• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
05

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Χριστούγεννα στην πόλη με φως και μουσικές
Εκτύπωση

Την ερχόμενη Τετάρτη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Κεντρική Πλατεία

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και την πόλη να φοράει τα γιορτινά της, τα Γιάννενα υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεκ
05

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Με «άρωμα» από Γερμανία το πρόγραμμα για την πρόσληψη ανέργων
Εκτύπωση

Στον Δήμο της Στουτγκάρδης έχει εφαρμοστεί το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων επιστημόνων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση δεξιοτήτων – Αλ. Καχριμάνης: «Άμεσα θα γίνεται η αξιολόγηση των αιτήσεων επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων»

 

Στο ιστορικό του σχεδιασμού του καινοτόμου προγράμματος απασχόλησης ανέργων με υψηλά τυπικά προσόντα, αλλά και σε λεπτομέρειες που αφορούν το περιεχόμενο της πρόσκλησης, αναφέρθηκε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Δεκ
04

5η ΕΜΑΚ - Δημόσια αναγνώριση του δύσκολου έργου της στην Αλβανία
Εκτύπωση

Ένα σπουδαίο έργο και μια πολύ μεγάλη βοήθεια έδωσαν οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, όσες ημέρες βρέθηκαν στην γειτονική Αλβανία, προσφέροντας στους χιλιάδες πληγέντες.

 

Μάλιστα το έργο των διασωστών από την Ελλάδα, της 5ης και της 1ης ΕΜΑΚ, αναγνώρισε δημόσια και ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ως μια ένδειξη του σεβασμού και των ευχαριστιών που εκφράζει ο λαός της Αλβανίας.

Δεκ
04

ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - Λίγο πριν πάρει την οριστική του μορφή…
Εκτύπωση

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ξαναστηθεί όρθιο πάνω από τον Άραχθο το ιστορικό μνημείο - Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, μέχρι την αφαίρεση του μεταλλότυπου, το καλοκαίρι το γεφύρι θα είναι έτοιμο

Δεκ
03

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι χρήστες του ασύρματου δικτύου του Δήμου
Εκτύπωση

Η συντήρηση, αποκατάσταση και επέκταση του μητροπολιτικού δικτύου –ΜΑΝ- αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους της Δημοτικής Αρχής και της αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τα αποτελέσματα μέσα στο πρώτο τρίμηνο είναι εντυπωσιακά καθώς οι χρήστες του ασύρματου δικτύου έχουν αυξηθεί κατά τριάντα φορές!

Δεκ
03

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Αστερίσκοι για την ετήσια χρηματοδότηση των ΑΕΙ
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 36.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px}

Ενστάσεις για την προοπτική αλλαγής των κριτηρίων χρηματοδότησης των Ιδρυμάτων, εξέφρασαν οι Πρυτανικές Αρχές – Δέσμευση του υπουργείου Παιδείας για την κάλυψη των κενών θέσεων μελών ΔΕΠ – Εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δεκ
03

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Στα «σκαριά» οι πρώτες τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών
Εκτύπωση

Στα «σκαριά» βρίσκονται οι πρώτες τρισδιάστατες διαβάζεις πεζών στην πόλη των Ιωαννίνων, μια παρέμβαση που προέκυψε από πρωτοβουλία της βουλευτή Μαρίας Κεφάλα και την συνεργασία πολλών φορέων.

Δεκ
03

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ - Δίκτυο «ζωής» με τη συνεργασία των νοσοκομείων Ιωαννίνων και Ρίου
Εκτύπωση

Πραγματικότητα αποτελεί, μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, το Μεταμοσχευτικό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας

 

Με επιτυχία και με σημαντικές ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Γιάννενα, το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων.

Δεκ
03

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Πρόκληση για όλους η αύξηση της ανακύκλωσης
Εκτύπωση

Εννέα «σπιτάκια» ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα Γιάννενα, στο πλαίσιο του νέου πιλοτικού προγράμματος του υπουργείου Εσωτερικών

 

Εννέα ολοκληρωμένα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης (σπιτάκια) θα προστεθούν το επόμενο διάστημα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Δεκ
03

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρόσω ολοταχώς για νέα έργα, άνω των 4,7 εκ. ευρώ
Εκτύπωση

Κατακυρώσεις διαγωνισμών, ανάδειξη προσωρινών αναδόχων αλλά και δημοπρατήσεις νέων έργων, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός υπερβαίνει τα 4,7 εκ. ευρώ, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις χθεσινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Νοε
29

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ - Συντονισμός για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας κατά των γυναικών
Εκτύπωση

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, συμμετείχε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη.

Νοε
29

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Μια τεχνητή νησίδα στο Πολυκλαδικό
Εκτύπωση

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Δωδώνης , για την οδική ασφάλεια

 

Στην υλοποίηση απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την τροχαία, επί της Λεωφόρου Δωδώνης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος