζει τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας, Δήμος Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου, προωθούν στοχευμένες ενέργειες προβολής και διείσδυσης του τουριστικού προϊόντος και στην Ολλανδική αγορά

 

Η ανάδειξη του τουριστικού προορισμού «Ιωάννινα–Ήπειρος» τέθηκε στο επίκεντρο ειδικής εκδήλωσης στο Άμστερνταμ στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπεία του δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου, κατά τη δεύτερη επίσκεψή της στην Ολλανδία το διάστημα 10-11 Μαΐου, σε συνέχεια του πρώτου ταξιδιού που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2018, στο πλαίσιο του εξωστρεφούς θεσμού της διπλωματίας πόλεων.

Μαϊ
15

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ικανοποίηση για το Πανηπειρωτικό Κλειστό Γυμναστήριο
Εκτύπωση

Αλλά και δυσαρέσκεια για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας

 

Την ικανοποίησή του για την εξαγγελία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με το νέο, μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, εκφράζει σε γραπτή του δήλωση, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Μαϊ
15

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Συναντήσεις και περιοδείες της Τατιάνας Καλογιάννη
Εκτύπωση

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» συναντήθηκαν, με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Νόμου Ιωαννίνων, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου, του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων και της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τα τουριστικά ζητήματα της περιοχής, αλλά και για να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας.

Μαϊ
15

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Οι νέες υποδομές, αλλάζουν την εικόνα και της Πρέβεζας
Εκτύπωση

Στην Π.Ε. Πρέβεζας υλοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί μεγάλα έργα που ξεπερνούν τα 130 εκ. ευρώ - «Καθαρή νίκη», από την πρώτη Κυριακή, το μήνυμα του εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη

 

Μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στη σημερινή Περιφερειακή Αρχή για την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη της Ηπείρου», έστειλαν οι κάτοικοι της Π.Ε. Πρέβεζας, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μαϊ
15

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Σε πρώτο πλάνο το ηπειρωτικό, φυσικό και αστικό τοπίο
Εκτύπωση

Η παράταξη του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, παρουσίασε τις βασικές στοχεύσεις του προγράμματός της για το δημόσιο χώρο

 

Η αναβάθμιση της σχέσης του δημότη με το δημόσιο χώρο, της επαφής με το φυσικό και αστικό περιβάλλον, είναι μία από τις βασικές επιδιώξεις του προγράμματος της παράταξης «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα».

Μαϊ
14

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μ. Ελισάφ
Εκτύπωση

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη στις 8.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή».

 

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Η παράταξή μας πορεύεται με ενότητα, με προτάσεις, ανοιχτή σε συνεργασίες, όπως έπραξε τους τελευταίους οκτώ μήνες. Όραμά της να φέρει μία νέα εποχή στα Γιάννενα. Να οδηγήσει τα Γιάννενα στη Νέα Εποχή. Να παραδώσει το 2023 έναν δήμο σύγχρονο, ευρωπαϊκό χωρίς πιθανότητα πισωγυρίσματος. Σήμερα θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες. Σε όσους βρέθηκαν από την αρχή δίπλα μας και σε αυτούς, που κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι, που αγκάλιασαν τις προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ θα καταθέσει την προγραμματική του πρόταση. Είναι αυτή που προέκυψε μετά από μία μακρά περίοδο διαβούλευσης. Αυτή που θα υλοποιηθεί στο ακέραιο τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης η Βίκυ Κώστα εκπροσωπώντας την παράταξη.

Μαϊ
14

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - «Έξυπνη πόλη» με τις ιδέες νέων ανθρώπων
Εκτύπωση

Δήμος Ιωαννιτών και Πανεπιστήμιο προωθούν την καινοτομία και ενισχύουν τη νεανική επιχειρηματικότητα

 

Η προώθηση της Στρατηγικής της «έξυπνης πόλης» του Δήμου Ιωαννιτών και η ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, ήταν ο διπλός στόχος μιας εξαιρετικής δράσης που διοργάνωσαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων.

Μαϊ
14

Προεκλογικό «δώρο» Τσίπρα το νέο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο!
Εκτύπωση

Ικανοποίηση στη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, για τη δέσμευση του πρωθυπουργού για δημιουργία νέου κλειστού, 3.000 θέσεων, στον Βοτανικό – Εφόσον η δέσμευσηυλοποιηθεί, αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα για τον τοπικό αθλητισμό στην περιοχή

 

Σε οικόπεδο του Δήμου μέσα στην πόλη θα ανεγερθεί νέο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, 3.000 θέσεων, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος