Φεβ
12

ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα, στα Γιάννενα, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Εκτύπωση

Στα Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία.

 

Ο κ. Τσίπρας, θα φτάσει στα Γιάννενα σήμερα το πρωί και αμέσως θα αναχωρήσει για την Άρτα όπου είναι και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του.

Το απόγευμα θα επιστρέψει στην ηπειρωτική πρωτεύουσα όπου και θα κάνει την κεντρική του ομιλία στην οποία και θα θέσει τα επίδικα της επόμενης ημέρας για τον ΣΥΡΙΖΑ που πηγαίνει ολοταχώς για το συνέδριο και την διεύρυνση που επιχειρείται.

Το ραντεβού είναι για τις 7.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Du Lac. Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, νυν και πρώην βουλευτές απηύθυναν χθες κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση.

«Καλούμε όλους να πάρουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους», είπε η βουλευτής Μερόπη Τζούφη. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κάλεσε όλους τους πολίτες να βρεθούν στην εκδήλωση και να συμμετάσχουν στον διάλογο που θα γίνει.

«Εκ μέρους της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για ένα προσυνεδριακό διάλογο. Το συνέδριο αναμένεται να γίνει τον Μάιο. Η εκδήλωση θα έχει τοπικό και εθνικό ενδιαφέρον» είπε για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας ότι «Το προηγούμενο διάστημα είδαμε ότι η νέα κυβέρνηση βλέπει τα αδιέξοδα να ορθώνονται κάθε μέρα, τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στο εσωτερικό. Θέλουμε να αγγίξουμε αυτά τα ζητήματα», είπε ο Άρης Σπέγγος.

Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος από την πλευρά του είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έρχεται στα Γιάννενα και σήμερα Τετάρτη, το απόγευμα θα γεμίσει το Du Lac από δημοκρατικούς πολίτες τους οποίους και κάλεσε να βρεθούν και να συμμετάσχουν.

Ο Νίκος Κουσονιδης εκ μέρος της νεολαίας κάλεσε όλους τους πολίτες ενώ δοθείσης της ευκαιρίας είπε ότι « η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα ενεργή. «Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις καθημερινές και το πλάνο είναι εκδηλώσεις για εργασιακά και φυσικά τα νομοσχέδια για την Παιδεία ενώ είναι σε τροχιά διεξαγωγής βρίσκεται το δεύτερο συνέδριο τους».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Φαρμάκης κάλεσε όλους τους πολίτες «να ανατρέψουν την κανονικότητα των λίγων που υφάρπαξαν τη ψήφο του ελληνικού λαού... Καλούμε όλους με συμμετοχή Είμαστε πιο δυνατοί, είμαστε πιο γενναίοι», κατέληξε.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος