Ιουλ
13

Τη Δευτέρα ο Γιάννης Πάριος, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ
Εκτύπωση

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει την δουλειά του με τίτλο «Το Ταξίδι του Έρωτα…».

 

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του.

Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες

Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται».

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Τραγουδούν: Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή. Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος. Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα.

Πληροφορίες: Ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων https://www.ticketplus. gr/event/40/giannis-parios

Παράσταση: 15 Ιουλίου στο υπαίθριο θέατρο Φρόντζου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένες θέσεις 22 ευρώ, Γενική είσοδος 18 ευρώ, Φοιτητικό –Ανέργων 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτήριων: Κιόσκι Πλατείας Ticketsioannina12:00-15:00, 19:00- 21:30 - Ταμείο Πνευματικού Κέντρου (10 πμ - 2μμ και 6 - 9 μμ) - Ταμείο Δημοτικού Κινηματογράφου (7 -10 μμ) - Βιβλιοπωλείο Χαρτέξ (10 πμ - 2μμ και 6 - 9 μμ) - Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης. (10 πμ - 2μμ και 6 - 9 μμ). Πληροφορίες για τη Συναυλία: 2310257218, 6909205621, 6986713300.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος