Νοε
29

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Μια τεχνητή νησίδα στο Πολυκλαδικό
Εκτύπωση

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Δωδώνης , για την οδική ασφάλεια

 

Στην υλοποίηση απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την τροχαία, επί της Λεωφόρου Δωδώνης.

Στο ύψος του Πολυκλαδικού, τοποθετήθηκαν κολονάκια, δημιουργώντας έτσι μία τεχνητή νησίδα μέσω της οποίας διακόπτεται η στροφή οχημάτων προς το αντίθετο ρεύμα.

Η παρέμβαση έχει πιλοτικό χαρακτήρα και έγινε μετά από αιτήματα πολιτών εξ αιτίας της επικινδυνότητας που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, απευθύνει τις ευχαριστίες του για την υλοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης στο Αστικό ΚΤΕΛ καθώς και στην Τροχαία Ιωαννίνων.

Με την ευκαιρία, ο κ. Παππάς ρωτήθηκε και για τα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλούς δρόμους της πόλης και χρήζουν άμεσης επέμβασης. Οι λακκούβες είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς των οδηγών της πόλης.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε κάνει καταγραφή όλων των σημείων αλλά δυστυχώς με την βροχή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε εργασίες. Περιμένουμε να σταματήσει η βροχόπτωση για να μπορέσουμε να κλείσουμε τις λακκούβες» είπε ο κ. Παππάς σημειώνοντας ότι έχουν κάνει καταγραφή και για τους καμένους λαμπτήρες που χρειάζονται αντικατάσταση.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος