Αυγ
12

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Αλλαγή σελίδας και ανανέωση στη ΔΗΑΝΕΤΑΙ
Εκτύπωση

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο την Γ. Γιώτη - Θ. Μπέγκας: «Η Εταιρεία κατάφερε

να εξυγιανθεί, να αναπλάσει και να λειτουργήσει την ΟΑΣΗ»

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει πλέον η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων Ιωαννίνων με τη Γεωργία Γιώτη να αναλαμβάνει τα καθήκοντα της προέδρου αντικαθιστώντας τον Γιώργο Παπαδιώτη ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΔΗΑΝΕΤΑΙ από το 2011.

Αντιπρόεδρος στη θέση του Βασίλη Καλούδη αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Μπρέχας ενώ τη θέση του κ. Καλούδη ως μέλος παίρνει ο Γιάννης Λιόντος.

«Η αλλαγή αυτή έγινε με γνώμονα την ανανέωση αλλά και τη συνέχιση του έργου που έγινε από το 2011 μέχρι και σήμερα. Ένα έργο σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς πως η κατάσταση στη ΔΗΑΝΕΤΑΙ ήταν εξαιρετικά δύσκολη, με απλήρωτο προσωπικό, χρέη 1,5 εκ. ευρώ, ανεξόφλητα τιμολόγια, κι άλλα που… κληρονόμησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία. Από το 2011 μέχρι και σήμερα όμως, υπό την προεδρεία του Γιώργου Παπαδιώτη, η ΔΗΑΝΕΤΑΙ κατάφερε να εξυγιανθεί, κατέγραψε κέρδη ενώ της πιστώνεται και η επιτυχημένη ανάπλαση αρχικά, και λειτουργία στη συνέχεια, της ΟΑΣΗΣ.

Είμαι σίγουρος ότι και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα καταφέρει να συνεχίσει και γιατί όχι να αναβαθμίσει το έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Από τη μεριά της η νέα πρόεδρος, Γεωργία Γιώτη, σημείωσε πως θα εργαστεί με όλες τις της δυνάμεις σε συνεργασία με το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους προκειμένου η ΔΗΑΝΕΤΑΙ να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου.

«Αναλαμβάνουμε σαν νέο Δ.Σ. μια ευθύνη και είμαι σίγουρη ότι με συνεργασία θα καταφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της Εταιρίας και φυσικά των δημοτών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος - Γεωργία Γιώτη, Αντιπρόεδρος - Χαράλαμπος Μπρέχας και μέλη: Γιάννης Λιόντος, Λάμπρος Τζίμας, Δημήτρης Παππάς, Ιωάννης Τσίγκρος, Βασίλης Καμηνάς, Χριστίνα Γεωργούλη, Κων/νος Θαυμαστός, Ελένη Μαλάτου και Σταύρος Σιάσης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

 

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος