Ιουν
09

ΠΑΣ - Διοικητικά λάθη αντιμετωπίζει ο Μόσχογλου
Εκτύπωση

Το χαμένο έδαφος των τριών τελευταίων ετών στον διοικητικό τομέα του ΠΑΣ προσπαθεί να καλύψει από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου.
Λάθη και παραλείψεις της διοίκησης, αλλά και η επίδειξη μίας αλαζονικής συμπεριφοράς από στελέχη της απέναντι στη φίλαθλη κοινή γνώμη, ενίοτε και στους εκπροσώπους του τύπου προκάλεσαν μία έντονη δυσαρμονία στις σχέσεις με την τοπική κοινωνία.
Ουσιαστικά η ΠΑΕ απομακρύνθηκε από τον κοινωνικό ιστό της πόλης, με αποτέλεσμα η προσπάθειά της να βρει συμμάχους ακόμη και μέσα στην ίδια την πόλη να καθίσταται σχεδόν απαγορευτική.
Το μήνυμα στάλθηκε από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ με την ηχηρή απουσία του όχι τόσο από τη φιέστα ανόδου στο φιλικό με τον Άρη, όσο από την απουσία του στα περισσότερα παιχνίδια της χρονιάς.
Έτσι, μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ήταν να συναντηθεί με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, αλλά και τη διοίκηση της εφορίας σταδίου με προφανή στόχο να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές προέκυψαν τα τελευταία χρόνια, οι οποίες άλλωστε ζημίωσαν κυρίως τον ΠΑΣ.
Αυτά είναι λάθη του παρελθόντος που προσπαθεί να αντιμετωπίσει ο κ. Μόσχογλου, που δείχνει με το καλημέρα πως έχει γνώση της κατάστασης και των συνθηκών που επικρατούν στην πόλη.
Αναμφίβολα, η ΠΑΕ θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει συμπαραστάτες σε ολόκληρη την πόλη, εφόσον η ίδια αποδείξει ότι επιθυμεί να τους έχει.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ σημείωσε μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα την αγάπη του κόσμου. Η κριτική, είναι πολύ θετική και πάντα καλοδεχούμενη. Το κακό είναι να μη υπάρχει κριτική, αλλά να υπάρχει αδιαφορία. Στα Γιάννινα ήρθα για να μείνω, να χτίσω και να δημιουργήσω οράματα με τη βοήθεια πάντα των συνεργατών. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο για την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να υπάρχει πίστη και να μη κοιτάμε την παραμονή, αλλά να κοιτάμε και παραπάνω. Θέλει όντως υπομονή και πίστη».
Κοντά στον ΠΑΣ ο Ταμπάσης
Στο μέτωπο των μεταγραφών δεν υπάρχουν εξελίξεις, παρά μόνο η ενίσχυση της φημολογίας που υπάρχει εδώ και μία εβδομάδα για ενδιαφέρον του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τον επιθετικό Λούα Λούα που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια Κύπρου.
Επίσης, θέμα χρόνου θεωρείται η ανακοίνωση της μεταγραφής του τερματοφύλακα Ταμπάση από τον Διαγόρα, ενδεχομένως και του συμπαίκτη του στην ομάδα της Ρόδου, Γεωργίου.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος