Μαϊ
07

ΠΕΑΚΙ - Στις προπονήσεις και πάλι οι τέσσερις γιαννιώτες αθλητές της προλυμπιακής ομάδας
Εκτύπωση

Π. Κολόκας: «Όλο το προηγούμενο διάστημα προετοιμαστήκαμε ώστε οι εγκαταστάσεις μας να είναι έτοιμες να υποδεχτούν ξανά αθλητές αλλά και κοινό»

Στις προπονήσεις έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα επέστρεψαν οι τέσσερις γιαννιώτες αθλητές που βρίσκονται στην προλυμπιακή ομάδα της χώρας μας με τον πρόεδρο, Παντελή Κολόκα και το μέλος, Χάρη Λαζάνη, της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ να τους υποδέχονται χθες στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Μαϊ
07

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-Σε ρυθμούς επανεκκίνησης και το Πανεπιστήμιο
Εκτύπωση

Σε ρυθμούς επανεκκίνησης και επαναλειτουργίας βρίσκεται τις ημέρες αυτές και το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, το οποίο ανοίγει και πάλι τις πύλες του στις 25 Μαΐου.

Μαϊ
07

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Μπουλντόζες για την κατασκευή της Νιάρχου
Εκτύπωση

Από σήμερα, Πέμπτη, η εγκατάσταση του εργολάβου για την πλήρη ανακατασκευή της Λεωφόρου

Μπουλντόζες μπαίνουν από σήμερα στην Λεωφόρο Νιάρχου, όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, με στόχο φυσικά την έναρξη μιας διαδικασίας για την πλήρη ανακατασκευή του δρόμου.

Μαϊ
07

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στα… χαρακώματα για τον οδοφωτισμό
Εκτύπωση

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση για το έργο αντικατάστασης του οδοφωτισμού

 

Μια σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και την αντιπολίτευση ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να αναβάλει τη συζήτηση του θέματος, ώστε να μελετηθούν τα στοιχεία που παραχώρησε η Περιφερειακή Αρχή στο δήμο προς ενημέρωση των παρατάξεων για το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης.

Μαϊ
07

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Κάλεσμα για συμμετοχή στη σημερινή αιμοδοσία
Εκτύπωση

Κάλεσμα προς τους εθελοντές αιμοδότες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα στις εθελοντικές αιμοληψίες των προηγούμενων εβδομάδων, απευθύνει το Περιφερειακό Παράρτημα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μαϊ
07

Κινητοποίηση από το Σωματείο Μουσικών Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Το Σωματείο Μουσικών Ιωαννίνων «Η Αλληλοβοήθεια» πήρε απόφαση να συντονίσει τη δράση του με τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά σωματεία και όλο τον κόσμο του πολιτισμού της χώρας, μπροστά στην τραγική κατάσταση που διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους και δημιουργούς στο χώρο του πολιτισμού.

Μαϊ
07

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ - Σημαντική αύξηση περιστατικών τις μέρες της «καραντίνας»
Εκτύπωση

Σημαντική αύξηση των καταγγελιών για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε τις ημέρες της «καραντίνας» και του υποχρεωτικού εγκλεισμού στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μαϊ
07

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αναγκαία η ενίσχυση και προστασία της κτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Την εκτίμηση πως με το νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο δίνονται λύσεις σε χρονίζουσες εκκρεμότητες στην Ήπειρο και ειδικά για δασικούς χάρτες, τους αναδασμούς και την αμπελουργική ζώνη Ζίτσας, εξέφρασε ο Αλ. Καχριμάνης

Μαϊ
06

«ΠΙΝΔΟΣ» - Ζητούμενο η ενίσχυση της πτηνοτροφίας
Εκτύπωση

Η ενίσχυση του κλάδου της πτηνοτροφίας, ο οποίος από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τις αρχές Μαίου υπέστη μείωση των πωλήσεων που έφτασε ακόμη και το 30%, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, είναι το μεγάλο ζητούμενο για τους χιλιάδες ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα και φυσικά και στην Ήπειρο.

Μαϊ
06

OPEN MALL - «Φιλί της ζωής» για το ιστορικό κέντρο
Εκτύπωση

«Πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών στη δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης του δικτύου εμπορικών οδών –Σημαντική παρέμβαση για την αναζωογόνηση της περιοχής - Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης

Μαϊ
06

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Προχωρά η αναβάθμιση υποδομών στην Παμβώτιδα
Εκτύπωση

Την ερχόμενη Τρίτη η συζήτηση στην Επιτροπή του της ενεργειακής αναβάθμισης του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου

 

Στην έγκριση της μελέτης κατασκευής και των όρων δημοπράτησης του έργου αναβάθμισης των υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή κατά την χθεσινή της συνεδρίαση.

Μαϊ
06

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ - «Φρένο» στα αυτοκίνητα, στους δρόμους οι πολίτες
Εκτύπωση

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν χθες η κίνηση των πολιτών στην παραλίμνια περιοχή αφού από την Τρίτη η απαγόρευση της κυκλοφορίας έληξε, ουσιαστικά όμως και στην πράξη είχε ακυρωθεί από την ίδια την πραγματικότητα των τελευταίων ημερών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος