Ιουν
21

ΠΡΕΒΕΖΑ - Όλα έτοιμα για τον 2ο Παράκτιο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας
Εκτύπωση

Πραγματοποιείται την Κυριακή, με τη στήριξη της Daikin Hellas

 

Με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών από ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Πρέβεζα, ο 2ος Παράκτιος Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «Μπούκα», στην παραλία της όμορφης πόλης, με αφετηρία το μνημείο του ναύτη.

Η διοργάνωση αποτελεί την υλοποίηση της ιδέας αθλητών μεγάλων αποστάσεως από την Πρέβεζα, όπως ο Αντώνης Χρήστου, ενώ τυγχάνει της στήριξης του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει διαδρομές 3 και 5 χιλιομέτρων. Ο αγώνας των 3 χιλιομέτρων θα έχει ως εκκίνηση το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα και ως τερματισμό την θαλάσσια περιοχή μπροστά από το μνημείο του Ναύτη.

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων θα έχει ως εκκίνηση την θαλάσσια περιοχή της Δροσιάς και ως τερματισμό την θαλάσσια περιοχή μπροστά από το μνημείο του ναύτη.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και ξένοι άνω των 18 ετών.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις παρακάτω ηλιακές κατηγορίες: 18-25, 26-35, 36-45, 46-55, 56-65, 65+.

Ωστόσο, όπως σημείωσε χθες μιλώντας στο Ioannina TV, ο κ. Χρήστου, εκτός από τον αγώνα της Κυριακής, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και μία παράλληλη εκδήλωση, με ενημερωτικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα, αφού διακεκριμένοι ομιλητές θα αναφερθούν στη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ζωγραφικής.

Στηρίζει η Daikin

Η Daikin Hellas, πάντα πιστή στη δέσμευσή της για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των Ελλήνων και πάντα στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της, αναλαμβάνει δράσεις που απευθύνονται σε όλη τη χώρα, αλλά και δράσεις πιο εξειδικευμένες, στοχευμένες στην υποστήριξη των επιμέρους τοπικών κοινωνιών.

Αυτό το μήνα η Daikin Hellas ανέλαβε Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης «Γιορτή για την Κολύμβηση και το Περιβάλλον» (22 Ιουνίου) αλλά και του 2ου Παράκτιου Κολυμβητικού Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης (23 Ιουνίου) που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου και του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Γιορτή θα γίνουν ομιλίες από εκπροσώπους τοπικών αρχών και συλλόγων, δημοπρασία έργων τέχνης για κοινωφελείς σκοπούς, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, αλλά και live μουσικές εκδηλώσεις. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα ανοικτής θαλάσσης, πρόκειται για δύο διαδρομές, 3 και 5 χιλιομέτρων, κατά μήκος της ακτογραμμής της Πρέβεζας.

Ο Θωμάς Μπανάκας, Section Manager After Sales της Daikin Hellas, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του Ιδανικού Κλίματος που αποτελεί βασική αξία της Daikin, συμπεριλαμβάνεται και η επιδίωξη της ευεξίας και της καλλιέργειας υγιεινών και θετικών συνηθειών, όπως ο αθλητισμός και η ενασχόληση με το περιβάλλον. Είμαστε υπερήφανοι που αναλάβαμε αυτή τη χορηγία και ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να υποστηρίξουμε ανάλογες δραστηριότητες».

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος