Απρ
09

ΗΠΕΙΡΟΣ - Συνεχίζεται η βεβαίωση παραβάσεων για άσκοπες μετακινήσεις
Εκτύπωση

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.839 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, τη στιγμή που στην Ήπειρο βεβαιώθηκαν 49 νέες παραβάσεις.

Παράλληλα, άλλες 665 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις ανά τη χώρα βεβαιώθηκαν από την ΕΛΑΣ την Τετάρτη, από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι εκ των οποίων οι 24 στην Ήπειρο.

Έτσι, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, μέχρι και χθες στις 3.00 το μεσημέρι, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 25.422 παραβάσεις - πρόστιμα.

Ακόμη, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς παραβάσεις, βεβαιώθηκαν 13 περιπτώσεις και συνελήφθησαν 11 άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 383 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 369 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος