Ιουλ
14

ΝΟΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - «Ναι» στην ουσιαστική κριτική, «όχι» στην ευκαιριακή αντιπολίτευση
Εκτύπωση

Κατατέθηκε από τον Σπ. Βασιλείου το αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για να αποδοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε μία από τις κεντρικές οδούς της πόλης

 

Στα χέρια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, Γιώργου Παπαδιώτη, παρέδωσε χθες, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Βασιλείου, το αίτημα των μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης, για να αποδοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε μία από τις κεντρικές οδούς της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ επισήμανε μεταξύ άλλων και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποδοθεί η τιμή αυτή στη μνήμη του αείμνηστου Πρωθυπουργού και Έλληνα πολιτικού. Το ίδιο έκανε και στις δηλώσεις που ακολούθησαν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Κ. Μητσοτάκης ήταν εκείνος που πίστευε στο πραγματικό δίλημμα «μπροστά – πίσω» και όχι στο ψευτοδίλημμα «αριστερά – δεξιά».

«Είπε αλήθειες με σθένος στον ελληνικό λαό σε ανύποπτες στιγμές, όπως το 1993 όταν εκτίμησε πως εάν δεν αλλάξει η ρότα των πραγμάτων στην οικονομία, η χώρα θα καταφύγει ως ικέτης στο ΔΝΤ, όπως και έγινε.

Βοήθησε επίσης σε πολλά ζητήματα με τοπικό και περιφερειακό χαρακτήρα, ενώ τιμήθηκε το 2004 από την πόλη, για την προσφορά του πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ήταν επικεφαλής του Τάγματος Εθελοντών Κρητών για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων το 1913», σημείωσε ο κ. Βασιλείου.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 1.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; min-height: 15.0px}

Απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση για το εάν υπάρχει ένα έλλειμμα πολιτικής παρέμβασης της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων τους τελευταίους μήνες, ο κ. Βασιλείου υπεραμύνθηκε της επικοινωνιακής και πολιτικής τακτικής που ακολουθεί η τοπική οργάνωση, λέγοντας πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο δημόσιο λόγο και πως η ΝΟΔΕ ακολουθώντας τις προτροπές και την τακτική του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει να κάνει εποικοδομητική και ουσιαστική κριτική και όχι ευκαιριακή αντιπολίτευση.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος