• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Σεπ
10

ΠΑΡΓΑ - Εντοπίστηκε ένας ακόμη συνεργός της ληστείας σε τράπεζα
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, σχετικά με την υπόθεση ένοπλης ληστείας που έγινε σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Πάργα Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή και ένας ακόμη ατόμου, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σεπ
10

ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΦΡΑΣΗ - Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες
Εκτύπωση

Το φθινόπωρο καταφθάνει και το Θέατρο Έκφραση, φρέσκο και ανακαινισμένο ξεκινάει τις δραστηριότητές του για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, που περιλαμβάνουν θεατρικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Καλεί λοιπόν μικρούς και μεγάλους, να δοκιμάσουν το «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου!

Σεπ
10

«Κάστρο Ιωαννίνων: Μια Πύλη στην Ιστορία», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Εκτύπωση

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, διοργανώνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:30) ομιλία-παρουσίαση, με τίτλο «Κάστρο Ιωαννίνων: Μια Πύλη στην Ιστορία», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Σεπ
06

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - Η Ήπειρος μπορεί να αποκτήσει ισχυρή τουριστική ταυτότητα
Εκτύπωση

Από τα Γιάννενα ξεκίνησε ο κύκλος επαφών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τις Περιφέρειες, με στόχο την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού – Χ. Θεοχάρης: «Η Ήπειρος έχει πολλαπλά πράγματα να προσφέρει στον φιλοξενούμενο»

 

Από τα Ιωάννινα άρχισε χθες ο κύκλος επαφών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού με τις Περιφέρειες όλης της χώρας, στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών του υπουργού για την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Σεπ
06

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Σκληρή δουλειά και συνεργασίες για ένα καλύτερο μέλλον
Εκτύπωση

Μετά από διευρυμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, χθες το πρωί, ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η εγκατάσταση των χωρικών και των θεματικών αντιπεριφερειάρχων Ηπείρου.

Σεπ
06

Τρεις ΕΝΦΙΑ χάνει η Ελλάδα από τη φοροδιαφυγή ΦΠΑ
Εκτύπωση

Τη δεύτερη μεγαλύτερη απώλεια εσόδων από τον ΦΠΑ λόγω της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας παρουσιάζει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το λεγόμενο «κενό ΦΠΑ» που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Σεπ
06

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Προσέλκυση επισκεπτών με σχέδιο και επενδύσεις
Εκτύπωση

Νέες προοπτικές στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος, μπορεί να φέρει για την πόλη η λειτουργία υδατοδρομίου στη Λίμνη, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού – Βαρύτητα στον συνεδριακό, αθλητικό και θρησκευτικό τουρισμό, από τη νέα Δημοτική Αρχή

Την πρώτη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού είχε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.

Σεπ
06

MARKET IN - Τη Δευτέρα τα εγκαίνια του 2ου καταστήματος στα Ιωάννινα
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Η 100% Ελληνική αλυσίδα super market Market In, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του 2ου νέου της καταστήματος στα Ιωάννινα.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του στην πλατεία Τζαβέλα και η Market IN έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για τα καταστήματα των Ιωαννίνων.

Σεπ
06

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Πυρά κατά της Δημοτικής Αρχής, για τις συμπράξεις
Εκτύπωση

«Σκληρή» κριτική στη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, ασκεί η παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», με αφορμή της συμπράξεις που έγιναν, για τη Διοίκηση του Δήμου, από τις παρατάξεις «Γιάννενα – Νέα Εποχή», «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και «Γιάννενα Τώρα».

Σεπ
06

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - Επί ποδός τα συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών
Εκτύπωση

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου καθαρίζοντας, ευπρεπίζοντας και κόβοντας χόρτα με απόλυτη προτεραιότητα στα σχολικά συγκροτήματα και στους χώρους πέριξ αυτών.

Σεπ
05

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Πιάνουν δουλειά οι εννέα νέοι αντιδήμαρχοι
Εκτύπωση

Αποτέλεσμα των συνεργασιών με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, το νέο σχήμα που θα διοικήσει τον Δήμο

 

Στον ορισμό των εννέα αντιδημάρχων προχώρησε χθες ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Το σχήμα που θα διοικήσει το Δήμο είναι αποτέλεσμα των συμπράξεων και των συνεργασιών με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.

Σεπ
05

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Πήρε «σάρκα και οστά» η πρώτη σύμπραξη παρατάξεων
Εκτύπωση

Με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και την κυβερνησιμότητα στους Δήμους, οι παρατάξεις «Γιάννενα – Νέα Εποχή», «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και «Γιάννενα Τώρα», θα λειτουργούν ενιαία στο πλαίσιο προγραμματικής σύγκλισης - Βολές από την παράταξη «Ιωάννινα 2023»

 

Πρακτικό σύμπραξης με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής υπέγραψαν χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», Νίκος Γκόντας και ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», Άρης Μπαρτζώκας και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος