Οκτ
07

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Καθολική αποχή, αναγκαία η τήρηση των μέτρων
Εκτύπωση

Σε καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους προχώρησαν χθες Τρίτη οι δικηγόροι των Ιωαννίνων μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως.

Οκτ
07

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - «Πράσινο φως» για την σύμβαση για τον οδοφωτισμό
Εκτύπωση

Το «πράσινο φως» για την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών για το έργο του οδοφωτισμού, άναψε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οκτ
07

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πάνω από 5 εκ. ευρώ για κυκλικούς κόμβους και έργα υποδομών
Εκτύπωση

Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής προχωρά η κατασκευή νέων κυκλικών κόμβων, η επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Νεοχωρίου, αλλά και έργα αποκατάστασης σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

Οκτ
07

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων
Εκτύπωση

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα, έως 11 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων θα είναι τα ακόλουθα:

Οκτ
07

Και πάλι στη φυλακή ο δράστης του μακελειού στο Δικαστικό
Εκτύπωση

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στη σύλληψη ενός Έλληνα, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, στα Ιωάννινα δυνάμει Βουλεύματος.

Οκτ
07

Υπό κατάληψη η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Σε τετραήμερη κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησε ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιακών.

Οκτ
07

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μέχρι 19 Οκτωβρίου οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Οκτ
07

Αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών στον Κατσικά
Εκτύπωση

Σχετικά με τα κρούσματα Covid-19 και κατά συνέπεια το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου Κατσικά για 14 ημέρες και μετά από επικοινωνία με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κατσικά, το τμήμα Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου και αναλογιζόμενοι μόνο την ασφάλεια και υγεία όλων και προπαντός των μαθητών , ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών, αναστέλλει στην περιοχή του Κατσικά τη λειτουργία τους έως την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οκτ
07

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας για το κοινό της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του covid-19, σύμφωνα με το Ειδικό Σχέδιο της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Εσωτερικού Οδηγού Λειτουργίας της και της απόφασης του Εφορευτικού Συμβουλίου της, από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, ισχύει για το κοινό το χειμερινό ωράριο λειτουργίας, ως εξής:

Οκτ
07

Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Εκτύπωση

Το δικαστήριο σήμερα, Τετάρτη, ανακοινώνει την ετυμηγορία του, που έχει μείζονα πολιτική και ποινική σημασία – Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και στα Γιάννενα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

 

Τέλος χρόνου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά πεντέμισι χρόνια, καθώς το δικαστήριο σήμερα, Τετάρτη, ανακοινώνει την ετυμηγορία του, που έχει μείζονα πολιτική και ποινική σημασία.

Οκτ
07

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Τεράστιες ζημιές σε σχολεία μετά τις καταλήψεις!
Εκτύπωση

Μη λειτουργικά τουλάχιστον για τις αμέσως επόμενες ημέρες είναι πέντε σχολεία, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα – Στο 8ο Λύκειο και στο Λύκειο Ελεούσας οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες ζημιές

 

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Δήμου Ιωαννιτών και των υπηρεσιών του ώστε να γίνει η καταγραφή των ζημιών και η αποκατάσταση στα σχολεία που βρέθηκαν υπό κατάληψη.

Οκτ
06

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Μία εβδομάδα με lockdown και... μάσκες παντού!
Εκτύπωση

Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω κρουσμάτων η πόλη, από σήμερα το πρωί – Ποια τα νέα μέτρα, μέχρι πότε θα ισχύουν – Οκτώ νέα κρούσματα χθες στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων τίθεται ο Δήμος Ιωαννιτών μετά την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος