Μαρ
21

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - Διαξιφισμοί… ηπίων τόνων για το ντιμπέιτ
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Απάντηση στον επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», απέστειλε χθες, ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», αναφορικά με την… πρόκληση Ριζόπουλου, για ντιμπέιτ, μια απάντηση, που έλαβε… άμεσα νέα απάντηση από τον επικεφαλής της πρώτης παράταξης.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί ο κ. Δημητρίου, απάντησε στον κ. Ριζόπουλο για το ντιμπέιτ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Με ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη και προς απογοήτευσή μας, πληροφορηθήκαμε, μεταξύ άλλων μεγαλόφωνων διακηρύξεών σου, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησες, πως ισχυρίσθηκες με ιδιαίτερη θέρμη και προεκλογικό πάθος ότι, απευθύνεις πρώτος μεταξύ όλων των υποψήφιων Περιφερειαρχών Ηπείρου, πρόσκληση-πρόκληση στους συνυποψηφίους σου για διεξαγωγή προεκλογικού debate, στο οποίο επιθυμείς, μετ’ επιτάσεως, κατά κύριο λόγο τη συμμετοχή του ανθυποψηφίου μας, και νυν Περιφερειάρχη Ηπείρου, κυρίου Αλέξανδρου Καχριμάνη, και επικουρικά και των υπόλοιπων υποψηφίων για την Περιφέρεια, τους οποίους αποκαλείς «ενδιάμεσους» και τους προσδίδεις, επιπροσθέτως και ως μη όφειλες, τον διόλου κολακευτικό χαρακτηρισμό «ηχορύπανση». Ωστόσο, για εμάς στην παράταξη «Ήπειρος όλον», είσαι φίλτατος όπως και όλοι οι συνυποψήφιοί μας άλλωστε, αλλά θεωρούμε φιλτάτη την αλήθεια, υπεράνω όλων, λόγω αρχών και αξιακού, πολιτικού μας κώδικα, τον οποίο και υπερασπιζόμαστε σταθερά και με απαρέγκλιτη συνέπεια. Γι’ αυτό, οφείλουμε να σε πληροφορήσουμε πως πρώτος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ήπειρος Όλον», κύριος Δημήτρης Δημητρίου, ζήτησε εδώ και 3 εβδομάδες, τη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού, διακαναλικού προεκλογικού διαλόγου (debate), μεταξύ όλων των υποψηφίων για τον περιφερειακό θώκο της Ηπείρου».

Λίγες ώρες μετά σε απάντηση του Σπ. Ριζόπουλου, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Φαντάζομαι πως συμφωνούμε ότι μεγαλύτερη σημασία δεν έχει ποιός το πρότεινε πρώτος επίσημα, αλλά η ουσία του να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για το εάν η Ήπειρος θα «φύγει μπροστά» ή θα μείνει στο παρελθόν. Σε ότι αφορά στην ηχορύπανση, πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν αφορά κανέναν από τους ανθυποψηφίους μου. Δυστυχώς, όπως γνωρίζεις, η προσπάθεια των Οριζόντων Ηπείρου δέχεται πολλαπλές επιθέσεις - έμμεσες, άμεσες, πισώπλατες - από τη απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Αυτή είναι λοιπόν η ηχορύπανση που δυστυχώς επικρατεί χωρίς να ακούγονται οι πολιτικές προτάσεις τις οποίες η κοινωνία έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να ακούσει. Και αυτό οφείλεται στο φόβο της ήττας. Εάν δεν υπολόγιζα στη σοβαρότητα της υποψηφιότητας και της προσπάθειάς σου δεν θα σας καλούσα μαζί μου στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη.

Οπότε, θεωρώ σημαντικό να απαντήσω για να αποκαταστήσω την ουσία των ζητημάτων».

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος