Σεπ
02

Αγώνας αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά της «Φλόγας»
Εκτύπωση

Ένας μαραθώνιος αγάπης και ελπίδας, για τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες όπως και οι οικογένειές τους, είναι ο αγώνας που θα δώσουν τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.00 στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΣΑΠ.
Μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν ήδη δηλώσει παρών στη μεγάλη γιορτή που αποτελεί το επιστέγασμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Δήμος Ιωαννιτών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης. Ο σκοπός του αγώνα είναι ιερός, αφού τα έσοδα της αναμέτρησης θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».
Το εισιτήριο είναι πέντε ευρώ ενώ όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων θα μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.
«Την Δευτέρα πραγματοποιείται ένα σημαντικός αγώνας. Στόχος είναι η ενίσχυση της Φλόγας. Ο Δήμος Ιωαννιτών και η Κοινωφελής Επιχείρηση, δείχνουν με τον τρόπο αυτό την βούλησή τους να στηρίξουν όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Δείχνουν την κοινωνική αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση αυτή και καλούμε τους Γιαννιώτες να δώσουν το παρόν στο γήπεδο», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες ο υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού του Δήμου Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκε η εκπρόσωπος της Φλόγας Ευανθία Καρρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του ΠΑΣ Θανάσης Χαρίσης και ο Πρόεδρος της Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου Γιώργος Κρανάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, απηύθυνε στο Δήμο Ιωαννιτών η εκπρόσωπος της Φλόγας Ευανθία Καρά για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του αγώνα και την διάθεση των εσόδων.
«Η Φλόγα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών στην υγεία και τη ζωή. Από την Ήπειρο, παιδιά 250 οικογενειών έχουν αποθεραπευτεί. Η φιλοξενία των παιδιών αυτών γίνεται στον ξενώνα που υπάρχει στην Αθήνα. Και ο ξενώνας χρειάζεται χρήματα για επισκευές. Καλούμε όλους να δώσουν ένα δυνατό παρόν στον αγώνα και ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ιωαννιτών για την πρωτοβουλία του», ανέφερε η κ. Καρρά.
Τα παιδιά της Φλόγας, είναι παιδιά όλων μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του ΠΑΣ Θανάσης Χαρίσης και ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να αγκαλιάσει και να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή.
Ευαίσθητη σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου στηρίζει την διοργάνωση. «Προσφέρουμε κάθε υπηρεσία ώστε να στηριχθεί ο αγώνας αυτός. Συγχαίρουμε το δήμο Ιωαννιτών και την Κοινωφελή Επιχείρηση για την πρωτοβουλία αυτή, πρωτοβουλία που καταξιώνει», σημείωσε ο κ. Κρανάς.
Στον αγώνα θα είναι παρόντες όλοι οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκ μέρους του ΠΣΑΠ, έχουν δηλώσει συμμετοχή για το ματς των Ιωαννίνων οι: Σαραβάκος, Βαζέχα, Λυκουρίνος, Γιαννακόπουλος, Φραντζέσκος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Σαργκάνης, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Αποστολάκης, Μανωλάς, Μαυρογενίδης, Γκουλής, Ζαγοράκης, Βρύζας, Καραισαρίδης, Μπορμπόκης, Καπετανόπουλος, Λαγωνίδης, Κυζερίδης, Γκιτσιούδης και Ατματζίδης.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος