Σεπ
17

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - «Φρένο» σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Εκτύπωση

«Φρένο», προσωρινά τουλάχιστον, μπήκε χθες σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ενός δανειολήπτη από τα Γιάννενα, αφού οι πιέσεις που ασκήθηκαν από φορείς και συλλογικότητες, οδήγησαν σε μία προσωρινή έστω διευθέτηση, με την καταβολή ενός ποσού από τον δανειολήπτη.

 

Το πρωί της Τετάρτης, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το κεντρικό υποκατάστημα της τράπεζας με την Χριστίνα Τουλκιαρίδου από το Δ.Σ. του ΕΚΙ να αναφέρεται στην κοινή δράση και παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και άλλων σωματείων, όπως το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής, που απέφεραν αποτέλεσμα.

«Αποδεικνύεται ότι, όταν ο καθένας μας εμπιστεύεται το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, τα σωματεία, όλοι μαζί μπορούμε να μετρήσουμε νίκες, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία. Εμείς στηρίζουμε όποιον διεκδικεί το δίκιο του.

Δεν χωράει εφησυχασμός. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εξυπηρετήσει την κερδοφορία των τραπεζιτών για αυτό προχωράει στο νέο πτωχευτικό κώδικα με τον οποίο μας κάνει νοικάρηδες στα σπίτια μας, αφού πρώτα μας έχει πάρει και το τελευταίο ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Λίνας Νέζου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος