Σεπ
13

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Σταθερά βήματα για τη λειτουργία του Πολυδύναμου
Εκτύπωση

Οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προχώρησαν στη δημοσίευση της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με συνολικό προϋπολογισμό 310.000 ευρώ

 

Με στόχο, εντός του 2018, να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου, προχωρούν οι διαδικασίες και εξελίσσονται οι ενέργειες εκείνες που απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου.

Ήδη χθες, είδε το φως της δημοσιότητας, η διακήρυξη του διαγωνισμού, της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», για την προμήθεια και εγκατάσταση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο, με συνολικό προϋπολογισμό 310.000 ευρώ.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο υποέργα που υπολείπονται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος του έργου και να απομείνει η πολιτική απόφαση και φυσικά η υλοποίησή της για τον τρόπο λειτουργίας του Πολυδύναμου.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «βγει στον αέρα» και το δεύτερο υποέργο της ενεργειακής αναβάθμισης και υποστήριξης του νοσοκομείου «Χατζηκώστα», απαραίτητο, για την ασφαλή λειτουργία του Πολυδύναμου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης και το δεύτερο υποέργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως διαδικασία στις αρχές του 2018.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

«Ήταν από την αρχή ένα αγκάθι για εμάς και το είχαμε ως προτεραιότητα, να το αντιμετωπίσουμε γιατί πρέπει να βρεθεί οριστική λύση. Μετά την ολοκλήρωση και των δύο υποέργων θα μπούμε στην τελική φάση της λειτουργίας του Πολυδύναμου. Έχουμε δώσει ήδη ένα σχέδιο λειτουργίας, αναμένουμε τις πιθανές τροποποιήσεις, όμως σε κάθε περίπτωση είναι πολιτική απόφαση ο τρόπος λειτουργίας και οι προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρούνται. Εκτιμώ όμως ότι πλέον βαδίζουμε με σταθερό βήμα προς το τέλος», τόνισε ο κ. Καρβούνης, εκφράζοντας την ικανοποίηση της διοίκησης για το άριστο επίπεδο συνεργασίας με την διαχειριστική αρχή του ΠΕΠ Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος