Ιουν
13

ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - Στο «στόχαστρο» το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο
Εκτύπωση

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που είχε στο επίκεντρο της το νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που φέρει την υπογραφή του υπουργού Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, έγινε χθες το πρωί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» από τον Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας σε συνεργασία με τους άλλους Φορείς Διαχείρισης της Ηπείρου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο των εργαζομένων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ιουν
13

ΗΠΕΙΡΟΣ - «Θωρακίζονται» οι Αστυνομικές Διευθύνσεις και τα σύνορα
Εκτύπωση

Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας, παρουσία του υφ. Προστασίας του Πολίτη, παρέδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, θερμικές κάμερες, ασύρματοι και απαραίτητο εξοπλισμό για την ατομική ασφάλεια των αστυνομικών

Ιουν
12

ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Θερμικές κάμερες και πλούσιο υλικό στην Ήπειρο
Εκτύπωση

Σήμερα το μεσημέρι η παράδοση σημαντικού εξοπλισμού στις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις, παρουσία του υφυπουργού, Λ. Οικονόμου

Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Ιουν
12

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-Με κανόνες η επαναλειτουργία των Μουσείων
Εκτύπωση

Με την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών στα εκδοτήρια, όπως και την τοποθέτηση των ειδικών ενημερωτικών πινακίδων στα Μουσεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, που είναι το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο αντίστοιχα, επανεκκινούν τη λειτουργία τους από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Ιουν
12

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - «Πλήγμα» για την πόλη η απουσία των φοιτητών
Εκτύπωση

Αναγκαιότητα για την στήριξη της τοπικής οικονομίας η κανονική επαναλειτουργία του Πανεπιστημίου από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Μ. Ελισάφ

 

Μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και πολλών επαγγελματικών κλάδων, ανέλυσε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε στο Δημαρχείο, για τα βραβεία ανακύκλωσης.

Ιουν
12

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - Οι μαθητές δείχνουν τον δρόμο της ανακύκλωσης
Εκτύπωση

Στόχος της δράσης «Πάμε Ανακύκλωση» ήταν να εμβαθύνουν οι μαθητές στις πρακτικές διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών – Συμμετείχαν 34 δημοτικά σχολεία που συγκέντρωσαν περισσότερα από 12.200 κιλά χαρτιού, αλουμινίου και μπαταριών

Ιουν
12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ - «Χαμόγελα» για την επαναλειτουργία του Πρότυπου Λυκείου
Εκτύπωση

Την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του Πρότυπου Λυκείου της Ζωσιμαίας Σχολής, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου από το ελληνικό κοινοβούλιο, εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής.

Ιουν
12

ΗΠΕΙΡΟΣ - Θα διασφαλιστεί η αδιάβλητη διαδικασία των Πανελληνίων
Εκτύπωση

«Να προσέλθετε στις εξετάσεις με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας», αναφέρει σε μήνυμά του προς τους υποψηφίους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου, Κ. Καμπουράκης

Ιουν
12

ΕΑΥΝΙ - Προβληματισμός στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς
Εκτύπωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή της και με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος- Αλβανίας, μέσω του τελωνείου Κακαβιάς, σε συνδυασμό με την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοιού στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, έγινε αποδέκτης έντονης ανησυχίας και προβληματισμού από το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο Τ.Δ.Ε. Κακαβιάς.

Ιουν
11

ΚΕΚ ΟΑΕΔ - Σε επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια
Εκτύπωση

Την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων ετών έχει ως βάση το ΚΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ, το οποίο προχώρησε στην προκήρυξη τριών νέων προγραμμάτων κατάρτισης.

Ιουν
11

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - 88,8 εκ. ευρώ στα ταμεία για επενδύσεις
Εκτύπωση

Επανακαθορίστηκαν οι πιστώσεις για το 2020 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για τις περιφέρειες – Αλ. Καχριμάνης: «Πάντα θα διεκδικούμε περισσότερα για την Ήπειρο»

Ιουν
11

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Επιτυχημένη λαπαροσκοπική χειρουργική ενδοκρινών αδένων
Εκτύπωση

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», πραγματοποιήθηκε πρόσφατα λαπαροσκοπική χειρουργική ενδοκρινών αδένων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος