Ιαν
23

Δύσκολο το έργο των συνεργείων της ΔΕΥΑΙ
Εκτύπωση

Μια μεγάλη προσπάθεια, για την αναζήτηση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Δωδώνης, συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το απόγευμα, καθώς η ζημιά στον αγωγό προκάλεσε διακοπή στην ύδρευση, στο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ Χατζηπελερέν και Πουλίτσα, στο ρεύμα καθόδου.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, Άρη Μπαρτζώκα προσπαθούσαν να εντοπίσουν το πρόβλημα στον μαντεμένιο αγωγό για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επανέλθει η υδροδότηση σπιτιών και επιχειρήσεων.
Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι πέρασαν πολλές ώρες από την αναφορά της βλάβης, κάτι τέτοιο μέχρι το απόγευμα δεν είχε καταστεί εφικτό.
Τα συνεργεία αναζητούσαν τη ζημιά αλλά αυτό, σύμφωνα και με τον κ. Μπαρτζώκα δεν είναι και πολύ εύκολο καθώς πρόκειται για ένα σημείο δύσκολο με πολύ φασαρία που δεν επιτρέπει την χρήση συγκεκριμένων οργάνων που συνήθως χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό.
«Ζητούμε συγγνώμη και κατανόηση από τους πολίτες καθώς η βλάβη έχει αφήσει χωρίς νερό ένα μεγάλο οικοδομικό τετράγωνο όπου στεγάζονται δεκάδες πολίτες ενώ υπάρχουν και επιχειρήσεις», είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσουν έως ότου αποκαταστήσουν τη ζημιά και την υδροδότηση.

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος