• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Μαϊ
07

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Κατατέθηκε το «ψηφοδέλτιο νίκης και ανανέωσης»
Εκτύπωση

Το πιο ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ιωαννιτών, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα» κατέθεσε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο Θωμάς Μπέγκας.

 

Σε κλίμα γιορτής συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, έφτασε στη 1.00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Μαϊ
07

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες Καχριμάνη
Εκτύπωση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», σήμερα Τρίτη και από τις 6.00 μ.μ. θα επισκεφθεί διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες:

Μαϊ
04

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Αναβάθμιση του οδοφωτισμού με πάνω από 4.700 λαμπτήρες Led
Εκτύπωση

Στην έγκριση της μελέτης ενός σημαντικού έργου με οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πωγωνίου δίνοντας το «πράσινο φως» για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες Led.

Μαϊ
04

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - 235 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Γιάννενα
Εκτύπωση

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται στα Γιάννενα στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Το Εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται με τη συμμετοχή 235 κολυμβητών / τριών συνολικά, από 32 Σωματεία.
Είναι μια σπουδαία διοργάνωση καθώς από τους αγώνες αναμένεται να αναδειχτούν και οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα στους επόμενους αγώνες που επίσης θα γίνουν στα Γιάννενα.

Μαϊ
04

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Στα Γιάννενα για ένα τριήμερο, Άραβες τουριστικοί πράκτορες
Εκτύπωση

Ικανοποίηση από την ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα τις ημέρες του Πάσχα

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων την Mideast Travel και την Aegean, υποδέχεται στα Ιωάννινα, δεκαμελή αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τουρισμού Αραβικών χωρών και Τουριστικούς πράκτορες κατά το διάστημα 6-8 Μαΐου σε ταξίδι εξοικείωσης (FamTrip).

Μαϊ
04

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ - «Να μην χαθεί η αναδιάρθρωση του χρέους»
Εκτύπωση

Τα τέσσερα διλήμματα των εκλογών, αλλά και οι 120 δόσεις, τέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών, στα Γιάννενα

«Έχουμε καταφέρει, ίσως δεν το έχουν καταλάβει οι Έλληνες, μια αναδιάρθρωση του χρέους, που για 15 χρόνια είμαστε σε καλύτερη θέση, σε σχέση με τις πληρωμές, από την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία», υπογράμμισε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μαϊ
04

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» - Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός, από τον Αλ. Καχριμάνη
Εκτύπωση

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων τον πλήρη συνδυασμό της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

 

Αμέσως μετά ο κ. Καχριμάνης δήλωσε αρχικά τα εξής: «Εύχομαι ο προεκλογικός αγώνας να κινηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα και να απομονωθούν όσοι προσβάλουν τις ηθικές αξίες των Ηπειρωτών και επιχειρούν να μετατρέψουν την αυτοδιοίκηση σε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων».

Μαϊ
04

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρόταση - «ανάσα» για χιλιάδες αγρότες
Εκτύπωση

Για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, στηρίζει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα, ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών τη ρύθμιση των οφειλών των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ

 

 

Υπόμνημα με την πρότασή του για την μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση του προβλήματος των οφειλών των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ, παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στα Ιωάννινα.

Μαϊ
03

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Επισκέψεις στο Νησί και σε Τοπικές Κοινότητες
Εκτύπωση

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» επισκέφθηκε, το Νησί της Παμβώτιδας, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με δημότες και επισκέπτες.

 

Οι επαγγελματίες και οι δημότες αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους σχετικά με την κατάσταση της Λίμνης, αλλά και τη συνολική κατάσταση στο Νησί και στο Δήμο γενικότερα. Η κα. Καλογιάννη και τα στελέχη του ψηφοδελτίου της παράταξής της, κατάθεσαν τις απόψεις τους και παρέδωσαν το φυλλάδιο με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, στους πολίτες.

Μαϊ
03

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Επίσκεψη στο Κουτσελιό και παρουσίαση υποψηφίων
Εκτύπωση

Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους του Κουτσελιού είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

 

Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης των Συμβουλίων στις Κοινότητες με αρμοδιότητες αλλά και πόρους ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά τα μικρά προβλήματα που ανακύπτουν κι άπτονται συνήθως της καθημερινότητας των πολιτών.

Μαϊ
03

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΑΚΙ - Στα Γιάννενα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης
Εκτύπωση

Η καρδιά του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης «χτυπά» από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στα Γιάννενα.

 

Ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στην ηπειρωτική πρωτεύουσα διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με δεκάδες συμμετοχές σωματείων από ολόκληρη τη χώρα και εκατοντάδες αθλητές.

Μαϊ
03

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ - Σε υψηλά επίπεδα η επισκεψιμότητα το Πάσχα και την Πρωτομαγιά
Εκτύπωση

Με πολύ καλές πληρότητες στα καταλύματα και πλήθος ημερησίων επισκεπτών, μαζί με τους αποδήμους που επέστρεψαν για να γιορτάσουν, κύλησε το Πάσχα στο Ζαγόρι, μέχρι και η Πρωτομαγιά.

 

Η τουριστική κίνηση ήταν αισθητά αυξημένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή και μαζί με τους Έλληνες επισκέπτες υπήρχαν και πολλοί ξένοι, από Ισραήλ, Ιταλία και Γαλλία.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος