Μαϊ
17

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - Ζήτησε στήριξη του ΚΙΝΑΛ και του Δ. Δημητρίου
Εκτύπωση

Την στήριξη και ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε από τα Γιάννενα, η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, ενόψει των ευρωεκλογών.

 

 

Η κα. Γεννηματά, ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευτούν το Κίνημα Αλλαγής και να πουν όχι στην «χαοτική» Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στον «συντηρητισμό» του Βέμπερ και της ΝΔ.

 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφτασε στα Γιάννενα το μεσημέρι της Πέμπτης και κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δημητρίου.

Εκεί, την περίμεναν εκτός από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον», Δημήτρη Δημητρίου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Άλκης Λάνταβος, καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Η Φώφη Γεννηματά δέχτηκε τα δώρα που της έδωσαν αλλά και λουλούδια ευχαριστώντας θερμά για την υποδοχή που της επιφύλαξαν μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ.

Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών καλώντας αλλά και στην σημασία τους, σημειώνοντας πως πρόκειται για κρίσιμες εκλογές για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα.

«Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ τώρα!» είπε η κα. Γεννηματά λέγοντας ότι «η χώρα δεν χρειάζεται άλλες περιπέτειες» και άλλες αλλαγές. «Ψήφος στη ΝΔ λέει ναι στον Βέμπερ που είναι η ουσία της συντήρησης. Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ λέει ναι στην χαοτική Αριστερά» είπε η κα. Γεννηματά.

Ακόμη, η κα. Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες στις 26 Μαϊου να ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ και να εκλέξουν τους ευρωπαϊκούς σοσιαλιστές.

«Θέλουμε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, μια Ευρώπη της ασφάλειας για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας καλύτερα. Οι παλιότεροι έχουν γνωρίσει τις καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ, ήρθε η ώρα να έρθουν οι καλές εποχές του ΚΙΝΑΛ», είπε μεταξύ άλλων η κα. Γεννηματά δίνοντας και μια πρόγευση της κεντρικής της ομιλίας.

Τέλος, μιλώντας για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, η κα. Γεννηματά, έκανε ανοικτή δήλωση στήριξης στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δημητρίου. Η κα. Γεννηματά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος