Σεπ
13

Α’ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - Στα Γιάννενα το ετήσιο εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Εκτύπωση

Στα Ιωάννινα, από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων».

Το συνέδριο, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης - Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας - Καρδιακής Ανεπάρκειας.

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιάννης Γουδέβενος.

Υπεύθυνοι του Επιστημονικού προγράμματος είναι:

Κωνσταντίνος Παππάς - Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Β΄ Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ιωάννης Παρίσης - Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αττικόν».

Παναγιώτης Κοραντζόπουλος – Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Α΄ Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από 350 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, κλινική αρρυθμιολογία και άλλα.

Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στην κλινική πράξη από τους 100 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες ειδικούς στα θέματα αυτά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Epirus Palace και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 12.30.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.conferre.gr/event-detail.aspx?event=369.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος