Μαϊ
25

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ - Ισχυρή εντολή για να προχωρήσει η Ήπειρος μπροστά
Εκτύπωση

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, σε μήνυμά τους προς τους Ηπειρώτες, τονίζει πως μετεκλογικά δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και ζητά μεγάλη συμμετοχή στις κάλπες, για να έρθει «μια μεγάλη νίκη»

 

Ένα μεγάλο κάλεσμα προς όλους τους Ηπειρώτες και κυρίως προς τους νέους ψηφοφόρους, για να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», ώστε να πάρει μια καθαρή και ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, απευθύνει σε μήνυμα του ο νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης, αναφέρεται στην απλή αναλογική, στο πλούσιο, σημαντικό και αναπτυξιακό έργο που έγινε από την Περιφερειακή Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στο τι απαιτείται για να έχει η Ήπειρος ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Αρχικά ο κ. Καχριμάνης σημειώνει στο μήνυμά του: «Ο προεκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Οι Ηπειρώτες στη διάρκειά του είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προτάσεις και τις θέσεις της κάθε παράταξης, να κρίνουν συμπεριφορές, να διαπιστώσουν ποιον ή ποιους μπορούν να εμπιστευθούν για την επόμενη τετραετία. Είχαν κυρίως την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να ενημερωθούν για το εύρος του μεγάλου έργου που υλοποιεί και δρομολογεί σε όλες τις περιφερειακές ενότητες η Περιφερειακή Αρχή της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου». Η παράταξη που έχει δώσει δείγματα για το ήθος, την υπευθυνότητα, την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητά της. Το έργο αυτό είμαστε βέβαιοι πως θα επιβραβευτεί την Κυριακή στις κάλπες».

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, τονίζει πως οι ει εκλογές της Κυριακής, έχουν μια ιδιαιτερότητα: «Η απλή αναλογική οδηγεί σε πολυδιάσπαση δυνάμεων, που είναι πιθανό να οδηγήσει Περιφέρειες και Δήμους σε ακυβερνησία. Μια πρόγευση πήραμε την προεκλογική περίοδο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγοντας τονίζει και τα εξής: «Μετεκλογικά όμως δεν επιτρέπονται πειραματισμοί. Οι αποφάσεις για προβλήματα της καθημερινότητας, για νέα έργα, για το μέλλον εν τέλει της Ηπείρου, θα πρέπει να λαμβάνονται έγκαιρα, χωρίς ασκήσεις ισορροπίας. Για αυτό εμείς επιμένουμε και ζητάμε ισχυρή - καθαρή εντολή νίκης και πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Κυριακή. Μόνο έτσι η Ήπειρος θα προχωρήσει μπροστά με σιγουριά, για να πάει ακόμη ψηλότερα. Στο προσκλητήριο της Κυριακής δεν επιτρέπεται να λείψει κανείς. Ειδικά οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να εμπιστευθούν την παράταξή μας, ώστε να υλοποιήσουμε το έργο μας για ένα καλύτερο μέλλον, αυτό που τους αξίζει. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη που θα μας δώσετε για την Ήπειρο των ίσων ευκαιριών και της ισόρροπης ανάπτυξης».

 

Βασίλης Λούπας

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος