Μαϊ
23

«ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - Περιοδείες σε κάθε γωνιά της Ηπείρου
Εκτύπωση

Περιοδείες σε κάθε γωνιά της Ηπείρου, πραγματοποιεί ο επικεφαλής της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

 

Ο κ. Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης του, επισκέπτεται χωριά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και συνομιλεί με κατοίκους, προβάλλοντας το πλούσιο και σημαντικό έργο της παρούσας περιφερειακής αρχής, τα τελευταία χρόνια.

Βαρύτητα δίνεται από τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη της παράταξής του, στη βελτίωση των υποδομών, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και στην προβολή του προγράμματος της «Αξιοβιώτης Ανάπτυξης Ηπείρου», για το μέλλον της περιοχής, τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, σήμερα Πέμπτη θα επισκεφθεί το πρωί χωριά της Άρτας και συγκεκριμένα το Πέτα, την Καλεντίνη, την Ανέζα, το Πολύδροσο, τους Χαλκιάδες και την Καλαμιά και το απόγευμα χωριά του δήμου Ζίτσας και συγκεκριμένα, την Βουνοπλαγιά, τη Ζωοδόχο, το Γραμμένο, το Ροδοτόπι, την Κληματιά και την Ελεούσα.

 

Βασίλης Λούπας

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος