Μαϊ
15

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ - Λύση ανάγκης η εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Εκτύπωση

Η προσέλευση των μαθητών της Γ’ Λυκείου σε πολλά σχολεία των Ιωαννίνων είναι χαμηλότερη του 10%, όπως διαπιστώθηκε κατά την επίσκεψη της Μερόπης Τζούφη στο 2ο ΓΕΛ και το 6ο ΕΠΑΛ της πόλης στο πλαίσιο της επανέναρξης των μαθημάτων.

Μαϊ
15

ΣΥΡΙΖΑ - Βαρύτητα στην ενίσχυση της πτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των Αγροτικών Πτηνοτροφικών Συνεταιρισμών «Πίνδος» και «Άρτα» πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την αλληλοενημέρωση, την καταγραφή των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς και την κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση των επερχόμενων οικονομικών δυσκολιών.

Μαϊ
15

Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Θωρακίζεται απέναντι στις πυρκαγιές
Εκτύπωση

Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

 

Με τηλεδιάσκεψη λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, Στράτου Ιωάννου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα την πρόληψη δασικών πυρκαγιών και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Μαϊ
15

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΗΡΟΥ - Επτά συλλήψεις για την επίθεση στον ιδιοκτήτη καταστήματος
Εκτύπωση

Βαρύ το κατηγορητήριο σε βάρος των οπαδών ομάδας που συνελήφθησαν - Πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

Μαϊ
15

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ - Προσλήψεις μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας, ζητά ο Μ. Πλιάκος
Εκτύπωση

Την αγωνία του για την καθυστέρηση των προσλήψεων μέσω του Προγράμματός Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος προς το Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη. Επιστολή την οποία κοινοποιεί στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Ιωάννη Βρούτση και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Μαϊ
14

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - Σε αναζήτηση «χρυσής τομής» για το κυνήγι
Εκτύπωση

Την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την περιφρούρηση της κυνηγετικής δραστηριότητας της περιόδου, που αναφέρεται στις αποκαλούμενες εκπαιδευτικές εξορμήσεις, είχαν ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Γ. Αραμπατζής και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης.

Μαϊ
14

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Λεπτομερείς οδηγίες και προτροπές τόσο προς τους πιστούς
Εκτύπωση

Στις εκκλησίες της πόλης, των κωμοπόλεων και όπου βρίσκονται περισσότεροι από ένας ιερέας, θα γίνονται διπλές Θείες Λειτουργίες

Μαϊ
14

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Επίθεση σε ιδιοκτήτη μανάβικου λόγω… οπαδικών διαφορών!
Εκτύπωση

Ένα σπάνιο περιστατικό για την πόλη, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας 38χρονος ιδιοκτήτης μανάβικου στην Πλατεία Ομήρου, γλίτωσε μόνον με ελαφρά τραύματα από την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα 10 περίπου ατόμων, μέσα στο κατάστημά του!

Μαϊ
14

ΗΠΕΙΡΟΣ - 6,7 εκ. ευρώ για οδικά έργα και… τόνωση της απασχόλησης
Εκτύπωση

Στόχος των νέων έργων και του σχεδιασμού της Περιφέρειας η βελτίωση του οδικού δικτύου και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες – Πρωτοβουλίες και για τη στήριξη αγροτικών προϊόντων

Μαϊ
14

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Εν μέσω διαξιφισμών το «ναι» στον οδοφωτισμό
Εκτύπωση

Κατά πλειοψηφία η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Ηπείρου για το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού, με προϋπολογισμό 19 εκ. ευρώ – Νέος γύρος αντιπαραθέσεων μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης

 

Στην έγκριση, κατά πλειοψηφία, της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου για την ωρίμανση και τη δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης του οδικού και αστικού φωτισμού προχώρησε χθες η Οικονομική Επιτροπή.

Μαϊ
13

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Στο… ναδίρ η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων
Εκτύπωση

Απρόθυμοι εμφανίζονται την περίοδο της υγειονομικής κρίσης οι γιατροί προκειμένου να αποδεχτούν την ευκαιρία εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία, με χρονικό ορίζοντα διετούς διάρκειας

Μαϊ
12

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - «Αποκατάσταση της νομιμότητας» η απάντηση του Σπ. Δερδεμέζη
Εκτύπωση

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, έδωσε χθες, με δηλώσεις του, ο Διοικητής του νοσοκομείου «Χατζηκώ στα», Σπύρος Δερδεμέζης, αναφορικά με τις αλλαγές προσώπων σε θέσεις κομβικής σημασίας για τη λειτουργία του Ιδρύματος.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος