• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Απρ
27

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - Η Ήπειρος αποκτά δυναμική ανάπτυξης και εξωστρέφειας
Εκτύπωση

Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον

 

Το δικό του μήνυμα ελπίδας, για ένα καλύτερο μέλλον για την Ήπειρο και τους κατοίκους της, στέλνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, προς όλες τις Ηπειρώτισσες και όλους τους Ηπειρώτες.

 

Ο κ. Καχριμάνης, στο πασχαλινό του μήνυμα μιλά για την Ήπειρο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, ενώ έμμεσα στέλνει και μήνυμα και προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, για τις άδικες επιθέσεις και τις συκοφαντίες που εξαπολύουν εναντίον του.

Απρ
27

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Συνεργασία όλων για να υπερβούμε την κρίση
Εκτύπωση

 

Στη συλλογική δουλειά που απαιτείται, με επιμονή και μεθοδικότητα, ώστε να ξεπεραστούν

οι δυσκολίες, αναφέρεται στο πασχαλινό μήνυμά του, ο Θωμάς Μπέγκας

 

Μηνύματα συνεργασίας και μεθοδικής δουλειάς, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, στέλνει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μέσα από το πασχαλινό του μήνυμα.

 

Ο κ. Μπέγκας, απευθυνόμενος, σε όλους τους δημότες των Ιωαννίνων, αναφέρεται στον στόχο της Δημοτικής Αρχής για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και για μια συλλογική προσπάθεια που έχει ως στόχο το να δώσει ελπίδα στην κοινωνία.

Απρ
27

«Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων», ξανά στο Θέατρο «Καμπέρειο»
Εκτύπωση

Mετά την μεγάλη ζήτησηκαι τις πολύ θετικές κριτικές που απέσπασε η παράσταση «Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων», το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει και πάλι το έργο της Ελένης Ευθυμίου και της Σοφίας Ευτυχιάδου, σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου, για έξι ακόμη παραστάσεις στο «Καμπέρειο» Θέατρο.

Απρ
27

ΥΓΕΙΑ - Δυο νέοι υπερσύγχρονοι αξονικοί τομογράφοι στα Γιάννενα
Εκτύπωση

Δεκαεννέα υπερσύγχρονοι αξονικοί τομογράφοι θα εγκατασταθούν τους επόμενους μήνες σε αντίστοιχο αριθμό νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Τις προγραμματικές συμβάσεις για την προμήθεια των 19 αξονικών που θα καλύψουν τις ανάγκες νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την χώρα, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Απρ
26

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - Σημαντικό βήμα η ενεργειακή αναβάθμισή του
Εκτύπωση

Ένα σημαντικό βήμα με πολλαπλά οφέλη, αποτελεί για τις αθλητικές υποδομές της πόλης, η ένταξη της πρότασης του ΠΕΑΚΙ σε πρόγραμμα του υπουργίου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, με προϋπολογισμό 1.460.396 ευρώ.

Απρ
26

«ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2023» - Συναντήσεις στην ΕΛΕΠΑΠ και στον Όμιλο Παιδαγωγικών Μελετών
Εκτύπωση

Συνεχίζεται η προεκλογική δράση της Τατιάνας Καλογιάννη

Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» συναντήθηκε με την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, Νατάσα Μπέγκα, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Απρ
26

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Το ΕΣΠΑ «θωρακίζει» και το περιβάλλον
Εκτύπωση

Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη, εντάχθηκαν στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», πέντε νέα μεγάλα περιβαλλοντικά έργα – Τα δυο θα υλοποιηθούν στο Δήμο Ζίτσας και από ένα στις ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, Άρτας και Ηγουμενίτσας

Σημαντικά βήματα που άλλαξαν σε κάθε περίπτωση την εικόνα που υπήρχε στην Ήπειρο, έγιναν τα τελευταία χρόνια, από την Περιφερειακή Αρχή, προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Απρ
26

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Προτάσεις για την οικονομία και την ανάπτυξη
Εκτύπωση

Τις προτάσεις της για την οικονομία και την ανάπτυξη καταθέτει η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή». Με το κεφάλαιο αυτό ολοκληρώνεται το πρόγραμμα το οποίο τίθεται στην κρίση των πολιτών με την πεποίθηση ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και θα αποτελέσει την αφετηρία για τη νέα εποχή.

Απρ
26

ΤΡΟΧΑΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Επί ποδός σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο
Εκτύπωση

Σε απόλυτη ετοιμότητα και πάντα με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Τροχαία Ιωαννίνων, η οποία μάλιστα έχει ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό από άλλες υπηρεσίες και διευθύνσεις.
Στόχος της ενίσχυσης του Τμήματος Τροχαίας, είναι να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών για τον έλεγχο στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής, αλλά και στον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο εντός του αστικού ιστού της πόλης.

Απρ
26

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» - Συνεχής η συνεργασία με Επιμελητήριο και ΤΕΕ
Εκτύπωση

Η επίσκεψη του Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα, στους δύο επίσημους επιστημονικούς συμβούλους του κράτους συνοδεύτηκε από την κατάθεση υπομνημάτων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, επισκέφτηκε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Απρ
25

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Μέτρα για τη διαμονή και μετακίνηση των φοιτητών
Εκτύπωση

Ποια είναι τα συγκεκριμένα μέτρα που αποφάσισε το Σώμα – Ένταση κατά την τελευταία συνεδρίαση, πριν τις εκλογές, και… αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης

 

Συγκεκριμένα μέτρα για την στήριξη των φοιτητών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, τα οποία, ομόφωνα, αποφάσισε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Αστικό ΚΤΕΛ, ενέκρινε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Απρ
25

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» - Στο επίκεντρο τα μνημεία και ο αθλητισμός
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Με τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων Κωνσταντίνο Σουέρεφ συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση ανέδειξε τόσο τις ανάγκες παρεμβάσεων σε αρχαιολογικούς χώρους και ακίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος, όσο και τις δυνατότητες αξιοποίησής τους προς όφελος των πολιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος