Ιουλ
31

ΔΕΥΑΙ - Λάθη σε εργασίες προκαλούν τα προβλήματα υδροδότησης
Εκτύπωση

Χωρίς νερό έμεινε χθες το πρωί ένα τμήμα της οδού Δωδώνης, εξαιτίας μιας βλάβης που προκάλεσαν σε αγωγό της ΔΕΥΑΙ συνεργεία της ΔΕΗ τα οποία εκτελούν εργασίες στην περιοχή.

 

Εξαιτίας της βλάβης στον αγωγό υπήρξε συγκεκριμένα διακοπή νερού στις περιοχές Κιάφας και Βελισαρίου και στις οδούς Δωδώνης, Αγίου Κοσμά και στις παρόδους τους. Έτσι, συνεργεία της ΔΕΥΑΙ βρέθηκαν στο σημείο της βλάβης με στόχο την όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα, το πρόβλημα υδροδότησης που είχε προκύψει από σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην περιοχή της Μεγ. Αλεξάνδρου.

Ο κ. Μπαρτζώκας ρωτήθηκε και για τα προβλήματα που υπάρχουν με την ύδρευση σε πολλές περιοχές της πόλης όπως για παράδειγμα στα Μέλανδρα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, παραδέχτηκε την ύπαρξη προβλημάτων και υποστήριξε ότι τα προβλήματα αυτά είναι πολλών ετών λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης μόνιμων λύσεων ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και της Νέας Ζωής.

Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση και μέτρο και σε καμία περίπτωση να μην χρησιμοποιούν το νερό για άρδευση αλλά για οικιακή χρήση. «Το νερό δεν είναι ατελείωτο. Επειδή έχουμε υψηλές θερμοκρασίες καλώ τους πολίτες να χρησιμοποιούν το νερό με μέτρο» είπε χαρακτηριστικά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος