• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Αυγ
30

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ - Πορτραίτα των Ευεργετών στο γραφείο του Τμήματος
Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Κληροδοτήματα της πόλης

Τα πορτραίτα και οι φωτογραφίες των Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου Ιωαννιτών κοσμούν πλέον το γραφείο του Τμήματος Κληροδοτημάτων.

Αυγ
30

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Εξοπλίζει το ΚΕΘΕΑ με Κινητή Μονάδα, μέσω ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

281.600 ευρώ για τη λειτουργία της Μονάδας και την αγορά ενός van που θα επιτρέπει την μετακίνηση του προσωπικού και τη διενέργεια συναντήσεων συμβουλευτικής

 

Μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση, που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα το πολύτιμο έργο του ΚΕΘΕΑ στην Ήπειρο, υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αυγ
30

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - Πλέγμα ρυθμίσεων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
Εκτύπωση

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} ul.ul1 {list-style-type: disc} Στο προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο συζητήθηκε το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, που θα τεθεί τις επόμενες ημέρες σε δημόσια διαβούλευση και θα κατατεθεί στη συνέχεια στη Βουλή.

Αυγ
30

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Από Δευτέρα στις θέσεις τους οι 47 νέοι υπάλληλοι της καθαριότητας
Εκτύπωση

Στις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στον τομέα καθαριότητας του Δήμου και συγκεκριμένα στην αποκομιδή των κάδων απορριμμάτων, αναφέρεται με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ιωαννιτών.

Αυγ
30

«Τρωάδες», του Ευριπίδη στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Εκτύπωση

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική πλατφόρμα Politheatro | performing arts, παρουσιάζει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), την παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Αυγ
29

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - Πλούσιος ο απολογισμός έργου της περιόδου 2011-2019
Εκτύπωση

Αναλυτικά ο απολογισμός έργου της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων, στην Επιτροπή Περιβάλλοντος

Κεντρικός πυλώνας και διακύβευμα της πολιτικής μας για την Ήπειρο ήταν η τόνωση της αξίας κάθε περιοχής, κάθε ενότητας της περιφέρειάς μας, η πολική ανάπτυξη ως η κινητήρια δύναμη της περιφερειακής μας πολιτικής και δράσης.

Αυγ
29

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Μια πενταετία με έργα και αναπτυξιακή πορεία
Εκτύπωση

Απολογιστικό χαρακτήρα είχε η τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, με την παρούσα σύνθεση – Ευχαριστίες και πολιτικός πολιτισμός από όλες τις παρατάξεις

 

Στο τέλος της έφθασε για το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, μια σημαντική πενταετία, όπου αναμφίβολα έγιναν σημαντικά έργα και παρεμβάσεις ουσίας, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και με μοναδικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Ηπείρου.

Αυγ
29

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ - Ένα ακόμη βήμα προς τη χρηματοδότηση της ανάπλασης
Εκτύπωση

«Πράσινο φως» από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, στους περιβαλλοντικούς όρους του έργου της ανάπλασης της περιοχής από τον Μάτσικα μέχρι την είσοδο Περάματος - Στο ΠΕΠ Ηπείρου, εντάσσεται τις επόμενες ημέρες ο Μεγάλος Δακτύλιος

Αυγ
28

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Έγιναν παράδοση οι επιτυχίες των μαθητών των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Σημαντικές πρωτιές κατέγραψαν και φέτος οι υποψήφιοι στο νομό Ιωαννίνων – Πρώτος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ο μαθητής του Λυκείου της Ζωσιμαίας, Δ. Καραμήτσος

 

Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα κινήθηκαν και φέτος οι υποψήφιοι μαθητές από το νομό Ιωαννίνων, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, όπως αυτό αποδείχθηκε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Αυγ
24

ΑΡΤΑ - Στη «φάκα» για κλοπή ρούχων από καταστήματα
Εκτύπωση

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, τρείς Ελληνίδες, ηλικίας 37, 39 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αυγ
24

ΗΠΕΙΡΟΣ - Αναστολή λειτουργίας για 22 Νηπιαγωγεία και 13 Δημοτικά
Εκτύπωση

Αναστέλλεται η λειτουργία 22 Νηπιαγωγείων και 13 Δημοτικών στην Ήπειρο για το σχολικό έτος 2019-2020 με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυγ
24

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Μία ακόμη έκκληση για προσφορά αίματος
Εκτύπωση

Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις των αρμόδιων Τμημάτων Αιμοδοσίας των νοσοκομείων της πόλης, για κάλυψη των αναγκών σε αίμα, καθώς, κυρίως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, μεγάλες ανάγκες και παρουσιάζει έλλειψη σε αίμα.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος