Μαϊ
15

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της εκπαιδευτικού, Αγγελικής Χειλάκη
Εκτύπωση

Φτωχότερη είναι από το απόγευμα της Τρίτης, η εκπαιδευτική κοινότητα των Ιωαννίνων, η οποία θρηνεί για την ξαφνική απώλεια, της εκπαιδευτικού του 2ου Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Ιωαννίνων, Αγγελικής Χειλάκη.

 

Η Αγγελική εργαζόταν στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και τα χρόνια που εργάστηκε στα Ιωάννινα, διακρίθηκε για το ήθος της και την ακεραιότητά της, την αφοσίωση στο έργο της και την αγάπη της για τα παιδιά.

Την, Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου, συγγενείς, φίλοι και πάρα πολλοί συνάδελφοι της Αγγελικής, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία, μόλις 39 ετών, είπαν το τελευταίο «αντίο», σε μια εξαιρετική εκπαιδευτικό.

Σε ανακοίνωσή τους, το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές/τριες του των Πειραματικών Σχολείων εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο της εκπαιδευτικού και μέλους του Συλλόγου, Αγγελικής Χειλάκη. «Εκφράζουμε στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του 2ου Δημοτικού Πειραματικού, αφού γνωστοποιήθηκε η αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας του σχολείου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, αναφέρονται και τα εξής: «Αγγελική θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά την δική μας και των παιδιών μας που τόσο σε αγάπησαν! Καλό ταξίδι...».

 

Βασίλης Λούπας

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος