• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
14

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Ζήτησε «καθαρή εντολή» και εξαπέλυσε βολές κατά της Ν.Δ.
Εκτύπωση

Καθαρή εντολή για να συνεχίσει τις μάχες για τους πολλούς, ζήτησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Ιωάννινα.

 

«Ούτε ο Βέμπερ θα γίνει πρόεδρος της Κομισιόν ούτε ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός της Ελλάδας» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενώ ανέφερε πως με όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για εργασία 7 ημέρες «έσπασε το κοντέρ, το τερμάτισε».

Μαϊ
14

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Στα… σκαριά, προϊόντα με «ταυτότητα» Σουλίου
Εκτύπωση

Ζητήματα που αφορούν τις αγροτικές και οδικές υποδομές, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, τέθηκαν στις διαδοχικές περιοδείες που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Σουλίου και στους δήμους Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Μαϊ
13

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC - «Πλώρη» για σπουδαία πράγματα, τα επόμενα χρόνια
Εκτύπωση

Τα κορίτσια του Γιώργου Σιαμέτη, μαζί με την εντυπωσιακή πορεία τους, κατάφεραν να φέρουν στο γήπεδο και τον κόσμο που «αγκάλιασε» το γυναικείο μπάσκετ

 

Τη στιγμή που η ομάδα του ποδοσφαίρου το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, υποβιβάζεται, έρχονται δυο πολύ σημαντικές επιτυχίες για τον μπασκετικό ΠΑΣ.

Από τη μία η αντρική ομάδα του μπάσκετ, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική και μάλιστα ως πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική, και από την άλλη η Γυναικεία ομάδα, έβαλε για τα καλά… πλώρη για σπουδαία πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Μαϊ
11

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Δέσμη μέτρων για την στήριξη της επιχειρηματικότητας
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τις προτάσεις για την οικονομία, την ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα - Νέα Εποχή» σε διαδοχικές συναντήσεις που είχαν με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου.

Μαϊ
11

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Περιοδείες και επισκέψεις σε όλο το Λεκανοπέδιο
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» πραγματοποίησε τις παρακάτω αναφερόμενες συναντήσεις και επισκέψεις:

Μαϊ
11

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Καινοτόμες προτάσεις για τη στήριξη της κοινωνίας
Εκτύπωση

Η στήριξη της κοινωνίας είναι το κυρίαρχο συστατικό της πολιτικής που άσκησε η σημερινή Δημοτική Αρχή του Θωμά Μπέγκα τα 4,5 χρόνια.

 

Στον προγραμματικό λόγο της παράταξης «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» για τη νέα τετραετία, η κοινωνική πολιτική κάνει ένα βήμα πιο μπροστά, με καινοτόμες προτάσεις που έχουν στόχο την κοινωνική στήριξη ειδικών ευπαθών ομάδων, την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία και χρόνια νοσήματα και την ολιστική προσέγγιση ζητημάτων υγείας των κατοίκων με την ανάπτυξη του ιατροκοινωνικού μοντέλου.

Μαϊ
11

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - Διήμερη περιοδεία από τον Πρωθυπουργό στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Το απόγευμα της Κυριακής η ομιλία στα Γιάννενα, το πρωί του Σαββάτου η επιθεώρηση των έργων στο Αεροδρόμιο

 

Διήμερη θα είναι τελικά η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού που ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, στις 10.00 σήμερα το πρωί ο κ. Τσίπρας, θα επιθεωρήσει τις νέες εγκαταστάσεις και τα έργα στο Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και μια ώρα μετά θα περιοδεύσει στην πόλη της Άρτας.

Μαϊ
11

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Δημόσια αναγνώριση του έργου των Καχριμάνη και Καλογιάννη
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από τα Γιάννενα, έπλεξε το εγκώμιο του Περιφερειάρχη Ηπείρου και αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο της υποψήφις δημάρχου, Τατιάνας Καλογιάννη

 

Την ξεκάθαρη θέση του, να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, τον νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο, Αλέξανδρο Καχριμάνη και την αντιπεριφερειάρχη και υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη, εξέφρασε από τα Γιάννενα, ο Πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαϊ
11

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Drone και… συνεργασίες για την πρόληψη των πυρκαγιών
Εκτύπωση

Ο Περιφερειάρχης, Αλ. Καχριμάνης, κατέθεσε αίτημα στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την υπογραφή σύμβασης ώστε η Περιφέρεια δεύτερη να συνδράμει στην Πυροσβεστική για την «κάλυψη» των ελλείψεων σε υλικά

 

Με κύριο χαρακτηριστικό την έμφαση στη διασφάλιση της πρόσβασης σε ευαίσθητα σημεία, όπως τα άλση και τα δασύλλια και με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων που εντοπίστηκαν κατά την περυσινή αντιπυρική περίοδο στην Ήπειρο και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την άμεση αντιμετώπισή τους, ολοκληρώθηκε χθες η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Μαϊ
10

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Με δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του στα Γιάννενα, δεσμεύθηκε για την ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής, για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα, για την υλοποίηση του άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά και για τη σύνδεση του Ε65 με την Ήπειρο –Κ. Μητσοτάκης: «Ο Αλέκος Καχριμάνης θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης Ηπείρου»

 

Οι προσωπικές του δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου, το εγκώμιο και τα κολακευτικά λόγια προς τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, η αναφορά του στην Τατιάνα Καλογιάννη και τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα, ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά, της ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τα Γιάννενα.

Μαϊ
10

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Συνάντηση Ελισάφ με τους κατοίκους της Λούτσας
Εκτύπωση

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα - Νέα Εποχή», Μωυσής Ελισάφ.

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε να διαθέσει την αίθουσα σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους της περιοχής.

Μαϊ
10

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ - Πρόσω ολοταχώς για την στελέχωση και λειτουργία του
Εκτύπωση

Για την πλήρη στελέχωση του Κέντρου θα αξιοποιηθεί τακτικό προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς και έκτακτο νέο προσωπικό, 26 ατόμων, το οποίο θα προσληφθεί για χρονικό διάστημα 24 μηνών

 

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Αλκοολικών και Χρηστών Ναρκωτικών» ή «Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης στα Ιωάννινα (ΜΣΑ)» πρόκειται να λειτουργήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» μετά την ένταξη της πράξης «Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης στα Ιωάννινα» με προϋπολογισμό 1.200.693,15 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πόροι Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και της Ελλάδας.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος