• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Οκτ
25

Αγωνιούν για το μέλλον τους οι εργαζόμενοι στην υγεία
Εκτύπωση

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί από χθες το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξαιτίας της κινητοποίησης που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οκτ
22

ΒΒοήθεια σε δεκάδες οικογένειες με ηλικιωμένα άτομα
Εκτύπωση


Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου Ιωαννιτών.

Οκτ
22

Από Δευτέρα η αποκομιδή των απορριμμάτων
Εκτύπωση

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η εντατική προσπάθεια απομάκρυνσης των απορριμμάτων από τους δρόμους εφόσον οι εργαζόμενοι στους Δήμους δεν προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Οκτ
22

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης ταξί
Εκτύπωση

Με περιοριστικούς όρους, χωρίς όμως την καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ταξί που πριν μερικές μέρες συνελήφθη με την κατηγορία της μεταφοράς Μαροκινών λαθρομεταναστών.

Οκτ
22

Αλαλούμ με τη β’ δόση της έκτακτης εισφοράς
Εκτύπωση

Αλαλούμ επικρατεί με την β’ δόση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς εννέα μόλις ημέρες πριν το τέλος του Οκτωβρίου, και εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι σε όλη τη χώρα δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής το σχετικό ειδοποιητήριο πληρωμής.

Οκτ
21

Η πιο δύσκολη αντιπυρική περίοδος των τελευταίων ετών
Εκτύπωση

Μια από τις χειρότερες αντιπυρικές περιόδους των τελευταίων ετών βίωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αντιπυρικής περιόδου 2010-2011.

Οκτ
21

Επισκίασε τις πορείες η «μάχη» για την κατάληψη της πλατείας
Εκτύπωση

Η «μάχη» για την κατάληψη της κεντρικής πλατείας επισκίασε τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Οκτ
21

Κατάληψη με προειδοποιητικό χαρακτήρα
Εκτύπωση

Με αμείωτο το ενδιαφέρον από την πλευρά των εργαζομένων στην γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ώστε να μην πουληθεί η εταιρεία, αλλά να διατηρήσει τον συνεταιριστικό της χαρακτήρα.

Οκτ
21

Λιγότεροι οι διαδηλωτές, μεγαλύτερη η αγανάκτηση
Εκτύπωση

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βγήκαν χθες στους δρόμους των Ιωαννίνων εκατοντάδες διαδηλωτές, που στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έστειλαν ένα ακόμη μήνυμα προς την κυβέρνηση για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο που οδηγεί στην κοινωνική εξαθλίωση.

Οκτ
20

Χιλιάδες ηχηρά «όχι» στην κοινωνική εξαθλίωση
Εκτύπωση

Το ηχηρότερο μήνυμα της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον έλαβε από τους πολίτες η κυβέρνηση, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οκτ
20

Περιπολικά, μηχανές και ραντάρ μέσω ΕΣΠΑ
Εκτύπωση

Το «πράσινο» φως για την αντικατάσταση και την ανανέωση του στόλου αλλά και του εξοπλισμού των υπηρεσιών Τροχαίας ολόκληρης της Ηπείρου ανάβει η Περιφέρεια Ηπείρου με την ένταξη συγκεκριμένης πράξης στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος».

Οκτ
20

Κοινή στάση, διαφορετικά επιχειρήματα
Εκτύπωση

Σε ένα κοινό συμπέρασμα αν και από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικά επιχειρήματα, περί της χρησιμότητάς του αλλά και επί των σκοπών που καλείται να εξυπηρετήσει, κατέληξαν αναφορικά με το νέο Σχέδιο ΠΔ της λίμνης, οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος