Ιουλ
05

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Θετικά και αισιόδοξα μηνύματα, ενόψει εκλογών
Εκτύπωση

Σήμερα, Παρασκευή, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ, με ομιλίες από τους υποψήφιους βουλευτές

 

Επιμένοντας στους… χαμηλούς τόνους, έχοντας ωστόσο έναν «αέρα» αισιοδοξίας, η Νέα Δημοκρατία και σε τοπικό επίπεδο, ετοιμάζεται για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι οποίες, κατά πάσα πιθανότατα θα σηματοδοτήσουν και μία νέα πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Από τη μία, η συνθήκη που δημιούργησε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου και από την άλλη, τα δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν να ενισχύεται η παγιωθείσα διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν καλλιεργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας, χωρίς πάντως ακρότητες σε γενικότερο πολιτικό επίπεδο.

Η νίκη θεωρείται δεδομένη για τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, όμως το κρίσιμο ζητούμενο που θέτει και ως κορυφαία προτεραιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι, η εξασφάλιση μίας ισχυρής αυτοδυναμίας.

Σε τοπικό επίπεδο λοιπόν, σήμερα Παρασκευή, κλείνει και επίσημα ο κύκλος των προεκλογικών εκδηλώσεων.

Στις 20.30 στο ξενοδοχείο Du Lac, πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. Στη συγκέντρωση θα παραστούν και θα μιλήσουν στο κοινό και οι επτά υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεόδωρο Τζαρούχη να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να την παρακολουθήσουν.

Ο κ. Τζαρούχης τόνισε, ότι τα μηνύματα που φτάνουν στο κόμμα για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι απολύτως θετικά και αισιόδοξα, ο ίδια όμως ανέφερε, ότι δεν υπάρχει ούτε έπαρση, ούτε και διάθεση ρεβανσισμού.

«Ανοίγουμε τη σελίδα της ισχυρής ανάπτυξης και της αυτοδύναμης Ελλάδας και σε αυτή τη νέα ημέρα δε θα πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές του Μαΐου έχει δρομολογήσει τις πολιτικές εξελίξεις και είμαστε βέβαιοι, ότι θα δώσει εκτός από τη νίκη και την ισχυρή αυτοδυναμία. Αυτή είναι περισσότερο αναγκαία, ώστε ο Κυρ. Μητσοτάκης να έχει λυμένα τα χέρια του. Θα ζητήσει η Ν.Δ τη συναίνεση και των άλλων πολιτικών δυνάμεων, για τη συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος, που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τζαρούχης.

Τόσο ο κ. Τζαρούχης, όσο και η γραμματέας της ΝΟΔΕ Αντ. Κορτζή, στάθηκαν στην απόλυτη ανάγκη της ισχυρής συμμετοχής των πολιτών στις κάλπες, αλλά και στην ανάγκη καμία ψήφος να μην έχει το χαρακτήρα της διαμαρτυρίας.

«Είμαστε βέβαιοι, ότι το ποσοστό του κόμματος στα Γιάννενα θα είναι υψηλότερο από αυτό των ευρωεκλογών, όμως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο ούτε για ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχει κανείς λόγος σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, οι πολίτες να υποστηρίξουν κόμματα διαμαρτυρίας ή γραφικότητας», ανέφερε ο κ. Τζαρούχης.

«Απευθύνουμε έκκληση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στις κάλπες. Η συμμετοχή είναι αυτή που θα διασφαλίσει όσα ονειρευόμαστε για τη χώρα μας», κατέληξε η κα Κορτζή.

«Ήρθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας! Όλοι μαζί για να γίνει πράξη η μεγάλη Πολιτική Αλλαγή! Όλοι μαζί μπορούμε! Αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα», αναφέρεται σε ανακοίνωση – κάλεσμα της τοπικής ΝΟΔΕ, ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης.

Στη συγκέντρωση και η Α. Ασημακοπούλου

Τέλος, στα Ιωάννινα θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή η Ευρωβουλευτής Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων, ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής.

Η κα. Ασημακοπούλου, θα μιλήσει στην κοινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση – συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών του νομού Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος