Φεβ
21

ΗΠΕΙΡΟΣ - Χωρίς σημαντικές αλλαγές οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

ωρίς σημαντικές αλλαγές και με την παραμονή στο «τιμόνι» της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Κώστα Σκούμα, ολοκληρώθηκαν χθες, οι κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον κ. Σκούμα, να παραμένει στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.

Ακόμη, στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, παραμένει και ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ενώ προάγεται στη θέση του Υποδιευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηπείρου, ο κ. Χρήστος Πετσινός.

Ακόμη, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας ο Φώτης Ντζιμάνης, ο οποίος μετακινήθηκε στη θέση του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ τέλος, ο γνωστός και ιδιαίτερα πετυχημένος αξιωματικός, Βασίλης Μουσελίμης, μετακινήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος