Ιουν
08

Σε εφαρμογή η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων περιμετρικά του Κάστρου
Εκτύπωση

Με στόχο την ανάδειξη του Κάστρου Ιωαννίνων και τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των πεζών στην παραλίμνια περιοχή ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα η απαγόρευση της διέλευσης των οχημάτων περιμετρικά του Κάστρου.
Η απαγόρευση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και θα ισχύει καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 01:00. Ειδικότερα, η κυκλοφορία των κατοίκων του Κάστρου τις εν λόγω ώρες θα γίνεται με είσοδο από την κεντρική πύλη και έξοδο από το τέλος της Διονυσίου Φιλοσόφου (κόμβος με την Εθνικής Αντιστάσεως), ενώ από την έξοδο της οδού Γλυκήδων θα επιτρέπεται μόνο η αριστερή στροφή προς την Πλατεία Μαβίλη.  Η σχετική απόφαση ελήφθη σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων.
Μάλιστα, για την ενημέρωση των οδηγών τοποθετήθηκαν ήδη σχετικές ενημερωτικές πινακίδες σε κεντρικά σημεία, όπως στη διασταύρωση της Γ. Παπανδρέου με την οδό Κουντουριώτη, καθώς και στην περιοχή του Μώλου.
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν την μετακίνηση προς την παραλίμνια περιοχή, ώστε να μην παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση και να συμβάλλουν με τον τρόπο αυτό στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΖΟΥ

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος