• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Ιουν
18

Η Πανεπιστημιακή κοινότητα προωθεί τις καλλιέργειες
Εκτύπωση

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της πανεπιστημιακής κοινότητας των Ιωαννίνων για την ανάπτυξη εντός της Πανεπιστημιούπολης καλλιεργειών, κάτι το οποίο αποδείχθηκε για μία ακόμη ημέρα μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα της Συγκλήτου.

Ιουν
18

Καμπανάκι κινδύνου για τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας
Εκτύπωση

Το «καμπανάκι» του κινδύνου χτυπούν για μία ακόμη φορά τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, μετά και τη δημοσιοποίηση των εξαιρετικά απογοητευτικών στοιχείων για τα ποσοστά ανεργίας στην Ήπειρο και στην περιοχή το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Ιουν
18

Πεδίο αντιπαράθεσης το κυνήγι στον Αμβρακικό
Εκτύπωση

Μία νέα αντιπαράθεση φαίνεται πως βρίσκεται στα «σκαριά» αναφορικά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, μία αντιπαράθεση που προκάλεσε η επιστολή του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ιουν
18

Μοχλός ανάπτυξης το επιχειρείν
Εκτύπωση

Έναν ξεχωριστό αγώνα για τη σωστή ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και γενικότερα για την ενθάρρυνση προς τους εν δυνάμει επιχειρηματίες προκειμένου να ενταχθούν στο «Επιχειρείν» σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό σε πανελλήνιο, αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Ιουν
17

Ήπειρος - Στο 15,4% «σκαρφάλωσε» η ανεργία
Εκτύπωση

Σε δυσθεώρητα ύψη ανεβαίνει μήνα με το μήνα, τρίμηνο με το τρίμηνο, το ποσοστό ανεργίας στην Ήπειρο, το οποίο πλέον έφτασε στο 15,4% σε ό,τι αφορά τους πρώτους τρεις μήνες του 2011.

Ιουν
17

Πιο κοντά στους Βίλα και Λίλα
Εκτύπωση

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση πλέον τα σενάρια για τις μεταγραφές που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ τις επόμενες ημέρες, ίσως και τις επόμενες ώρες, τη στιγμή που παράλληλα φαίνεται πως κάποιοι παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν.

Ιουν
17

Η ανάπτυξη περνά μέσα από την τοπική κοινωνία
Εκτύπωση

Η σημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα, η προσέλκυση νέων επενδύσεων και ο ρόλος των τοπικών φορέων στην ανάδειξη του «επιχειρείν» ήταν οι κύριοι άξονες της επιχειρηματικής ημερίδας που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ στο ξενοδοχείο Du Lac.

Ιουν
17

Αίτημα για αναστολή λειτουργίας ­της Κενάν Μεσαρέ
Εκτύπωση

Την αναστολή λειτουργίας της Κενάν Μεσαρέ και τη σύνταξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ώστε να προσαρμοστεί η υφιστάμενη κατάσταση στις νόμιμες προδιαγραφές με τις απαραίτητες πάντα παρεμβάσεις, ζητούν από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, οι κάτοικοι της Κενάν Μεσαρέ.

Ιουν
16

Με σταθερά βήματα προχωρά η ανάπλαση του πάρκου στα Λιθαρίτσια
Εκτύπωση

Βήμα-βήμα αναμένεται να προχωρήσει τους επόμενους μήνες το γενικό σχέδιο ανάπλασης του Πάρκου στα Λιθαρίτσια, ένα σχέδιο που ενέκρινε το βράδυ της Τρίτης το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Ιουν
16

Διχάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας περιμετρικά του Κάστρου
Εκτύπωση

Νέα «μάχη» με φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα προμηνύει η αντίδραση καταστηματαρχών της παραλίμνιας περιοχής κατά του μέτρου για την απαγόρευση κυκλοφορίας περιμετρικά του Κάστρου που αποφάσισε η δημοτική αρχή για τα βράδια του καλοκαιριού.

Ιουν
16

Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δρόμους των Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Κατά του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των νέων οικονομικών μέτρων διαδήλωσαν χθες χιλιάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην 24ωρη γενική απεργία και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ιουν
16

ΠΑΣ - Αυξάνεται η ονοματολογία για την απόκτηση νέων παικτών
Εκτύπωση

Kαθημερινά και νέες πληροφορίες διαρρέουν σχετικά με τους παίκτες που πρόκειται να αποκτήσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με ονόματα αρκετών Αλβανών να βρίσκονται στην επικαιρότητα τουλάχιστον την εβδομάδα που διανύουμε.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος